Дюканки и "млади" и "стари" тук са се събрали - 143

• 26 543
  • 450
  •   1
Отговори
# 225
Zlatence ..... newsm78 май си пропуснала ...или "омазала " трета фаза ...или си я съкратила ...я сподели

# 226
Ами бях си стриктна отначало...после се почна "айде, от едно нищо няма да ми стане, утре за сметка на това ще ям по-малко".....но не става уви  ooooh! от една страна се радвам, че са само 5  Tired така че не забравяйте, че 3 фаза е на-важното нещо в режима!  Naughty и не правете като мен, след като се успокоите, че влизате в желания размер дънки  Rolling Eyes

# 227
звездопад - здравей миличка,аз нали знаеш,че си ви чета редовно, ям режимностите и рядко намирам какво да кажа...демек една консуматорка))..Иначе при мен нещата са : за вече 4,5 месеца  свалени 28 кила...(това е от към цифри)...последната седмица нещо май задържам,но мисля,че е нормално...
Стана ми миличко,че си се сетила за мен...БЛАГОДАРЯ  Heart Eyes

blümchen fee - писах ти на лична,но не съм сигурна,че си го получила...май ти е пълна пощата  Heart Eyes

На всички желая топла събота и не забравяйте водата еййй    Hug

# 228
Немското ЦветиHeart Eyes, готина мацко, друго си е да знае човек на кого чете и на кого пише  Flutter Hug
Ти ако искаш си сменяй ника, ние вече го направихме  Mr. Green
Котенце, страшна Heart Eyes си бе мацко  Wink
Слабе, телешкото си го правя така и става много вкусно  Peace. За Нова година пък го правих на оребрен тиган, нарязан на филета. Но преди това малко го накиснах в смес от сол, вино и ескуиза. Стана пак много вкусно. То май мъжо тогава яде и повече от мен  Mr. Green
Тонито 27, другата е Блюмхен  Laughing Peace

Ей, тая проклета фаза, взех и аз да я мразя вече  #Cussing out

# 229
  • Варна
Славееее

дано не е късно, да ти кажа нещо за телешкото: има две задължителни условия, за да е хубаво:
1. Да е много добре СВАРЕНО
2. В рецептата да присъства ЦЕЛИНА
Каквото и да направиш, ако тези две условия са спазени, ще си оближеш пръстите, дет вика Цоци, даже ще ги нагризеш  Mr. Green

# 230
  • Там, край реката
Здравейте, след два дни задържане, днес +250 гр.  #Crazy Ясно, четох, че организма си "отмъщава" след ударната фаза, ама да не би нещо да бъркам. Ето какво си хапнах вчера:
кафе, прясно мляко + трици, 1/2 малка зелка сварих с две пилешки пържоли /за обяд и вечеря/ и 1/2 кис.мляко /междинни хранения/. С водата всичко е ОК, както и с 00. Нищо сладко дотук.  newsm78
А имам въпрос - може ли люти чушки? За тях не съм чела нищо. Според мен са режимни.
Днес съм на 1 дюканска палачинка /превърна се в омлет  Laughing/ и риба на фурна /без сол/ + няколко задушени гъби с лук /планирани за целия ден/. Дано утре вече да преборя кантара!

# 231
sass, в Кауфланд има "Дижонска горчица" без захар в едни стъклени чашки с капаче, но е малко по-лютичка от обикновените, но ние в къщи я харесваме

# 232
Sass - Режимна го … 80;ца  Peace
EленаТ - лютото е режимно. А доколкото лютите чушки все пак са чушки - т.е. зеленчук, и ако са приготвени без захар - в ПЗ дните са OК  Crazy
Коте, Блюмхен - красавици  Hug

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 14:26 от Sagittarius

# 233
Елена Т - за омлетената палачинка ...на мен месеци наред ми се превръщаше палачинката в омлет докато не хванах къде бил проблема...значи-тигана трябва да е много добре загрят,да е такъв дет по него не залепва когато не се слага мазнина и  да не бързаш да я обръщаш,а да изчакаш да хване коричка...спази ей тия неща и мисля,че ще се получи.Днес си прави пак и наистина във палачинков вид ми е по-вкусно .Успех  Hug

# 234
  • София
Олеле, не се стърпях  Embarassed ако се появи и Зайка, какво ли ще прави Катето  newsm78 hahaha Отговора е: ХАРЕМ! hahaha
Блюмхен, много си готина и си слабааааааааааааа!!! newsm51
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 16 нови отговора. Ми като забравих да публикувам....
Аз си купувам Ретро горчица, на зрънца, много ми е вкусна.
Златенце  Hug

# 235
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Олеле, не се стърпях  Embarassed ако се появи и Зайка, какво ли ще прави Катето  newsm78 hahaha Отговора е: ХАРЕМ! hahaha

newsm03 newsm03 newsm03 newsm47 Дай боже всекиму, толкоз по много и все толкова качествени ЖЕНИ!!! smile3534

Аз днес, пореден П за сега ден/ до довечера може и Пз да стане, нямам концепция/, но важното е че отчитам някакви минуси, които както си говорихме са значително по-големи по обедно и късно следобедно време... та като тотал до тук паднаха почти 2 килца....
Имам едно сладко в щкафа, което милото ми донесе да ми се змазни за нещо, та току на два пъти акъла ми е все там... и  ахааа да посегна и размислям и ставам ЖЕЛЕЗНА! Mr. Green

Варненки ко става бе, айде потвърждавайте де! НА ЛС за заведение!

1. Познатият ни Евридей
2. Една механа наМИРАЩА СЕ НА ЦЕНТЪРА ЗАД мАНГО/стария макдоналдс/
3. Happy
4. Godzila
5. Гостилница Крали Марко //червеният площад, стария БМ/

Либов, то за теб и за сестра ти ще са нужни точно едно място и двете сте хърби! Laughing ма що такова издаде тайната, чеще идваш,.... или пък нарочно викаш сега като видят хората, че ще си спешъл гост и ще тръгне един наплив и всички ще изпооставят задачи който каквито има... Mr. Green Може и да е правилна стратегията!

# 236
Хайде да се отчета че държа правоверна 10дневна 3та фаза и килцата са си в норма отвсякъде!!!Желая нс всички успех-не е трудна.А ако знаете даже си правя едни ...-да пиша newsm78 newsm78 newsm78 да не пиша newsm78 newsm78 newsm78.Няма да пиша да не мъча 1и 2 фазниците.

# 237
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Привет и от моя милост.   bouquet
Аз пих разхлабително , от вторник не съм посещавала WC-то. Blush
Пробвах какво ли не и приложих крайната мярка.  Grinning
Аз съм шести ден на П и мисля да изкарам и утре и в понеделник да почвам ПЗ.  Peace
Успешен ден и много минуси.  Hug

# 238
Хайде да се отчета че държа правоверна 10дневна 3та фаза и килцата са си в норма отвсякъде!!!Желая нс всички успех-не е трудна.А ако знаете даже си правя едни ...-да пиша newsm78 newsm78 newsm78 да не пиша newsm78 newsm78 newsm78.Няма да пиша да не мъча 1и 2 фазниците.
bravy, кажи де, гъделичкаш любопитството ми Embarassed

# 239
а преди малко говорих с една позната каза че нещо съм объркала според нея да питами вас защото като четох книгата мислех че съм права та според нея след ударния първи етап трябвада ям също толкова дни само зеленчуци а аз разбрах че първи етап само протеини а след това в моя случай 5/5 като първо 5 дена протени + зеленчуци и 5 дена протеини
Аз ли съм объркала нещо или

Общи условия

Активация на акаунт