Дюканки и "млади" и "стари" тук са се събрали - 143

• 26 543
  • 450
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Добро утро на всички  Hug

Не мога да се сдържа и да не се похваля с първите си резултати от режима  Crazy
От Вторник с мъжа ми сме в първа фаза и въпреки че, не съм особено сериозна и прегрешавам с някой и друг бонбон а той с някоя и друга чаша вино, къде в месото, къде и в чисто състояние, резултатите са налице. Преди да започна си мислех да сваля около 10кг. но след като за 4дена свалих 4кг. мисля да се преборя с 12-13  Mr. Green

Стискайте ми палци да успея, мисля да продължавам с малки прегрешения, защото ужасно ме е страх като вкарам въглехидратите да не се върнат килцата... имам пред мене светъл пример свалил с Дюкан 12кг и след това върнал 15  ooooh!

# 316
Марчелка, лека работа! Пък зеленцето така и така го сготвих, ще си го изям сега, пък повече просто няма да ям.

Кри, със сигурност тая комбинация е причината, да. Не го солих аз по принцип. Дори и на
плънката не сложих. Та възможно най-малко е солено.

чочосан - и на теб лека работа! Пиши по-честичко. Относно телешкото шкембе - аз мисля, че е позволено даже и във втора фаза, няма причина да не може  в трета. да кажат и другите момичета.

nad_tab - това с продължаването на режима с прегрешенията не ми звучи сериозно, не знам защо. И 4 кг за 4 дни са супер добре, но имай предвид, че няма да продължава все така, и с неразрешените добавки пък съвсем не се знае как ще продължи.

Аз първия месец свалих 7,5 -8 кг, а втория само 2,9 (3) кг. Както и Кри е казала, около 3 кг на месец е добре. А иначе съм "фанатично" режимна (както казва моя мъж), без никакви отклонения досега, и по празниците.

# 317
  • София

nad_tab - това с продължаването на режима с прегрешенията не ми звучи сериозно, не знам защо. И 4 кг за 4 дни са супер добре, но имай предвид, че няма да продължава все така, и с неразрешените добавки пък съвсем не се знае как ще продължи.

Сигурно си права, но се познавам прекалено добре и не мисля, че без прегрешения ще издържа дълго... пример на четвъртия ден организма ми явно отказа да приеме месото и след като съвсем режимно обядвах печено месо с кисело мляко(култура) с нарязани вътре малко кисели краставици, ми стана толкова зле, че след 10мин. върнах целия обяд  Sick

Ще пробвам с прегрешения пък да видим до къде ще стигна  Hug

# 318
Добро утро,от мен.Имам въпрос,който е възможно да те коментирали,но тук се пише с такава скорост,че ми се завива свят  #Crazy .Не си намерих овесени трици и питам може ли по изключение 2,3 дни пшеничени да приемам.Иначе при мен нещата са същите.Минах от вчера на П/З.Резултат за 10 дни 2кг, но не се отчайвам.Възможно ли е от това ,че всеки ден по половин час тренирам на кростренажор и да не свалям от това.Нали казват ,че мускулната маса тежи повече  Rolling Eyes
Желая ви приятен ден.   bouquet

# 319
  • Там, край реката
Добро утро! Много сте ранобудни в неделя...
Днес съм  newsm44 - 800 гр. след три дни без минуси. Явно за мен рецептата е: без сол. Ще се преборим някак с ниското кръвно.
Вече ми се прияжда тестеничко /толкова го обичам/. Без сладко мога, но без мекички, банички и такива бабини вкусотии. Та чак снощи сънувах, че пазарувам в магазин за дрехи, в който имаше щанд за пици, хамбургери и други закуски... Laughing
Ще трябва да се разровя подробно в дюканските рецепти да си намеря нещо подходящо, което да задоволи глада ми. Засега палачинковия омлети си върши чудесно работата в това отношение.

# 320
Здравейте!
Добре дошли на всички нови момичета, успешно сваляне  bouquet
Нова година е, темата пак се зашемети, но ооо...така е Peace
Привети на всички завърнали се Hug Heart Eyes
Успех на всички осФинили се на празниците Mr. Green, включая аз Embarassed
Изчетох почти цялата тема, но поради липса на време не мога да пиша. Нямам паметта на повечето от вас да помня всичко, преди си записвах  :35, ам ся, не става.
Видях страхотни снимки, с голи коремчета, с червени панталончета /Ривелкооо Hug/ прекрасни сте, искам и аз, ама ще се пробвам в другия живот.  Mr. Green
Слабе, радвам  се, че пак си в образ Hug Катето, ловю ,и аз в харема:hug:
Кри , Вещи , Зеленко на линия, както винаги Hug
От днес минавам на режим - имам за сваляне 3 кила , трЕЕ се стопяват мам.....му, както казва Абито  hahahaHug
Ронито, може пшеничени, проблемът е че подуват.  bouquet
Хубав ден засега, ще се включвам отвреме  на време.  bouquet Hug

# 321
Gooooooooooooooooood Morning лейдита и джентълМЕН  Mr. Green

Морнинг, Goody, подушвам, че сме от един сорт.....кафе. Mr. Green  специално за теб, http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3750298/2/isto … 8-thank-you-note-

Lucie, благодарности    bouquet , до сега трудно някой ме е печелил за каузата  готвене, но пред теб капитулирах.

Катяджин, след снощната сесия (смях) ме боли всичко, интересно, че всеки един аспект от отношенията ни провокира въпроса дали съм в ред, но ако бях, нямаше да те оценя на 100%, както и ти мен. Mr. Green Heart Eyes

Филюдка, аз си мислех, че съм ударила тотото с това мляко, хем засища, хем гъсто и приятно на вкус, ти си из Гръцко, ако не се лъжа?

Крикри,  при нас няма степчета, не съм сигурна за желатина, защото съм пишман готвачка, но ще проверя. При мен ревът е за истински шоколад, иначе мога да мина без други сладки неща в ежедневието. Но след като премина снощната криза(вдигнах лек скендъл на фемилито, а те съчувствено клатеха глави, което ме вбеси още повече Mr. Green), след психотерапевтичния сеанс на  Катяджин по скайпа, нещата се уталожиха.

Цоци, това с разтягането на корема ми е до болка познато. Мога да кажа, че след три раждания, такъв спектър от разпъване и каланетика на коремната стена не съм изпитвала, както в "тежкия" ми период. Laughing

desi_val,  чудесен резултат за ударния период.

Лек ден на работещите Марчела и чочосан, както и всички останали.

nad_tab,  за твоя резултат мога  само да цитирам 

ООооооо бейбииииииии....от твойте уста в моите килаааааааааа  Mr. Green

Забравих да кажа, че днес нямам минус, но имам голям плюc от нови съмишленици!  bouquet

# 322
  • София
Някакви отзиви да има за киселото мляко Роса 0,1.Взех го за проба и много ми харесва.Да са се чували лоши коментари за него newsm78

# 323
  • Варна
Някакви отзиви да има за киселото мляко Роса 0,1.Взех го за проба и много ми харесва.Да са се чували лоши коментари за него newsm78
Напоследък само от него си купувам.  Peace Нищо лошо не съм чувала и ми харесва.
Noia , балгодаря!   bouquet
Elena_T, честито минусче!  Hug
гулбенур , благодаря, миличка!  Heart Eyes
nad_tab , гулбенур ти го е казала много добре, но избора е твой.  Peace
чочосан , дай една `работна` прегръдка.  Mr. Green Hug

# 324
Коте, aynur, Monroe, Блумхен, rivela- страхотни сте! Красавици дюкански Hug

чочосан , дай една `работна` прегръдка.  Mr. Green Hug
Искам и аз Hug

# 325
Добро утро,от мен.Имам въпрос,който е възможно да те коментирали,но тук се пише с такава скорост,че ми се завива свят  #Crazy .Не си намерих овесени трици и питам може ли по изключение 2,3 дни пшеничени да приемам.
Може,не се притеснявай,но Дюкан предупреждава,че от пшеничните може да се надуе коремът.Но непременно когато купиш овесени мини на тях

# 326
  • София
Добро утро момичета - два дни четене - вече ми кипна главата. 

От утре в отбора съм да знаете, но "умното" си е умно, та по този повод два въпроса:

Може ли да се направи например месо с картофи, моркови и т.н в плик и моя милост да консумира само месцето? Говоря за първия етап. Няма да има никаква допълнителна мазнина.

Може ли да се ползва при готвенето и по малко бяло или червено вино?

май не става а?

# 327
  • софия
ДобрютрУ,другарчИтЪЪЪЪЪЪЪЪЪ!!!
То вече добър ден де. BlushАбе Ривелко,какъв си ти такъв човек,неделя е за спане,а ти зор да сервираш кайве по тъмни доби.А червените панталони......уаууууууу! newsm53
Добро утро момичета - два дни четене - вече ми кипна главата. 

От утре в отбора съм да знаете, но "умното" си е умно, та по този повод два въпроса:

Може ли да се направи например месо с картофи, моркови и т.н в плик и моя милост да консумира само месцето? Говоря за първия етап. Няма да има никаква допълнителна мазнина.

Може ли да се ползва при готвенето и по малко бяло или червено вино?

май не става а?
Май става.Но без кожата,нали знаеш? Peace
МАр4елкаааааа,ай стига с тая работа бе,бегай да почиваш.  bouquet
Гуудиииииии,слънце мое,ненагледноооооооо!Мерсаж за спешъл кайвето. HugРедА ти среща на 29.01 в темата.Да си отпразнуваме заедно,а другите хаймани като не влизат ще изпуснат.Часът от теб. Mr. Green
Нойа,като видна клюкарка вече цяла година се чудих коя е тази дет е превзела съцето на Катето, Mr. Greenсега вече ще спя спокойно. Hug
Фоли,я се представи малко де,кат ще си с нас поне да знаем с какъв човек си имаме работа. newsm48И По възможност ме халосай с вълшебната бухалка,щот кой сам си го направи............ Tired
Тонкаааааааа,папкане му е майката,само така!
Люси,щом ме държиш под око да докладвам.Трети ден П.(тука се пъча гордо)Зора беше един ден да устискам. hahaha
Кри,за теб една прегръдка! Hug
Честито на всички с минусчета,а на другите-сила и търпение.  bouquet

# 328
  • Бургас
Привет на всички "стари" и "млади" дюканки и дюканец! Hug
Аби,ти се появи,сладурка! Heart Eyes
svetlat,и аз много се изкушавам от кашкавалената извара,но съм се въздържала,но сестра ми,която пази нещо като трета/по-строга/ си хапва всякаква извара-и насипна/която често е и кашкавалена/, и от нашите и пак бавно,но славно си слабее.
звездопад,вижда му се краят,ама нали знаеш,че накрая е най-трудно!А може би и защото вече съм нетърпелива и затова....Нали и психологическото ни състояние е от значение. newsm78
blumchen_fee,голяма красавица си,мила!
Тонито,много добре ми дойдоха твоите гушки!Тенкс! Hug
Коте,май наистина е права Слабето,че наше лошо нема!Готино се фръцна!
Лабело,радвам се за минуса ти,но учението е по-важно,гледай да си спокойна,за да си вземеш изпитите! fingerscrossed
Вая,радвам се,че при теб нещата вървят много добре!И все пак пиши по-често!
aynur,очевадни резултати,добър резултат,карай си докрай ! thumbsup
Монрое,ти направо ме същиса,това твои снимки ли са,ти си на изчезване,бе,мила!Как мечтая за такива кокали на корема и таза...Леле  Shocked
ФИЛЮДКА,сега ти липсваш,по-рядко се появяваш? Heart EyesП.П.май по нощите и малките часове се подвизаваш,двете с Цоци... Hug Hug
Lucie,как е настроението,миличка! Heart Eyes
Лепи,ти се появи,бе! Hug
Ривела ,вие с тези снимки ни зашеметявате тези дни,супер си!Честито месечинка!  Flowers Rose
Гюлбенур,и аз като си хапвах кисело зеленце,на салатка и готвено си имах +,но пък вкусно и любимо,после се разкарваше +-са.Споко!
Краси ТВ,тя desi_val ти е казала,но да допълня- в нашия режим се хапва повече,за да има резултат-Дюки е казал 4-5 хранения на ден и липсват чисти протеини-пилешко,телешко,пуешко,риба,яйца.Пуешката шунка е само малко за разнообразие,не да замести хранене.
desi_val,със закъснение- Честито ти рожденик/на патерички/.Щастливо и слънчево детство му желая! baloni
nad_tab,с тези прегрешения-малко несериозно звучиш,сега сваляш,защото правиш ударна атака на организма,но после следва дълъг период на задържане.Дюки го е казал-ефекта на балона с иглата.А мъжете имат друг по-бърз метаболизъм-те си свалят,дори и с малки прегрешения-като пийването например.
Фоли- newsm51
Слабе- newsm10
Лек и усмихнат неделен ден!

# 329
    Здрасти красавици и красавец/ама той, май нещо зачезна..../!
    Минавам само да поздравя РИВЕЛКА с месечинката и ще се включа по-късно.Да си жива и здрава,все така красива и слаба!!! newsm51 newsm51 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт