Дюканки и "млади" и "стари" тук са се събрали - 143

• 26 543
  • 450
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Добро ЮтроооооооУ!!! newsm47
Днес начевам втори ден П.Сутринта кантаря ми показа цяло кило+,но не ми пука.Щом съм режимна,значи всичко е ОК.
Днес съботно,любими муцунки са се показали.Даже и Аби ,се е престрашила да пише,чак не мога да повярвам. Mr. Green
Деси вал,,честит рожден ден на детенце. newsm38
Изпих всички постнати кафенца,благодаря за което.Ако знаете колко ми липсваше глваоболието в началото на режима и крампите...сега им се радвам като на дядо Коледа.Много хубаво било бе,а и очакването да мина през 00 и после да видя какво ще покаже кантарина.Баси....хич не съм лудичка,ама хич. #Crazy
Рони,не съм сигурна,но предполагам,че е тествано от момичетата,подействало и така.
Немското Цветииииии,както съм казвала и преди"Нашо лошо нЕма". Hug
Такаааааа,призовавам ви да стискате палци.Днес ще готвя телешко.За сега сме на фаза обикаляне,(аз обикалям,то си седи на едно място),опознаване и гледане със страшен поглед(да му взема страха).Мъжо снощи ме инструктира,сега остава да победа в неравната борба.Ако успея ще се хвална,ако не гледайте централните новини,сигурно ще влезна като първа новина. ooooh!

Тонито,с порасналите годинки........мен що нИ мЪ ГУшНА,ААААА?ФРЪЦ пък! Crossing Arms     Mr. Green

# 211
Пощата ми е абсолютно празна Peace

# 212
Приветче бандааа Hug

Най-накрая да разпиша още един минус аз УРАА,цяло кило

Отивам да чета че доста сте изписали,пак ще се включа Mr. Green

# 213
ЗДРАВЕЙТЕ !!!!!!!!!!
тази сутрин вече трети път се опитвам да пусна пост ...и интеренета ми прави номер и ме изхвърля ( дано сега стане)

Деси Вал ...да ти е живо и здраво детенцето ....многоооо да те радва и ти да си щастлива !!!!!

ТАТИТКААААА..................сладур как си ...на работа ли си днес ?....леле ти за срещата във Варна ще се телепортираш ...завиждам

tonito27..........искам и аз .... и мен

СлаБе..... много пъти сме обасъждали че когато направиш ГГЗ ...последствията не са видни на кантара на следващия ден или два ...а около седмица по късно ... просто първите дни след ГГЗ организма ни по силата на инерцията "сваля " ...ама послеееее ....отмъщава ...

# 214
Добро утро хубавици и хубавци.
blumchen_fee той почна с мен моя, обаче неговото сваляне е доста бавно, незнам защо така , а е режимен, дори не ползва подсладители
desi_val  да ти е живо и здраво момченцето
vesito5  и аз те любя Hug
тониииии и аз искам гух Hug
Немското Цвети много си хубава Hug
фръц
Олигавям всички любими мои

# 215
  • софия
Цоци,то мойто не беше ГГЗ,а ГГГъзище!И хич не се притеснявам,важното е че се натресох в правия път и приех пак правата вяра(Те сЯ да ме прочете някой Джурналист и пак ни излезе име на секта) Mr. GreenНе се и оплаквам,щом съм с вас ще успея. Hug
Я кажи ти кат видна кулинарка,как да се сборя с телешкото? Whistling
Коте,ти ФРЪЦ,аз МЛЯС.Много си Убава!  bouquet
Заяц,слизай долу,да видим тогава Катето на къде ще хваща с толкоз много любови. Whistling

# 216
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравйте на всички
ВАРНЕНКИ НЕКА СРЕЩАТА Е НЯКЪДЕ НА ЦЕНТЪРА ,ЧЕ ЩЕ Е НАЙ- УДОБНО ЗА ВСИЧКИ!!НАЛИ САМО КАФЕНЦЕ ЩЕ ПИЕМ!!!

# 217
НАЛИ САМО КАФЕНЦЕ ЩЕ ПИЕМ!!!

Не!!!  Laughing
Аз лично смятам да ям  Crazy
Но, който каквото желае да консумира   bouquet

# 218
  • Щастлива мама на 3 слънца
НАЛИ САМО КАФЕНЦЕ ЩЕ ПИЕМ!!!

Не!!!  Laughing
Аз лично смятам да ям  Crazy
Но, който каквото желае да консумира   bouquet

ооо аз незнам защо ама не хапвам нищо, което не е от мен правно страх ме е  Grinning

# 219
   Блюмхен,Коте,сладурки,ама вие наистина сте големи сладурани брееее!!!Много сте готини и слаааабиии!!!Завииижд!!!

# 220
 Ееееейййййййййй, ЖЪ ВЪ изям бееееееее  Mr. Green

Айде последно за тези,които съм пропуснала иии.......абе едно за всички  Mr. Green
Ииииии ШШШШШШШТТттттттттттттт   smile3520 smile3520, Че Вещи ще ме излови  Mr. Green smile3530

Котенцееее Много си хубавоооо  Heart Eyes
Кой друг дал снимки  newsm78 аз що нИ съм разбрала  ooooh!
Цоци,
Я кажи ти кат видна кулинарка,как да се сборя с телешкото? Whistling
Лесно бе слънцееееееее.....тегли му ножУУУУУУ  Mr. Green

# 221
svetlat  Peace и аз така си мисля
vesito5  Hug

Хей, днес си имам минус след протеинов ден и то доста голям Simple Smile нещо около 1,5-2,0 кг- това ме удовлетворява, но пък имам още много докато си върна старата форма. Имам още 4 кг, които трябва да разкарам.  Blush М.. така е, като бях прасе..- не правете като мен!!!! По моята схема днес е ден за нишестени, но ще взема да ги изключа и без това не ми се ядат много, а за гала не ми се и мисли... ще трябва да поправям схемата- нещо като трета, но с два протеинови дни- просто ми е трудно да се разделя с черния хляб, сиренето и плода.. Simple Smile

Желая ви лек ден!  Hug

# 222
Слабе ...аз като видна кулинарка .... телешкото го консумирам ...на телешко варено ...мммммм домашния любимец го прави идеално - хвърля нарязаното месо заедно с една камара подрправки и едро нарязан кромит лук в тенджерата под налягане като ври достатъчно така че телешкото става меко и крехко като пилешко ... после слага една камара зеленчуци ( режимни) ... иии така ... ми го сервира .... или изважда добре оврялото месо хвърля го в една тава заедно с един буркан зеленчуци тип гювеч или паприкаш ( зеленчуци вряли само със сол и вода нещо такова нали не готвя аз та не ги знам точно) .... да се пече във фурната с тези зеленчуци и става на манджа пръстите си облизвам

# 223
Цоци,и моят домашен любимец така го прави.В тенджерата със зеленчуците де.Кофтито е,че е хубаво с картофки ... мммм ... ама миналата година,когато бях режимна ми отделяше бульон,от чистото месце на кубчета и си го подправях като за шкембенце с люто и чесънче  Crazy.То да си призная,моя мечо,си е добре дресиран пък и специална порода си го избирах ... затова сега се чудя как ще слабея  JoyАма готви диването и ме изкушава.

А сега да питам нещо,че само спам напоследък,става въпрос за горчицата.Вие каква си купувате,че да е режимна.Марка и вид.Довечера ще правя тур из Кауфланд,та питам за нещо,което да го има и там.

# 224
Здравейтее!  Hug Hug

Аз съм дюканка, постигнала много с режима (-18кг)....бях в перфектна за мен, от доста време бленувана форма.....НО...прасенцето в мен беше явно още живо и от септември  до сега се отчитам с +5кг  Embarassed Уж щях да се ограничавам и тн , но не става  ooooh! Сега се завръщам пак във вашите редици.....засега с цел да се върна в предишната си форма, а и още 2-3 свалени килограми отгоре няма да пречат  Crazy Малко ще е трудничко връщането назад, но се надявам , че с вас ще успея, както миналия път  Hug

Връщам се назад да попрочета малко  Hug Hug

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт