Деца с очни проблеми

• 52 524
  • 431
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, мами! Кажете ми нещо за специалистите на този д-р Филатов и кога по- точно ще идват и къде ще преглеждат. Бих завела момченцето ми на преглед при него - той е на 5 месеца с диагноза леукома и микрофталмия на дясно око.

# 226
Междувремеено ми споменаха за украински офталмолог- Филатов , който през лятото имал прием във Варна . Събирам мнения за него
Толкова съм притеснена , че се чудя ( ако е толкова успешно лечението при Филатов ) дали да не заминаваме за Украйна
Филатов отдавна не е сред живите,но има институт кръстен на негово име в Украйна и вероятно ще идват специалисти от тази клиника.Наистина са добри,всъщност от години се знае,че най-добрите руски школи са тази на Фьодоров и на Филатов Peace

Близнаците недоносени ли са и имало ли е проблеми след раждането,т.е. кувьоз и т.н.?
Да , и чичко Гугъл ми каза така , но реших че е съвпадение на фамилиите
Когато бях бременна с близнаците , бях с диагноза преекламсия . Заради това  малките да се родиха  с ниско тегло- 2000 и 1 950 Иначе родих в деветия месец . В кувьози стояха около седмица

Здравейте, мами! Кажете ми нещо за специалистите на този д-р Филатов и кога по- точно ще идват и къде ще преглеждат. Бих завела момченцето ми на преглед при него - той е на 5 месеца с диагноза леукома и микрофталмия на дясно око.
Със сигурнос през лятото и със сигурност във Варна . Очаквам мамите от Варна с повече информация 

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 18:14 от Тъщичка 3

# 227
Ето това е института Филатов:
http://www.filatov.md/rus/
Аз лично също се интересувам по отношение на трансплантацийте на роговица,проучвам от години и още не съм добила смелост,всъщност при мен има фактори,които ме спират.
Ако обаче държите да ходите в Украйна,ще ви пусна инфо за една друга украинска клиника,където работи невероятен детски офталмолог и информацията ми за него,че е много добър,е от първа ръка Wink

Ако идва някой във Варна,търсете Светла Николова или Драгомир Драганов в Очната болница там,аз лично когато чаках Орбис преди четири години,с тях се свързах ,за да се уредя на преглед на самолета Peace/ освен че побърках и местната преса де Joy/

# 228
Ей това е човека: http://www.eye.health.kiev.ua/?c=201&lang=1&person=1240
Ако питате мен,той по си заслужава от който и да било друг Peace

# 229
 Здравейте всички. Най сетне мина контролният ни преглед. Беше в Понеделник и новините не бяха добри. Кривенето на окото е почти изчезнало, но подобрение на зрението му няма! Пак започваме със закриването на здравото око/вече се чудя дали изобщо е трябвало да го спираме/, през седмицата след градина, а Събота и Неделя по цял ден. Направо ми се е свило сърцето и нещо не мога да се окопитя, а в Събота празнуваме рожден ден-ставаме на 4 годинки! Сега ще почна да се ровя из форума, дано проблесне светлинка и за другият ни голям проблем - третата сливица, че и тук нещата са сериозни, даже имаме проблем със слуха, а вече е време да действаме, щом ще сме на 4.

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 14:59 от ina05

# 230
  • София
                            ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ВИКТОРИЯ на Вики и мама  newsm59  bigdance2 nbirthday

Да и пожелаем здраве и много успехи и нека хъса не ги напуска никога   newsm51

# 231
  • GYM
Честит Рожден Ден smile3525 newsm59 newsm59 smile3525 newsm51 newsm51
Нека се сбъднат всичките ви мечти!

# 232
ВИКИ 4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС МАЯ И МИЛЕНА !
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА С НАДЕЖДА ЗА ПО-ДОБРО!

# 233
       честит рожден ден на Вики

bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 234
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ВИКИ!  Hug

Желая ти прекрасно детство изплълнено с много смях и пакости!!!  Wink

# 235
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малката красавица и от мен  bouquet  bouquet  bouquetНека бъде много здрава и щастлива и мама повече да я слуша Mr. Green

# 236
 smile3525 Честит Рожден Ден на малкото съкровище Вики и от мен,с пожелание за щастливо детство и усмивката да озарява  винаги личицето и. newsm51

# 237
  • ГОре на черешата...
Малко със закъснение, но искам и аз да поздравмя Вики   bouquet! Миличка, нека винаги си най-щастливото дете на земята!

# 238
Благодарим ви много за поздравите и понеже сме фукли и двете,ще ви покажем тоалета от снощи ,а и някой питаше за усмивката и Joy,толкова голяма не сте виждали Joy

# 239
  • варна
За прекрасното детенце,

Общи условия

Активация на акаунт