"Готини сме ний мадами, а през МАРТ ще бъдем горди мами!"

• 15 650
  • 340
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Пу-пу да ви е жива и здрава,много е мъничка и много сладка,и наистина колко много косичка има,да не са и уроки.  Hug

# 286
Тема за сутиени от кърмаческия:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351491.0
Нали стягаме саковете вече...
Утре отивам за кош за пране! Joy

Сега видях Биляна! Чудна е! Има много сладки устенца и носле!
Да е жива и здрава, милата!  bouquet

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 23:54 от Dez

# 287
Много мило ми стана като видях тази малка сладурана Биляна! Много е хубавка, малка и нежна! Пожелавам да наддава бързичко и да се прибира в къщи при мама и тате!

# 288
  • под кривата круша
TaniaR, добре си се завърнала Hug Как си спинка малката красавица-да ви е жива и здрава Heart Eyes Hug Много се радвам за добрите новини и дано по-бързо се гушкате вкъщи.
kremmyto,   благодарности за полезната информация   bouquet

# 289
За сутиените-аз сега съм с огромен бюст, а за после незнам, мисля да ходя след като родя живот и здраве да купувам, а до тогава-с безшевни бюстиета, аз и сега с тях си карам. Dez мерси за инфо-то, аз самата си мислех за Триумф.

Аз май мисля да се пробвам да ходя да спя, че пак стана никое време, хайде лека нощ от мен Hug

# 290
rossykv жестоко стихче,много ми хареса

TaniaR ДОБРЕ ДОШЛА НА БОРДА,ДАНО БЪРЗО НАДДАДЕТЕ  ylinfant ЛЕЛЕ КОЛКО Е МАЛКА А ОТ СЕГА ПРИЛИЧА НА ПРИНЦЕСКА smile3522 ПОЖЕЛАВАМ Й МНОГО УСПЕХ В ЖИВОТА,КАКТО И МНОГО УСМИВКИ Two Hearts А НА ТЕБ ПОЖЕЛАВАМ-ДА БЪДЕШ НАЙ-ОБИЧАНАТА МАМА newsm63

# 291
  • София
ТаняРHug Hug Hug Много се радвам, че се разписа! Бързо да наддава Билянка и да си я взимате вкъщи! Голяма сладрука е  Heart Eyes Hug  bouquet Пу-пу! Да ви е жива и здрава! Ох, просълзяват ме такива снимки на новородени Blush
kremmytoPeace по прицип е полезно, но въпреки, че не съм раждала нормално смея да твърдя, че има някои неточности в написаното  Embarassed Не знам от къде е взето и кой го е писал.
За казването - надуха ми главата, че не е хубаво да се казва предварително, ама аз си казах, че ме приемат. Само не уточних кога ще ме режат - дали на същия или на следващия ден  Wink
Да се похваля и аз с първите покупки  Crazy - сестра ми днес ме изненада с много сладки дрешки  Heart Eyes Ама като ги видях щях да падна - толкова малки ми изглеждат, забравила съм явно какви са размерите за новородено  Crazy Laughing Скоро трябва да се хващам в ръце и да прегледам дрешките от баткото, да ги пера и гладя  ooooh!

# 292
  • варна
TаняP  много ти е сладка бебката да ти е жива и здрава и много радост да ти носи Hug Hug Hug  bouquet

# 293
  • София
ТаняР, радвам се много за вос:)))) И нашия татко се беше развълнувал за тебе. Сега ще е доволен като му кажа добрата новина. Дано бързичко си приберете принцеската вкъщи.

# 294
Добро утро!!!
Танче, добре дошла отново сред нас!  Hug Билянка е мъничка принцеска  Peace Бързо да наддава и да си се гледкате скоро  в къщи  Praynig
Момичета, не мога да ви изчета  Whistling То таткото, като си дойде и човек вечер не може да се добере до компютъра...
Но я какви хубави новини си имаме  Hug  Hug
Днес ще се виждам с една бивша съученичка - и тя бременна в 4 месец. Не сме се виждали от миналото лято, тогава си говорихме че от стария ни клас само двете още не сме родили...и ето ни и двете с кореми  Peace
Пък и след обяд чакам да ми дойдат на гости шефката и една колежка, че не сме се виждали от преди Коледа. Толкова мило ми стана като се обадиха, че ще дойдат, че съм им липсвала и на тях.  Laughing
Айде Слънце, давай новата темичка. Нали вече повечето сме си в къщи и направо ги ядем тези теми  Laughing А, сега ви видях с Белла на снимките - много сте сладки  Peace

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 08:10 от cvetka-koketka

# 295
Добре дошла на Таня, дано скоро да гушка принцеската у дома!

И понеже много ги коментирате тези кошове за пране, да ви кажа вкъщи как го измисли сладкия ми мъж. Понеже нямаме място за кошове, особено такива, които стоят по земята, в пералното имаме стелаж, който ползваме за килер. Тя, на единия рафт сме сложили 2 една до друга от тези сгъваемите щайгички , които се продават на касите в Метро и Кауфланд и още една отгоре им. Така си имам кошове за бяло, цветно и черно пране и ми е страшно лесно и удобно.  Най-вече - не заема място и не е нужно да изсипвам един кош мръсни дрехи и тепърва да ги разделям. За бебето сигурно ще освободя единия да го ползвам, или в леген ще ги събирам пак там - има място. А и може и просто една голяма торба за бельо да ползвам, закачена.

# 296
Оле ,колко е съвършена малката биляна!А на мен ми се вижда не толкова малка!Да е жива и здрава!
Сега като я гледам и се чудя как изглежда моето бебе,не мога да си представя ,че е с такива размери.

За кошовете -ние сме с мокро помещение и си имаме легенчета,кошовете са ми едни големи,като че ли ще събирам дрехи няколко дни.Аз всеки ден пускам 1 или 2 перални,и не оставям да се събират.

Лек ден на всички!Ние отиваме на кафе с детски кът,следобед на детски рожден ден,днес сме по светски детски събития! Joy

# 297
Добро утро,
Таня, радвам се че си добре, дано и Билянка наддаде и скоро да си е при вас и да се гушкате.

Кош за пране и аз нямам, в момента ползвам един плетен панер за бяло и един леген за цветно. Мисля на бебето дрехите да ги събирам в трети леген. Ние имаме вграден гардероб пред банята и използвам единият рафт. Точно нещо като на Nagaina.

За казването за раждане - предният път нямах време да казвам на никого, много бързо трябваше да тръгна към болницата. На мен тогава ми изтекоха водите седмица преди термин. Та докато взема душ, чанта, документи... Само на мъж ми се обадих. А в предвид бързото ми раждане всички научиха за събитието няколко часа по-късно. Така, че не знам сега как ще стане. Живот и здраве да е.

Приятна събота ви желая.

# 298
привет, TaniaR, добре дошла отново!

Може ли някой да ми изпрати на лични паролата за снимчиците?

# 299
здравейте Hug
На Танчето  Hug, каквото има съм ти казала на скайпа. Билянка ще си я приберете скоро, само да е добре детенце.
При нас нищо ново- вчера ходихме на гости на кумувете (ей много пушат), мен продължава да ме наболва таза.
Да ви се похваля, че до края на другата седмица ще си имам баня Rolling Eyes
За срещата- Зеленкото пише ме, там съм.
За казването като тръгнем да се раждаме- знам от майка, че на никой не трябва да се казва. Особенно на майката, защото тя е майка и първото нещо, което си мисли е да не стане нещо лошо. Аз лично незнам как ще стане това, защото мама е тра ла ла- ако не ме намери на 1 телефон, звъни на другия, ако и там не ме открия почва да звъни на Илия и ще е забавно, ама ще я лъже нещо той.
Днес ми е едно скапано настроението- навън е студено Sad
Хайде за сега лек и усмихнат ден и много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт