Дюканки и "млади" и "стари" тук са се събрали - 143

• 26 543
  • 450
  •   1
Отговори
# 300
           НОЙЯ - киселото мляко ТОТАЛ 0% можеш да си го хапваш спокойно, аз също го ям тук и си отслабвам нормално.  Това, че има 52 калории с нищо не нарушава ритъма на отслабване, ако си стриктна с другите храни.

ХАЙДЕ СПЕТЕ И ОТСЛАБВАЙТЕ - ФИЛЮДКИ

# 301
ФИЛЮТКА ще взема да те послушам ....и да легна да поспя ...може да взема да сваля някой друг грам .... въпреки оливката на вечеря ...момичета толкова много ядох че сега всеоще си чувствам стомаха "разпънат"...това чувстово че нещо ми "разпъва"корема и стомаха отвътре го изпитвах само когато бях бременна последните месеца ....ама тогава в корема ми имаше бебе 4.2 кг ...а сега три пилешки бутчета със много зеле покрай тях ...

# 302
Добро и свежо утро Grinning

Коте,aynur,Мерито-страхотни снимки на красиви жени Hug
Тонитооооооооооо Flutterутре ще си с минус Whistling
Това не е за изпускане:
Mr. Green
Монрое Flutterмерси че ми напомни аз като заплес номер-1 щях да пропусна LaughingАУ и СНИМКИ СИ ПУСНАЛА Shockedсупер си много отслабнала и сладка Heart Eyes
черпя : за месечинката ми и пускам някакви снимки Mr. GreenПРЕДИ и СЕГА

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 05:43 от rivela

# 303
  • Пловдив
От мен пък лека нощ  Laughing

Въх ....  #Crazy  #Crazy  #Crazy Ривела иска да сънувам кошмари  Mr. Green

# 304
                  ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА,

РИВЕЛЧЕ, ЧЕСТИТА ТИ МЕСЕЧИНКА, снимките ги видоф, ма на живо си още по УБАВА. Кво е туй чудо, къв е тоЗ дявол, а да ходим да спинкаме сега - ако можем, след тоя изглед изобщо. Де ги копаеш, направо ми скри шапката. Ха лек ден на всички и дано сте смъкнали по някое килце тази нощ.  Hug
                 ЦОЦИ щЪ тИ сЪ карам, що са храниш като за последно, тя втора  свърши, я да влизаш в нота, че ще развалиш оркестъра. Шъ са обадя на твоя да сложи куфар на хладилникО. Hug
                 ВЕЩИ, за хиледен път се питам - кога спи това момиче, малей, аз ако спя по толкова до сега да сте ми стрували  Hug гуш и на теб и отивам пак в креватчето. Днес е неделя! Ден за почивка и среща с приятели.
                                                         ФИЛЮДКИ

# 305
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Gooooooooooooooooood Morning лейдита и джентълМЕН  Mr. Green

след ривелкината убавиня  Crazy мисля, че повече никой няма да кръшка от режима  Laughing

не докладвам стриктно си спазвам втрора-наказателна и ближа рани  Blush

и още едно с много лИбоФ за дружинката

# 306
Добра неделна утрин и от мен!

Първо, да кажа и аз за снимките - БРАВО на момичетата ни - Коте, Блумхен, Монро, Айнур - всичките все много красиви и чаровни жени, а вече и супер елегантни.

Ривелка - честита месечинка, но тя не е ли и годинка всъщност?  bouquet Явно не, нещо съм се объркала. Embarassed
Желая ти да си останеш все така слаба, красива и да поддържаш духа ни в темата, и не само.
Много късмет и всичко най-добро!

Аз днес отчетох един мъъъъничък плюс ( и понеже гузен-негонен бяга) си въобразявам, че може да е от едни зелеви сърми (дето питах за кисело зеле, но никой не каза яде ли или не). Но те всъщност си бяха супер сухи и изобщо не солени, че  едва ли е от това. И после се сетих изведнъж, че утре е денят Х - демек трябва да ми дойде МЦ-то, та от това е сигурно. пък и съм на ПЗ. Ще видим де, стига разсъждения.
Лек почивен ден.
Днес ще посрещам гости - родителско тяло на мъжо + негова сестра, да отбележим РД на Лили семейно.
Прегръдки  Hug

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 09:29 от gulbenur

# 307
Добро утро Simple Smile
Първо да благодаря на ,Додожоро,Боби,Гюлбенур,Янушка,КриКри,Айнур,Светлат,Весито5,Сноучева,Венерас,Тонито27,Сагитатиус, Виволина1979 ,Немското Цвети,Слабе,Цоци,Коте,Ева х2,Филюдка,Люси за поздравите и пожеланията за моето детенце и дано да не съм пропусна някого Hug
Краси ТВ-много скромничко с храната,нещо Thinkingвключи още поне 2 хранения,твоето си е направо глад.Храненията ти трябва да са най-малко 3.
Нойа,Кате,Виволина 1979,Лабело,Стелксен,Додожоро,честити намаления!
Монро,Айнур,Коте страхотни сте  bouquet
Брейви,поздравления,ти може би си една от малкото за които 3-та фаза не им се вижда трудна.
Блумхен(немско Цвети) много си сладка и чаровна Simple Smile
Вчера за мен беше работен ден  Sad и не можах да се откъсна за малко да ви почета,а  и да се отчета-за 5 дни ударен-3.4кг.Продължавам с 5 ПЗ.Тази сутрин още не съм се срещала с кантара,ще го направя след кафето и 00.
Ривелка,Гудимерси за кафенцата  bouquet
Прекрасен Дюкански ден на всички  Hug и до по-късно

# 308
А добър вечер ... ЪЪъЪъЪ утро де  Mr. Green
Ставайтеееее неделя еееееееееееееее  hahaha

Тонитооооооооооо Flutterутре ще си с минус Whistling

ООооооо бейбииииииии....от твойте уста в моите килаааааааааа  Mr. Green
И па забравих,ама добре,че има редактиране,че 20 поста щях да пусна до сега  Mr. Green
Слънцеееееее,честита ти месечинка.....прекрасна си,ама се поспри по някое време да не ми измършавееш  Heart Eyes Mr. Green

newsm09 newsm09 newsm09  Ти искаш да ослепея лиииии,аааааааааааааааааааааа  Crossing Arms

Момичета много сте хубави......пълнете темата с прекрасните ви снимки,НО слагайте и в албума "Преди и сега" ,да мотивираме повечко новичките  Heart Eyes ,че ше го ударат само на овесени ядки и свиЕнско  Mr. Green

Отивам си правя закуската,че озверЕЕЕххххх  Twisted Evil
Слънчев и режимен ден    bouquet

П.П.1. Аааааааа,щЕх да забравя.....глеАм снощи стИ сЪ гухали ааааааа  Crossing Arms
П.П.2.И нещо за пресните новички   Mr. Green Момичета като ви гледам менюто денем и чак мъка ми става.....кВо е тУй едно яйце и половин пържола  newsm78  Че то само за закуска е малко,ка моли за цял ден....ЯЖТЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....тъпчете се....освинвайте се....преяждайте....НО само с режимна храна  Mr. Green

Аре отивам да се освинвам   Crazy  chef

# 309
  • Варна
Добро утро, муцунки!  Hug
Goody , благодаря за кафенцето!  bouquet Грабвам веднага едно, че не мога да се разсъня още. smile3507
ривелка#Crazy. Това клипче направо ме разби...  Mr. Green А ти си прекрасна!  Heart Eyes Честита месечинка!
гулбенур и на мен киселото зеле по Коледа ми подейства плюсово, ама бързо се разкара + после. Новогодишният плюс от експерименталната трета още го боря...пред МЦ съм и няма да стане тези дни май...  CrazyХапвам си режимно и си чакам. Wink
tania2007 , честито ти минусче!   bouquet
Лек, топъл и спокоен неделен ден!  Heart Eyes А на работещите като мен(ако има такива Rolling Eyes) - лека работа! Hug

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 08:44 от mar4ela5

# 310
  • Разград
Добро утро!  Hug

Днес отчитам + 100гр. обаче имам МЦ и съм на ПЗ от вчера. Това беше като оправдание.

Кафетата днес са прекрасни. Благодаря, за което!  bouquet

Марчела, много благодаря!  newsm51

Лек ден, и да е много минусов, но не откъм температурите навън!

# 311
  • София
Добро утро на всички  Hug
Бързам да си кажа, за да не забравя - Айнур, Монро - страхотни резултати, красиви момичета! smile3501 smile3525
Фийлгуд - не съм сигурна дали ти писах, затова най-много да повторя, че съвсем насериозно взех твоя съвет, днес ще ходя на църква  bishop, да си купя тамян. Не знам къде другаде има...
Виси,  welcome дори и да са 9 киограмите за 2 месеца, пак е добър резултат! Да не забравяме, че най-здравословното сваляне е по 3-4 кг на месец. Е, в началото е малко по-бързичко, но после се позабавят нещата. Вчера дори четох в една статия, че повече от 2 кг месечно се връщат много лесно и не е препоръчително да се отслабва по-бързо. Хем е така, хем от друга страна...ако трябваше да свалям с това темпо в началото, нямаше да се амбицирам и мотивирам по същия начин. Та исках да ти кажа, че макар и да ти се струва бавно, отслабването ти върви с хубави темпове и сама няма да се усетиш как е минало времето, а ти гордо показваш снимки преди и след  Laughing
Хей, Ванеса йо Hug, как го правиш това бе! Всеки ден си надолу, евалла! newsm51
здравейте майски мами и аз съм от тях но от 2007 ....
Hug Здрасти и добре дошла  Hug аз съм февруарска 2007  Wink
Гудииии  Hug и аз съм  мама февруарска 2007  Joy ама май нито ти, нито аз сме писали в отчетните теми  Joy  Краси тв  welcome
Люси  Hug щраусовото месо става и още как  smile3521 Само кажи къде го намери, че и аз искам! Laughing
 да кажа на Стелксен да яде извара - сладка и солена, това е един вълшебен белтъчен продукт, обира токсините от черния дроб, засища и е незаменим за нас.
Само да добавя, че е хубаво да не се яде кашкавалена извара, много е мазна. Светлат  Hug си я хапва, и с право, тя е третофазничка! Най-хубавата извара според мен е Фитнес, също така на дядо Либен, насипната обезмаслена от Пикадили също.
влизам пак в редиците на хетеро-метро-дюкалните.  Mr. Green
Joy Joy Joy
Ноиа  Hug в началото хич не ми се ядеше сладко, но по-нататък в режима си правех или крем без карамел, или тортата на Боби, или желирано кисело мляко, или  сладък изварен крем, или просто кисело мляко със степче.
Ева х 2, в БГ за съжаление няма от плодовите млекца, които позволява Дюкан  #Cussing out
Цоци  Hug върна ли си килата newsm78
Мен за порицание пред строя - още не ме хваща линийката  Embarassed Embarassed Embarassed но съм в правия протеинов път  bowuu
Ривелко  Hug честита месечинка, дружке! newsm51 Пък скоро годишнина  Crazy
Гюлбенур  Hug киселото зеле е режимно, само дето е много солено и може да се задържи вода. И в компект с МЦ - 100% си задържала вода. Като го готвиш, просто не добавяй сол, а ако го ядеш сурово може да го поизкиснеш преди това, да отмиеш малко солта.
Марчела, лека работа!  bouquet
Отивам да си бъркам палачинката, за да се отслабва, трябва да се яде и да се закусва!!!
Връщам се да сменя букета на Марчела, че увяхна бързо  Crazy и да кажа на Сузана да не виси на балконЯ, а да слиза и да си казва!

# 312
  • София
Goody, благодаря за протеинчето  Hug

И на всички, които мятат поздрави и прегръдки на мен и на Буболечко. Нарочно не изброявам, за да не изтърва някого  Hug Обещавам тези дни да се снимам и да се изплескам тук за ужас на новите  Joy

ВНИМАНИЕ, ДА СЕ ЧЕТЕ САМО ОТ ХОРА С ЧУВСТВО ЗА ХУМОР!!!! ---> Гледам, тук пак имало изказвания за триците и ядките (овесени). Таквоз... само да предложа на който не му се виждат различни, вместо извара, да хапва опаковката на изварата, па после да каже, че е едно и също  Whistling

# 313
  • София
Добро утро момичета - два дни четене - вече ми кипна главата. 

От утре в отбора съм да знаете, но "умното" си е умно, та по този повод два въпроса:

Може ли да се направи например месо с картофи, моркови и т.н в плик и моя милост да консумира само месцето? Говоря за първия етап. Няма да има никаква допълнителна мазнина.

Може ли да се ползва при готвенето и по малко бяло или червено вино?

# 314
Добро утро ,макар за мен да е добър ден тъй като съм на работа от 4 часа.
Искам да попитам и аз нещо.Разрешено ли е телешко шкембе в трета фаза на режима.Не,че изгарям от желание да го ям ,но все пак е някакво разнообразие.
А за прекрасните телца и личица на момичетата от снимките няма какво друго да се каже освен едно голямо БРАВО
Айнур,Блумхен,Монрое,Коте много сте хубави

Общи условия

Активация на акаунт