Отговори
# 120
Моля, дайте и на мен парола на лични  Praynig!!!

# 121
hello,дами!!!
Къде влизате, за да качите снимки
Може и аз да предоставя  Simple Smile Heart Eyes Whistling

# 122
Албумчето е в snimka.bg !

# 123
На мен ми падна камък от сърцето,растем и се развиваме,има сърдечна дейност, в  сряда оба4е пак съм на контролен... Късмет на всички,че аз се бях отказала вече от бебе...... Laughing

# 124
На мен ми падна камък от сърцето,растем и се развиваме,има сърдечна дейност, в  сряда оба4е пак съм на контролен... Късмет на всички,че аз се бях отказала вече от бебе...... Laughing
Браво Лали! HugТова е чудесна новина!Как ще се отказваш бе,няма такова нещо,казаха ли ти колко мм. е бебето? Hug

# 125
на 5.01 беше 4.6мм ,а днес е 7.2мм ,ако може да се вярва на тези размери,но макар и приблизителни показват растеж.

# 126
'чудесно за Лали
моето бебе беше 7мм в 7 седмица, вече съм в 8  Grinning

# 127
  • София
Здравейте момичета, идвам ви на гости. Аз съм юлска бъдеща мама.
Някоя от вас ходила ли е при д-р Тошева във Фемина???

# 128
И да питам нещо друго което малко ме притеснява.
Дале е вредно стоенето на лаптора върху корема ми за бебето.....?

# 129
'чудесно за Лали
Е добре аз защо се притеснявам тогава,моето е 17.3мм,а тук четох други майки с много по-големи мм. в същите седмици.
Нещо се обърках.

# 130
'чудесно за Лали
Е добре аз защо се притеснявам тогава,моето е 17.3мм,а тук четох други майки с много по-големи мм. в същите седмици.
Нещо се обърках.

BIA сега аз се притеснявам, моето бебе прекалено малко ли е? Sad

# 131
Привет и от мен Simple SmileSimple Smile
Много сте хубави бъдещи майчета  Grinning
Галка, аз имах такъв "проблем" с мъничко кръв след като "връщах". Докторът ми каза същото като на теб, а и от тогава не ми се е случвало отново.
Буболече и Биа, а и останалите, я да се стягате. Почивайте си повече, пускайте си леки филмчета, усмихнете се повече на живота. Аз се опитвам да бъда по-ведра, защото някак си знам, че ако ми е кофти и на "него" ще му е кофти   Rolling Eyes При вас не е ли така?

Някой спомена за пъпките - ужасен проблем, през пубертета не съм имала, а сега  ooooh!

# 132
  • София
Лали,никакво отказване!Благодаря,Perpeto! Hug Наистина съм по-спокойна,дано не се повтори!

# 133
'чудесно за Лали
Нещо се обърках.

BIA сега аз се притеснявам, моето бебе прекалено малко ли е? Sad
Неее мила не се притеснявай,знаеш ли понякога прекалено много информация е излишна,щом не са ни казали нищо,значе трябва да сме спокойни. Hug
Ето виж Тук.

# 134
I az 4akam vtoro beb4e prez avgust,mnogo sme 6tastlivi s maja mi

Общи условия

Активация на акаунт