Тролски PR (не е пръц).

• 48 510
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
В периода ,кагато моя син искаше да се жени за мен все повтаряше " Ще се оженя за мама , ще се оженя за мама ."Веднъж баща му го попита ,а той какво ще прави без жена ,малкия отговори   -"На теб ще вземем друга жена - по- млада " married bishop

# 166
  • София
Моята гъбка е още мъничка, но се сетих за изцепка на сестра ми и то в определено не много малка  възраст. Била съм на фризьор за подстригване примерно и после отивам при нашите да се видиме. Сестра ми, 10-12 годишна тогава ми отваря вратата, поглежда ме критично и заявява: "Ауу како, на какво си се направила#Crazy

# 167
Като споменахте сестри, сетих как ме дънеше моята /имаме доста голяма разлика/.
Имах един много настоятелен и досаден ухажор, който непрекъснато ми досаждаше . Звъни телефона и аз и казвам ако е той, да каже че ме няма. Вдига тя и чувам как въпросният я пита там ли съм.А това ми ти гевезе да вземе да се изцепи:''Кака каза ако си ти на телефона, да кажа, че я няма''. Crazy

# 168
Супер е темичката, направо ме заболя корема от смях  Joy Joy Joy
Моето съкровище е още малко, да видим какви бисери ще ръси като порасне  Blush

# 169
Детето само ме хвали, щот го подкупвам с пържоли.
Обаче!
Брат ми никога не е изпускал шанса да ме изтипоса в цялата ми прелест.
Аз, десети клас, поканила дружки на кафе, сладки, вадя и бадемов аперитив от барчето. И сироп за кашлица да бях сипала, същият ефект.
Брат ми, петокласник, минава дзър-пър през стаята, ужким ходи си взема разни домашни, пък после молив, после друго. Така. Ние сме мили с малкото русо момченце.
На другия ден баба ми и дядо ми са на вечеря, баща ми им налива ракия, а брат ми:
"Ма сипи и на сестра ми, тя знаеш ли как пий!!!"

# 170
В един ресторант се беше разлигавил и на висок глас пред хората започна да нарежда:
"Ние сме семейство пръцкови, мама пръцка, тати пръц, а аз съм щурко!"  Embarassed Embarassed

Аз се червя и му шепна да спре да говори глупости, при което той не се впечатли въобще и пред сервитьора заяви: "Това е пръцков ресторант, много ми харесва"

# 171
Дъщеря ми на 4г и синът на сестра ми на 5г са на гости при майка ни. Дъщеря ми я пита:
- Бабо, ти имаш ли си любовник?
Майка ми реагира почти адекватно и кава:
- Не, бабите нямат любовници Mr. Green
Дъщеря ми, явно решена да втрещи майка ми докрай казва:
- Защото моята майка(т.е аз) си има..
Майка ми  вече прихва да се смее, когато племенникът ми я довършва;
- Оооо и моята майка си има даже двама, ама не искам да ни запознае Joy Joy Joy

Друга случка. Баща и влиза в банята да се бръсне и след като излиза тя с възхищение зявява: Ти взлезе като тати, а излезе като бати Crazy

# 172
 Joy страхотна тема.

случка с голямата, миналата година - по това време е на 5 и 1/2.
пазаруваме от местния плод-зеленчук и тя вижда едни несезонни ягоди, в купичка, 6 лв. 100 гр, което всъщност са горе-долу 4 ягоди, предивид факта, че докарват големината на  киви. щерката, разбира се иска. аз й обяснявам, че тези ягоди не са особено полезни, защото сега не им е сезона и имат нитрати, не са с нормална големина и най-вероятно имат вкус на пластмаса, точно като едни репички, които бяхме купили и също не им беше времето. тя се съгласява. тръгваме по улицата и се разминаваме с майка с момченце, което казва : "Еййй, мамо, какви ягоди ! Искам да ми купиш." Ние вече сме на доста голямо разстояние и моята кифла започва да вика : "Не ги купувайте ! Те не са истински, сега не им е сезона, пълни са с пирати и имат вкус на пластмаса !"
....е, известно време пазарувахме от другия плод-зеленчук.

случка с малката - на 2 г.
с баща й гледаме да се къпем предимно, докато спи, за да ни е по-спокойно и да не ни се налага да отговаряме по 100 пъти на безкрайното тропане по вратата "Къпя се, иди да си поиграеш малко". и така се е случило, че явно дребната кифла е пропуснала да отбележи анатомичните разлики между мъжа и жената. та....вижда тя един ден баща си след баня, той спокойно си се облича, а тя застава с един сериозен вид пред него и казва : "Я ! Тати, имаш ако."

# 173
Joy страхотна тема.

случка с малката - на 2 г.
с баща й гледаме да се къпем предимно, докато спи, за да ни е по-спокойно и да не ни се налага да отговаряме по 100 пъти на безкрайното тропане по вратата "Къпя се, иди да си поиграеш малко". и така се е случило, че явно дребната кифла е пропуснала да отбележи анатомичните разлики между мъжа и жената. та....вижда тя един ден баща си след баня, той спокойно си се облича, а тя застава с един сериозен вид пред него и казва : "Я ! Тати, имаш ако."
Хохохохо, толкова по въпроса за естествения "penis envy" при жените. Фройд щеше да пъпчаса от яд! Simple Smile

# 174
Стара баба, за изхвърляне.

# 175
Много хубава тема, наистина   Joy

Димитър все още няма много изцепки. Но преди около половин година, не можеше да казва хубаво "трактор" а "татко".
Така като се разхождаме и поради наличието на много строежи, доста често при вида на багер, съответно с багеристра вътре, започваше с цяло гърло да крещи :"Татко, таткоооо...."  Mr. Green

# 176
доста често при вида на багер, съответно с багеристра вътре, започваше с цяло гърло да крещи :"Татко, таткоооо...."  Mr. Green
Децата не могат да пазят тайна, за съжаление.  Mr. Green

# 177
На разходка сме, а на мен вече ми стана студено и го подканям да се прибираме. Обаче на малкото гадно дете изобщо не му е студено и иска да си играе. Подръпнах го да ме последва, а то седна на земята и започна да се сърди. Минава един дядо и започва да му говори:
- Ааа, я да видя аз кой не слуша майка си, трябва да слушаш! А моето го поглежда от ниското и отвръща:
- А мене питате ли ме какво ми е с тази жена? Просто вече ме е срам да се покажа с нея, постоянно ме излага пред хората!

# 178
  • Sofia
Събрали сме се вкъщи на семеен обяд, чакаме таткото да се прибере и почваме. И питат големия трол къде е баща му. Отговор
"Тати е на фризьор при онази леля дето го съблича гол" Mr. Green Казано пред цялата рода...После ходи обяснявай, че нямаш сестра  Mr. Green

# 179
Изцепка на сина ми:
"Тате, тате, като порастна, ще работим заедно! Ще ти помагам!"
Таткото грейва от щастие и гордост, защото има собствен бизнес и какво по-хубаво могат да чуят ушите му от първородния му син  Heart Eyes
След 5пет минутки пред дядото - "Дядо, дядо, ще работим с тати заедно - и ще взимам аз ВСИЧКИТЕ ПАРИ"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт