Деца с очни проблеми

• 52 519
  • 431
  •   1
Отговори
# 240
  • ГОре на черешата...
Ауууу, каква е красавица, да я нацелуваш Heart Eyes!

# 241
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИКИ. Бъди много щастливо детенце

Извинявам се за закъснението

# 242
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ ! happy bd baloni
ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО ПОВОДИ  ЗА УСМИВКИ НА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!!!

Извинявам се за закъснението!

# 243
Ауу, гледай какво става като нямаш нет Sad Да пропусна такъв важен празник... А напоследък толкова често да споменавам Вики и мама й  Laughing
Честит рожден ден, красавице!!! Желая ти да си все така усмихната, лъчезарна и зареждаща хората с позитивна енергия!!! Все така силна и борбена, и напук на всичко и всички да видиш и пребродиш всички красоти в света  Heart Eyes Да си все така обичана и да имаш прекрасно детство!!!   bouquet
На мама й - да се гордее с дъщеря си и да й се радва много. А баба й - много да я глези  Hug Heart Eyes Обичам ви!!!!!!!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 244
На мама й - да се гордее с дъщеря си и да й се радва много.
Че ти по-горда майка от мен виждала ли си,ако още не си сигурна,виж ми подписа бе моме Mr. Green Joy

# 245
  • София
Честит рожден ден на ВИки, извинете ме, щях да пропусна да поздравя това сладко момиченце, красиво и нежно, пожелавам му, да му се сбъднат всички неща, за които мама наяве и на сън мечтае! Прегръщам ви и се радвам, че ви има! Най-желаните подаръци днес! Hug  Heart Eyes

# 246
Благодаря ви момичета,няма значение че сте закъснели,важен е жеста и аз го оценявам  bouquet

# 247
strahotni snimki v sajta za Viki ,da e jiva i zdrava i da preodolee problemite j jelaiat Maya / na 4 god. / sus strabizum i majka j Milena
Kuraj ,kusmet i mnogo slun4evi radostni dni

# 248
  • София, "Младост 3"
да са честити всички обичащи и тези които обича самата ВИки!
нека тя им носи щастие, така както те носят сега на нея! вярвам, че сутрин нейната усмика носи смисъла на живота като цяло!
мога само да пожелая подобни родители за всички деца!
а на нея да пожелая някой ден напълно да успее да се справи с проблемите си, за да може сърцето на мама да ликува наъплно и без тревоги за здравето й!

# 249
Viki i mama, и аз, макар и със закъснение, да честитя рождения ден на малката Вики и да й пожелая новата година от живота й да е прекрасна и весела, и изпълнена с добри новини!:)))

# 250
Честит рожден ден на силното момиче Вики със закъснение  Embarassed! Пожелавам й много здраве и да сбъдне на мама мечтите! Вики и мама, дано тази година бъде изпълнена с много нови постижения и нови щастливи и незабравими мигове!  bouquet

# 251
дано тази година бъде изпълнена с много нови постижения и нови щастливи и незабравими мигове!  bouquet
Дано Hug и аз го пожелавам на всички вас и вашите прекрасни деца Hug
Отново благодарим  bouquet

# 252
Здравейте,
Пиша при вас, защото малкия ми син Дани се оказа с далекогледство и ще се наложи да сложи очила. Диоптрите ми не са много, но се ще носи постоянно очилата.
Имам няколко въпроса, много ще съм ви благодарна за отговорите. Предполагам, че е обсъждано, но не мога да намеря  инфо за свестни оптики в София.
И ако може да ме посъветвате относно избора на очила. Рамки, стъкла, каквото се сетите  Embarassed , както и цени.
Доста съм объркана все още и даже не знам какво да мисля, камо ли да попитам. Не е настъпил края на света, но ни дойде малко като гръм от ясно небе.
Благодаря ви предварително!

# 253
  • ГОре на черешата...
.Ели., не съм от София и не мога да съм ти от помощ в избора на оптика.
Пиша, за да те "усмихна" малко - разбира се, че не е дошъл краят на света, а и не сте толкова малки. Ние от 1г. 2 мес. възраст сме с очила, с +5 диоптъра и кривене, мързеливо око - познай това какъв не гръм беше за нас, ами глобална катастрофа направо Tired...при липсата на каквато и да е наследственост...но с времето приехме нещата - има какви по-лоши неща от едно сладко детенце с очилца - всичко ще се израсте, ще мине лека полека...

Сега Дребо се разхожда наперено с очилата и с отмерен жест с един пръст ги повдига на нослето си като се смъкнат Laughing. Вече дори отблъсква децата, които се опитват да ги докопат - той е нашето сладко професорче, нещата лека полека отиват към подобрение.
всичко ще е наред и при вас Hug!
Вие сте по-големички, няма опасност да чупите очилата, така че изберете красиви рамки, нека и той да участва в избора - така ще ги носи с желание.

# 254
Здравей Mari_eta,моето дете също е с +5диоптър на едното око и +2.5 на другото,споменала си че имате мързеливо око и кривене.Искам да те попитам кривенето и при двете очи ли е и как ви определиха мързеливо око на тази възраст?Забравих да спомена че и ние сме с очила от 1г.и3м. но понеже кривим и двете очички е трудно да кажат имаме ли мързеливо око и ако има кое е то.Доста съм объркана по отношение на лекарите кои е прав и кои не е,трима лекари три колебливи мнения.Извинявай ако те притеснявам с въпросите си? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт