И през Новата Година здраве, берекет в Бургас да има - 69

• 19 409
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Ивето, за диетата мисля че не трябва да яде цитрусови плодове, защото засилват сърбежите.

Вие в коя градина ходите?

# 181
  • Бургас
Здравейте,
пак се включвам с въпросче към вас. Благодаря ви много за помощта отново Simple Smile
Дали може да ми препоръчате педиатър в Бургас, доволни ли сте от вашите? Доколкото знам скоро след раждането трябва да се избере... май се обърках, трябва да си си избрала още преди това, за да може още 1вия ден след раждането да дойде вкъщи и да види бебчо...
Желая ви хубав ден и дано перипетиите със шарката да минат по-леко, аз като мъничка съм ги карала... и белези даже имам, а вече като голяма изкарах и рубеола, преди 3 год... без даже да разбера откъде я хванах...

# 182
Ивето, за диетата мисля че не трябва да яде цитрусови плодове, защото засилват сърбежите.

Вие в коя градина ходите?

ОДЗ 2 в Зорница  Peace

# 183
  • Бургас
Момичета мойта дребосъчка е малка още,
но искам да ви питам кога е време да търсим ясла?
И има ли такава в Изгрев?
Защото всичките ни познати с бебешори ходят на ясли в Славейков,Зорница или центъра.

# 184
  • Бургас
ben78 , трябва да се ориентираш за педиатър и в деня на изписването да й звъннеш да кажеш, че сте изписани и тя на следващия ден идва да го види. Трябва да си купиш здравен картон за дете и даваш и епикризата от родилното. Посещението не се заплаща. Ние сме при Радостина Ганчева. Нея бяха ми препоръчали, но сме ходили само веднъж и нищо не мога да кажа, за сега съм доволна. И Караджова бяха ми препоръчали. Зависи къде живееш и в кой район ти трябва. Виж в белия списък на педиатрите в Бургас.

Знаете ли от къде мога да намеря Пентаксим? В Търговска лига го няма.

# 185
Ако в Търговска лига го няма, никъде няма да го има. Те са вносителите.

# 186
 bubabo питай в търговка лига на коя аптека последно са продали по големи количества. На времето с Дени пак беше изчезнал, но ни казаха за една аптека в Несебър дето се запасили та търчахме до там, но сложихме навреме. Той кога беше първият прием че съм забравила два месеца навършени ми се върти нещо  newsm78 май и ние трябва да се запасиме

# 187
  • Бургас
Bubabo, ще питам кога се очаква да получат. Нямаше ли в Галения? Виж в Марешки на Фердинандова. Аптеките, които дават инсулини работят с Търговска Лига и там може да има останали ваксини.

# 188
И ние сме при д-р Ганчева. До сега ни е слагала две ваксини. doctor Явно има "лека ръка", защото Румчо въобше не плака.
Към 20-тия ден обаче бебо хвана някаква упорита хрема, която много го тормозеше горкия. Решихме да не го суркаме в това грипаво веме на кабинета и се обърнахме към д-р Коларова за домашно посещение - не работи по каса. Много сме доволни. Много е внимателна.

Пентаксим слагахме преди седмица. Мъжът ми го купи от аптека до залата за сключване на граждански брак зад изтрезвителното /не на Вардар/.

# 189
  • Бургас
Пентаксим имаше в аптеките на Народен юмрук и Транспортна болница.
Първият се слага когато бебешока е на 2месеца,
ако е здрав разбира се ,ако има настинка се изчаква докато мине Peace

От Търговска лига бяха казали,че в петък ще зареждат.
Ето и номерче да попитате

Бургас
cl_bourgas@comleague.com
Бургас 8000, бул. "Мария Луиза" Nо. 27
тел: 056/ 841388, 844010, 840342;
факс: 056/842511

# 190
И ние сме при доктор Ганчева.Аз са сега съм дооволна,много е внимателна.
А за пентаксима пробваите на Метро ние последно от там я взехме,никъде другаде я нямаше.

# 191
  • По света и У нас
ben78 - bubabo добре те е посъветвала  Peace По-добре прегледай Белия списък на детските лекари, ето го и него: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27447.0 ... Всеки един от нас има различни очаквания, виждания, нагласа по отношение на лекаря си  Peace
Относно д-р Ганчева, ние бяхме при нея само първите 6 месеца .....

Относно Пентаксим-а, ето още едно място, където бихте могли да проверите /ако досега не сте окрили  Rolling Eyes/:
Аптека Диляна в Лазур /до Сарата/ - 830408. По-рано и те взимаха по няколко бройки ....

# 192
  • Бургас
Много ви благодаря! Hug
В началото на февруари ще я има в Търговска лига, на Фердинандова я няма.

# 193
Уфффф, хубава новина, аз за малко да се попритесня, понеже трябва да я слагат на малчо към 3-4-5 февруари, ама то има време, след като началото на месеца ще я заредят.

Бубабуууууу, как е малкият ти мъж???

# 194
  • Бургас
ben78, наистина има различни мнения за педиатрите, но то е така за всички лекари, май, едни са доволни, други - не. Ние цялото семейство сме при Ганчева - от 7-8 години  мъжа ми, децата са при нея, а и аз от 2007, слава богу - доволни сме.

За Пентаксим-а - казаха ми от аптеката, от която я купуваме, че ще продължават да я зареждат, просто на моменти се изчерпват количествата. Слага се 2, 3 и 4 месец има и реимунизация на 1,6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт