Какви витамини пихте по време на бременността си?

• 24 318
  • 449
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Пих Центрум, понеже и преди това съм пила от техните витамини и съм била доволна - бяха единствените, които имаха ефект върху мен...

# 166
Пренатал, Peace

# 167
  • Earth
Само фолиева киселина  Peace

# 168
На мен ми изписаха първоначално фолиева киселина,която пиех до 5мес. някъде....докато я пиех имаше период в който пиех и О,мами.Бяха ми изписали и флор за зъбките на бебето,който трябваше да пия до края на бременността,но аз ги спрях преди 2мес.Сега продължавам да пия О,мами,но само защото се предполага,4е бебка ще е по-мъничка и за добавка  Simple Smile

# 169
аз също приемах фолиева киселина до 3-я месец,сега приемам центрум желязо и магнезий...но при жсеки е индивидуално според различните показатели като хемоглобина например

# 170
 Освен фолиевата киселина пиех и витамини Форлайф. Тях ми ги препоръча гинеколожката, която ми следеше бременността (каза,че са едни от назубрите на пазара, защото са на билкова основа).

# 171
  • Стара Загора
От 12 г.с фолиева киселина, а после New Life

# 172
Фолиева киселина в началото, към 7-и месец магнезий и желязо

# 173
  • София
Фолиева киселина, Матерна ( пробвах на Хип, изглеждат много натурални, но вкусът им е ужасен:)))) поне за мен. От 2 месеца пия и желязо.

# 174
Фолиева киселина и пренатални витамини на GNC.

# 175
С първата бременност Матерна.
Сега с втората Милупа Нео Вин.

# 176
Фолиева киселина и Top levure.

# 177
Пиех само фолиева киселина и си хапвах много плодове и зеленчуци Peace

# 178
Центрум матерна Wink

# 179
Аз в момента съм в третия месец и пия успоредно и фолиева киселина и центрум матерна.Знаете ли докога принципно трябва да се пие фолиевата киселина?Аз започнах да я пия от скоро.

Общи условия

Активация на акаунт