Тролски PR (не е пръц).

• 48 504
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Случката се развива преди няколко дни в една книжарница. Влязох да проверя за специализирано четиво, но липсваше въпросното. Реших, че за тази сума мога да купя нова книжка за себе си  и на сина (7 години), каквато си избере до 15 лв. Делба по братски  Wink.
Харесва си той една - луксозното издание на Човешкото тяло - само 50 кинта, а има и аналог, но в съкратен вариант за 15 лв. Разглеждаме ги обстойно и му обяснявам, че едната е доста по-подробна и ще му я подаря за някой празник. А  той през сълзи нарежда:
- Знам аз защо не искаш да ми купиш тази. Защото тук си е написано точно откъде излизат бебетата.
Аз:
- Заради цената е. Плюс това съм ти показвала от къде излизат бебетата (вкъщи има поне няколко книжки на тази тематика, наизустени от него).
- Какво си ми показвала!? Един път ми позволи да погледна цепнатината, даже без да пипна и набързо си вдигна гащите.  #Crazy

Тук вече всички в книжарницата гледаха нас.

Уточнявам: показвала съм му белега си от секциото, за да не се страхува при шев на вежда, който му предстоеше. Друг път съм му разказвала, че точно той от там е излязъл на белия свят.

# 196
Хахаха това избива рибата!

# 197
AlexaS, перфектно си представих ситуацията и нямам думи!! Уникална просто.
Обичам я тази тема! Както обичах великата книга от 2 до 5.

# 198

Joy определено това е един от хитовите пр-и, за които прочетох тук. Joy

# 199
AlexaS тва беше просто жестоко!  Joy

Моя е малък, ама на наши приятели щерката като дошла баба и да я взима за разходка и баща и ги изпраща на вратата, а тъщата се възползва и си слага червило пред огледалото при което детето пита: Бабо какво правиш? - Слагам си червило! - Защо?  - За да стана по-хубава? - Ами защо не ставаш?
Зетя вътрешно много се изкефил на въпроса, но твърдо устоял на напушилия го смях.

# 200
Сина ми (на 4 години беше):
"тати е луд,а мама е залухава"  bowuu

# 201
Бебето на наши приятели носи име,много близко по звучене до умалително на моето име.Въпросното умалително дълго време ми служеше за никнейм из интернет-пространството.Наскоро син ми ме попита-бебето на чичо Стоян Олимпия ли се казваше?

# 202
Говоря с майка ми по телефона и дъщеря ми настоява да се включи. Давам и слушалката и тя започва да нарежда "Здравей бабо, добре съм, играя си, имам нова раница, а тати има пишка". Следват няколко секунди мълчание от двете страни на линията, последвани от бурен смях. Детенце гледа невинно и се чуди защо мама и баба се хилят като побъркани.

# 203
Тази тема е просто върха. Нямам какво да споделя, защото още нямам дете, но ви чета с изключителен интерес!  Joy И... Алекса, детето ти направо е трепач по тролски PR. Simple Smile

# 204
Дъщеря ми, на 2 г и 9 месеца, но още не говори съвсем "човешки", повечето думички си ги преиначава. Явно накои звуци са й по-трудни и предпочита да ги казва по нейному.
Вървим из центъра и вижда на една витрина нарисувани пеперуди. Провиква се, сочейки ги:
"Мамо, виж, п..тки, п..утки!"

Онзи ден ми се обажда майка ми, смеейки се/бях я оставила у тях за уикенда/."Какво сте го учили това дете? Наливам вино за вечеря и я питам: Искаш ли малко вино?  А тя отговаря: Не, вино не! Още рано!"

# 205
За рождения ден на дъщеря ми заехме клоун. Тя е на 6. Дойде човекът и започна да се будалка с децата...по едно време пръдна с уста и вика на щерка ми: "Ей, защо пръцкаш, бе, много мирише! Какво си яла"? И тя прилежно отговаря: "Ами за закуска една филия, ама мам ми я намаза"  Mr. Green

# 206
Вървим из центъра и вижда на една витрина нарисувани пеперуди. Провиква се, сочейки ги:

Ами , да ... пеперудките са си класика в жанра  Laughing
И моя син така им казва .

# 207
На моя позната детенцето много ибичаше да яде "путичка" (разбирай супичка).

# 208
  • до една звездичка
Браво за хубавата тема!!! Hug  bouquet
Аз още не мога нищо да споделя, но ще ви чета с интерес и много настроение. Peace

# 209
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Ами , да ... пеперудките са си класика в жанра  Laughing
И моя син така им казва .

Мммм даааа, що срам съм брала (ама и как съм се смяла). Моето казваше така не само на пеперудките, а и на пръчките. Доста брутално звучеше рано сутрин или слетобед като се развика в парка: Мамо, Мамо, виж! Рем (нашето куче) има пу*ка!  Mr. Green
 А само си представете как звучи в неговите уста нинджа с пръчка, като имате предвид, че нинджа казва с м отпред.

Общи условия

Активация на акаунт