Отговори
# 165
здрасти Таничка виждам че си се справила с линийката Simple Smile лека бременност и на теб

# 166
Здравейте момичета! Докато съм чела книжка и вие сте изписали сума ти неща!  Wink  Деси, лекарката ме гледа на коремен ехограф - за пръв път откакто съм бременна и на него видя предполагаемия пол. И аз мисля, че е още малко раничко да го определя, но поне засега такава е информацията. А за БХС мисля да ходя на 20.01., че тогава ще съм 12 г.с. и 3 дни, а и лекарката ми каза, че още е малко рано да се ходи точно в 11 г.с. Доколкото разбрах не е нужно предварително записване за вземането на кръв. Трябва да се отиде от 9.00 до 13.00ч. а същия или предния ден да се отиде на видеозон.

# 167
Какво правите???
Не съм влизала 5 дни и сте изписали 2 теми и третата на свършване.
Значи се чувствате добре щом пишете Heart Eyes Heart Eyes
 Hug

# 168
Мерси много още веднъж за помощта. Аз исках да се присъединя към вас за да не се чувствам понякога толкова самичка. Аз съм в Чехия и няма много българи с които да мога да си полафя. Лека бременност на всички  Grinning

# 169
ами да ти кажа то май всички сме по тази причина тук...аз също нямам позната в моето положение и вие сте ми спасението когато нещо не ми е ясно или ми е кривичко и няма на кого да кажа

# 170
а и хората които броя за приятели са се мъже............

# 171
ПУблИКАцИИТЕ мИ СТОЯТ НА 0  newsm78 ?????

# 172
tatyana tsvetkova  Hug добре дошла,добавихме те в списъка Peace

# 173
Хайде приятна вечер на всички и приятен уикенд. аз свършвам вече работа и ще ходя да си почина малко, че много нерви тука. и стууууд ..... само августовското чудо ме сгрява Hug

# 174
Лека вечер и аз скоро ще се изнасям към вкъщи......

# 175
# 176
Лека вечер момичета до утре

# 177
лека и от мен  Simple Smile Heart Eyes

# 178
Здравейте момичета!Може ли и на мен да пратите потребителско име и парола за да разгледам снимките!

# 179
svilenavas ей сега ще ти ги пратя, но за разглеждане ти е нужно само потр име, а то е august2009, a за по-лесно ето ти линкчето да разгледаш - http://www.august2009.snimka.bg/
И аз сложих снимки на моите деформации Simple Smile От сега нямам (в вмисъл в цял ръст), но ще гледам да направя по някое време и ще ви се покажа. Иначе всички сте много готини, направо страхотни мандами, сериозно!
Ама пак сте писали...прочетох ви по диагонал, че аз докато седна на компа и стигна да ви чета (оставям ви на края, щото знам, че мн пишете) и то станало вечер, мъж ми се прибира, ядем и така. Иначе аз днес съм мн добре, хапнах 3 филиики с лютеница и сирене на обяд и все едно, че бях пила редбул, направо литнах. Добре, че ме подсетихте, едно време като студентка е имало цели месеци дето съм карала само на такива филиики  #Crazy

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт