И през Новата Година здраве, берекет в Бургас да има - 69

• 19 423
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Sinara,а вие в коя градина сте и коя група-нещо ми се върти в главата по спомен че сте в Слънце,и ние сме там

# 196
Sinara,а вие в коя градина сте и коя група-нещо ми се върти в главата по спомен че сте в Слънце,и ние сме там

И ние сме там! HugВ коя група сте вие?

Момичета, чета ви най-редовно, но някак си не смея да пиша.Дано ме приемете!
Финети, честита ти втора рожба! Hug
Бубичко, честита рожба и на теб! Hug

# 197
  • Бургас
.. Ние сме при Радостина Ганчева. Нея бяха ми препоръчали, но сме ходили само веднъж и нищо не мога да кажа, за сега съм доволна. И Караджова бяха ми препоръчали. Зависи къде живееш и в кой район ти трябва. Виж в белия списък на педиатрите в Бургас.
А те къде работят? Ами аз съм в Бр. Миладинови... моята лична е в Св.София... сега ще чета списъка Simple Smile Благодаря ви много за помощта   bouquet

# 198
  • Бургас
ben78, Ганчева е на Демокрация зад Механото в една нова кооперация.

ina_lemon, дребния е добре. Слушка  :lol Ама май го простудих в събота на първата разходка. Няма температура, малко му хърка носа само, но това се оправи. Сега му е зелено акото, ту жълто, ту смес. И колики го мъчат, а го тъпча с Инфакол. Снощи спа от 24 до 6 и после яде и спа до 12, а от тогава никакъв сън и само рев и се успокоява само с цица. И е едно свиване и напъване, горкото, но след още месец се надявам да отмине.

# 199
  • у нас

В "Раковина" сме  Peace

# 200
  • Бургас
Бубао, ако искаш пробвай хомеопатичните капки за колики Ентерокинд. Моят Алекс имаше много силни колики, но благодарение на тези капки оцеляхме. Но имай предвид, че първите 3 дни, почти не действат, защото трябва да се натрупат. Действието им настъпва след 3 ден. Дано да съм ти била полезна!

# 201
  • Бургас
bubabo нашите колики ги преборихме с Еспумизан и Никол сташно ги харесваше.
А за нослето аз впръсквам сутрин и вечер Стеримар.
Ние сме на климатик и въздуха е по-сух и доки каза,
че няма проблем по няколко пъти на ден да впръсквам Стеримар.

# 202
Nedialka_81 по добре вземи Тетрисал, защото има дозатор. Стеримара е с много силна струя и не е хубаво да се впръсква директно на толкова малко бебе.  Peace

# 203
  • Бургас
iveto_  Hug
Аз досега съм със Стеримара и вече имам някаква рутина,
но като привършим опаковката ще вземем Тетрисал.

# 204
Nedialka_81 и ние сме на Тетрисал, много съм доволна... Peace

lucyl30 само да ти кажа за стилажа, че вече не ми е нужен, ако ще е полезен за бъдещи мероприятия го дарявам най-отговорно, ако не и само пречи на някой, пиши да измислим вариянт да си го прибера... Peace

# 205
Здравейте!
Много отдавна не съм "влизала" тук.   smile3525

Да питам само как го лекувате новия грип, който по старо му е със сополи и кашлица? За сега сме на етап сополи и давам Изопренозин (тъй ли се пишеше!?). Дано ни се размине. 

# 206
Има ли някой от Изгрев или Зорница, който поръчва от сайта www.laredoute.fr?
Имам нужда от помощ. Не знам как става.

# 207
# 208
 Как се казваше детето, което бяха намерили вързано в болница?

# 209
Много ти благодаря!   bouquet

Как се казваше детето, което бяха намерили вързано в болница?
Shocked Моля!? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт