Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви преживявания са споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват рецензии на лекари, изследвания, имена за бебета, преживявания по време на бременност и забавни моменти и смешни истории, свързани с бременността и очакването на дете. Във форума се обсъждат теми като прегледи при лекари, изследвания, имена за бебета, преживявания по време на бременността, забавни моменти и смешни истории както и споделяне на лични преживявания и съвети помежду си.
-
Какви преживявания са споделени във форума?
-
Какво включва очният преглед по време на бременност?
-
Какви изследвания и стъпки са включени в очния преглед по време на бременност?
Притеснявам се вече за нея,дано всичко е ок

Ей такива цветове си представям за бебеша количка
, ама защото тия дни като стане въпрос за колички и всеки откача, та за това ми се стори, че и твоят пост е такъв.Честно каззано не съм ги виждала на живо, но съдя за материята по др им модели, но може тези да са с по - високо качство,иначе моделите наистина са много сладурски.Оня ден гледах скейта на пег перего и много ми хареса,мн удонбна и лесно се трансформира, а материята и е направо върха,нооо е много скъпа 1160 лв е само количката,така че ако е сполучлива имитацията си заслужава парите 
Та може пак да повдигна темата, да искам мнение за някоя, ако харесам
Ох, като споменахме сватби, две мои приятелки ще се бракуват тази година пролетта и лятото, та не знам как ще ида да ги уважа, а много искам