Кой от студ не се бои?Януарчето.......и бърза да се появи.

• 16 768
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна.....
Тони, стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно.

Мюрвет, по едно и също време сме кукували значи /само дето аз спах после от 7 до 9/.

# 61
Успех на всички мами, които очакват своите бебчета скоро, а на преносващите - скоро да ни се похвалят с хубави новини  Hug

Аз се сетих за контракциите - с първото ми раждане накрая бяха доста силнички, та сега бях решила да не им се давам. И като се засилиха се опитах да дишам правилно - вдишвам дълбоко през носа и издишвам бавно през устата. Определено имаше ефект, докато направя 2-3 такива упражнения и контракцията отминаваше. А при напъването сега разбрах защо не трябва да се вика (както дават по филмите) - така се изпуска въздуха, който иначе трябва да се задържи в гърдите, за да може да се напъва хубаво.

Лорини, като се появи бебка хич няма да ти пука дали ти звънят или не ... поне при мен беше така, друго не ме интересуваше. А затова, че се 'забравя' за майката и се интересуват само за бебето, има го и не е приятно. Но зависи от хората, аз лично не съм усетила пренебрегване.

Бърборанче   Hug (обади се като имаш време)

# 62
Здравейте всички!
 Аз да се оплача, вчера бях на консултация и си мислех че доктора ще ме гледа на УЗ, но само ми премери корема и кръвното и ми вика до 19 ако не си родила да дойдеш пак. Аз го питам според размерите на таза ще има ли някакъв проблем за нормално раждане, а той - така като те гледам не трябва да има проблем. По принцип не трябва ли точно последните седмици да се гледа по често бебето как е застанало, как е плацентата.
До скоро се притеснявах че ще родя по-рано, сега пък се притеснявам да не подмина термина, все намирам за какво да мисля и да се шашкам. #Crazy

# 63
Здравейте, бъдещи и настоящи мами!
Толкова ми е пусто без вас! Все нямам време да вляза във форума - или се занимавам с бебока, или компа е зает от баткото... но на 12,01 Андрей ще е на градина, та се надявам да съм по- свободна! Иначе мъника ми е много послушен - кърмим се на 3 часа, за сега не ми се иска да прескачам нощното хранене - опитах за две нощи, но резултата е  че и двамата не  спим, а той и биберон не иска.., така че оставям това за по- късно!
Баткото ни е много любвеобвилен - снощи имахме по- силни колики и Гого доста поплака, и баткото отишъл до елхата да се моли на дядо Господ да мине болката на братчето му - стана ми толкова мило! Hug
Нямам време да чета друго, но видях, че говорите за контракциите - наистина минават по- леко като дишаш дълбоко!
Честито на всички мами, които вече се радват на съкровищата си - много са ни красиви всички бебоци, особено момите! Wink Heart Eyes

# 64
Здравейте и от мен момичета. Нас ни изписаха вчера, че имахме проблеми малко. Мойта мома се роди с двойно увита пъпна връв и тежко задушаване, но след 6 дена в кувиоза на лечение слава Богу сме добре и сме си в нас вече. Храним се добре, но не спазваме три-часовия график понеже не виждам смисъл да будя детето когато то явно не му се яде. Последното ни хранене е в 00ч, така че за мен това е добре.
Раждането мина ужасно болезнено и дълго, но както се казва като си видиш детето се забравя всичко. И аз действах на принципа на "вдишай - издишай" и като че ли помогна малко, но болката беше ужасна. Не искам да плаша никого, но поне при мен беше така.
И така, честито да кажа на всички майчета, които съм пропуснала докато ни нямаше.  Hug

# 65
Здравейте мами.Благодаря на всички за пожеланията ние от понеделник сме си в къщи папкаме и спинкаме но чак сега намерих реме да седна малко на компютъра.

# 66
 Simple Smile хелоу пийпъл   bouquet
момичета, само да се отчета, че още мътя  Mr. Green Mr. Green
имам си 2см по последни данни разкритие, може и повече да  е сега  Rolling Eyes , напоследък ме боли кръста Simple Smile
Ако устискаме до неделя - тогава  сме на преглед Simple Smile
Но в този период всеки ден е година  Tired Tired Tired
Много ми е хубаво да ви гледам снимките на бебешорите и ми е странно, че и в мен е същото  Heart Eyes Crazy Hug
Поздрави, вече всеки ден ще се отчитам  Peace

# 67
Честит рожден ден на Емски! newsm67
Бърборанче, дано всичко с Петя си е наред.  Hug Хубаво е , че не се настройваш песимистично.

# 68
Здравейте маминки!  Hug
Честито на новите мами и татковци! Живи и здрави да са им бебоците и много спокойни   bouquet

Аз се включвам с малко новини от Данинцето. Била е пак в болница няколко дни, защото останала от плацентата.. направили са й кюртаж и сега си е пак вкъщи, но на антибиотици и няма да кърми до към неделя или понеделник. Каза да влзя да ви кажа, че "ще мре" пък аз й забраних категорично  Grinning Малката тъкмо се пробуди и ни прекъсна... иначе звучеше горе-долу добре. Поздрави всички   bouquet

Леко раждане на малкото останали неродили маминки януарки   bouquet

# 69
Здравейте всички мами - родили вече или мътещи!
Сега идвам от консултация и веднага давам отчет. Водите и плацентата са ок, тоновете също, нямам никакво разкритие. Очевидно още ще сме 2в1, но както дойде.
От няколко дни имам страшни киселини вечер, но снощи открих, че смученето на лукчета (от тези тъмнозелените дето са билкови) помага доста. Ако някой също се мъчи от киселини може да пробва...

Тони, стискам палци!

Е как може да остане от плацентата, къде са гледали докторите #Cussing out Пожелавам й бързо възстановяване!

# 70
Биляна, стана ми много мило от постъпката на баткото, да го нацелуваш... Heart Eyes
Стела, ние проблемните май сега пък да вземем да преносим.  hahaha И при мен няма никакви контракциии, нищо. newsm78
Добре дошли мамиии...  bouquet
Оххх горкото Данинче, дано вече всичко е наред.  Praynig

# 71
 Честито на новите майчета и добре дошли у дома на щастливките!
 Моите драми продължават - днес таксито, в което се возех, се блъсна в колата отпред - засече ни и на забавен каданс видях как се блъскаме. Ударих си главата в тавана и малко се поуплаших, а шофьорът първо отиде да прецени пораженията по колата и чак тогава дойде моят ред. Слава Богу, нищо страшно, но ми стана странно...
 Иначе бебчо все още е височко и сега се чудя как да го излъжа да слезе в таза. Седя върху топка за пилатес, правя някакви упражнения... дано имат ефект, защото вече не издържам. Искам да си родя нормално и съм готова на всичко, за да се получат нещата.
 Казах на лекарката, че не искам система при нормално раждане и че не искам да се намесва, освен в случай, че има проблем с бебето. Все още не съм и казала, че предпочитам да клампира пъпната връв по-късно, но не исках да насилвам нещата. Пък и няма гаранции, че нещата ще се развият, както аз желая.
 За обажданията на познати - само на моя братовчедка, която няма да се притеснява за мен, а ще ми изпраща положителна енергия, макар и от Австралия  Simple Smile Майка ми ще се притесни много, затова няма да и звъня.

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 03:18 от zozima

# 72
Здравейте,има ли бъдещи майчета тук от Плевен,които ще раждат следващата седмица Simple Smile

# 73
Дано всичко е наред с Данинчето Praynig
Биляна, наитсина е много мил твоя батко :о)
Лорини, мила надали и на теб ще ти пука за някой друг освен за бебка когато се роди...аз например съм виден телефонист (все пак за мобилен оператор работя...) и всички са свикнали, че когато имат нужда винаги могат да си поговорят с мен по телефона...е сега вече е различно, говоря по телефона супер рядко, а в малкото ми свободно време най-мило ми е да лежим с тати и да наблюдаваме Петя...чувството е неописуемо :о)
А Мурвет с какво ни наплашиха...наитсина предпочитам да ви кажа след като го отхвърлим като съмнение, аз самата съм си наложила до края на януари да не мисля за това...защото ВЯРВАМ ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД! Вие просто се молете за нас, защото добри мисли и положителна енергия са ни необходими! Praynig
Много целувки и успех на всички ви!
Аз така и не разбрах за 15 дневния болничен, след като родих на 27.12, а ме изписаха на 03.01 ...може ли нашият татко да се възползва? (от работата му още не могат да ни отговорят...)
Данче   bouquet ще се обадя  Laughing

# 74
бърборанче, може да се възползва, важи 15 календарни дни от датата на изписването, и след като са ви изписали в новата година може да се възползвате  Peace

Общи условия

Активация на акаунт