София-ж.к.Хаджи Димитър,Стефан Караджа,Суха река и ДРУГИ :)

• 31 541
  • 318
  •   1
Отговори
# 165
Провери ли на пазара в железарията?

# 166
  • София
Провери ли на пазара в железарията?

Нямам време за обикаляне, затуй питам.  Wink

# 167
Аз ще ходя после за детето и ще мина от там да проверя. Като се върна ще ти пиша.

# 168
  • София
Аз ще ходя после за детето и ще мина от там да проверя. Като се върна ще ти пиша.

Мерси много !   bouquet

Прочете ли по горе писанията ми относно буса и училището ?

# 169
Да прочетох, това ми беше първата реплика на родителската среща, дали има бус в 16ч. и категорично ми беше отказано. Аз съм си в къщи с бебето и щеше да ми бъде удобно да ми го водат в 16ч. КСега вече се затопля и ще си го прибирам сама, само ме е яд че едно говореха, а нищо от обещаното не се случи. А за госпожата не съм я виждала, той мъжът ми се занимава повече, аз само се ядосвам. Май им е младичка с очила, в началото им беше Байдакова една възрастна госпожа, а от новата година ни е Йорданова. Ходите ли на някакъв спорт от училищните? А за униформи имаш ли някаква информация?

# 170
  • София
Моя Искрен се е самозаписал на хандбал, много му харесва.  Laughing
За униформите нямам инфо.
Тази госпожа русичката с една приятелка сме я кръстили Барбито.  Wink
Аз от нашата госпожа съм много доволна, Иванова. Единственото, което не ми харесва е че занималнята им е при най различни госпожи. Иванова преподава английски и на по големите и няма как да води занималня.

# 171
Жорко ми каза, че от Д клас идвали деца при тях на занималня, но не им знае имената. А за хандбала ми наду главата, ще взема да го запиша. Къде каза че си намерила басейн? В коя градина бяхте? Щях да те питам нещо , но забравих. Ще ти пиша като се сетя.

# 172
  • София
Жорко ми каза, че от Д клас идвали деца при тях на занималня, но не им знае имената. А за хандбала ми наду главата, ще взема да го запиша. Щях да те питам нещо , но забравих. Ще ти пиша като се сетя.

Запиши го, лошо няма. Води го някаква госпожа от училището, май им е по физическо.

# 173
  • София
на чат го обърнахте, ей   newsm62

# 174
Аааааааааа на Саксофонка аватара ме кефи максимално  Grinning

# 175
  • София
на чат го обърнахте, ей   newsm62

Правете се, че не ни виждате  Wink

# 176
Привет момичета, къде се губите. Ние днес всички сме си в къщи и няма да мога да седа много пред компа. Но пък за сметка на това ще ми се натрупа матерял и после ще има да си четааааа.

# 177
  • София
Момичета да ви питам за ясли тук в района, като имам предвид, че до държавните сигурно трудно ще се доредим. Трябва да се върна на работа най-късно началото на следващата година. Вие къде дадохте децата?

# 178
aleksa_sm Сега нали има някакво кандидатстване по интернет и не съм наясно как точно стоят нещата?  Но защо да не може да се класираш в държавна ясла?
Аз първото дете го дадох на на 1г. и 5 м. в яслата на ул.Иван Шонев, много съм доволна и второто мисля пак там да го запиша, защото и аз трябв да се върна на работа възможно най рано. Знам, че с предимство са децата от квартала в който е яслата и да са с постоянен адрес имаше и други изисквания, но в момента не мога да кажа какви.- В кой квартал си точно?

# 179
aleksa_sm , кажи наистина в кой от кварталите си. Вчера чух да се говори за изяснени правила за новото кандидатстване. А дано вече има яснота. Но това е за ОДЗтата и градините. Заведенията, които са само ясла, като това до фантастико, са към МЗ и там още се кандидатства лично с молба в началото на годината. Но пък ако разпиташ директорката и и обясниш какво ти е положението, може и да се случи нещо.
Алекс е в 3 ОДЗ, влезе като последна резерва при миналогодишното кандидатстване.
Аз съм в Х.Димитър и до колкото знам в района частни ясли няма  Sad

Общи условия

Активация на акаунт