Дюканки и "млади" и "стари" тук са се събрали - 143

• 26 543
  • 450
  •   1
Отговори
# 270
    Гоодииии,днес не е петък,а е събота,душко!Протеините бяха чера,ама ги пропуснааааааааааааааа!!! smile3534
    Айнуууур,Монроееее,ама вие сте страхотни мацки,брееее!Мнооого сте готини.Браво,браво!!! smile3501 smile3501  love001
     Филюдчееее,ти се появи,бреее!Любя теее!!!Целуф,целуф!!  love001  love001 smile3534и олигаафф!!!

# 271
  • Sofia, BG
Благодаря, Монро! И ти ставаш все по апетитно френско гадже!   bouquet

Ти май верно си решила да правиш харем... Whistling

Ей голям проблем с тия трици, наистина. Днес ходих да си купя и в 2 магазина свършили. Имаше само ядки  Mr. Green Добре, че в третия открих (забутани на майната си вътре в рафта и затова оцелели, но аз ги надушвааам  Mr. Green), че с него свършиха магазините в квартала и трябваше да се поразходя доста до някой в съседния квартал.

Вчера бях 79,9 а днес - 77,9  Crazy Голямо отводняване ще да е паднало..

Монро, Айнурче, Блумхен
прекрасни сте!!!   bouquet

# 272
  • Разград
За триците-днес съвсем случайно открих такива в Била.В нашият град нямаме проблем с триците,но се изненадах като ги видях и там.

# 273
  • Bulgaria
здравейте майски мами и аз съм от тях но от 2007 аз съм на Дюкан от 4-и дни 1.50см и съм 82 кг желано тегло 53 така че съм с вас и нека дружно се преборим с пусти мазнини и тлъстини че ми омръзна.Късмет на всички  Simple Smile Grinning Grinning

# 274
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
здравейте майски мами и аз съм от тях но от 2007 ....
Късмет на всички  Simple Smile Grinning Grinning

Hug Здрасти и добре дошла  Hug аз съм февруарска 2007  Wink
нестава само с късмет  Whistling трябва и Дюкан  Laughing и упоритост.
освен килцата вземи и всички възможни мерки: дупе, бутче, място за талия...  Crazy те първи ще намалеят, даже преди килцата 
и не се предавай  Peace

весито, знам аз, нали вчера грабнах всички протеини на ривела  Wink . днес беше последния работен ден в седмицата, значи пак петък  Laughing

я пак да пусна готварската престилчица  Whistling да си готвите режимности с кефче  Flutter

# 275
  • София
Здравейте дюканстващи!
И аз нямам кой знае какво да се похваля, но не мога да пропуЩа :
1. да изръкопляскам на Айнур, Котето, Блюмхен и Монро  smile3501 smile3501 smile3501
2. да кажа на Стелксен да яде извара - сладка и солена, това е един вълшебен белтъчен продукт, обира токсините от черния дроб, засища и е незаменим за нас.
3. да ударА една контрола на Слабето дали е устискала втория ден, че  bash я дебна!
3. да кажа на Бабка Жабка за проблема  smile3550да пробва номера с триците - замени едната лъжица трици със ситно смляно ленено семе и ги яж сутрин (с мляко, на кекс или палачинка) с мнооого вода. Ако можеш яж на всяко ядене люто, също много помага...
4. да цункам силно Филюдка, Марчела, Кри, Дари68, Цоци, Деси Вал, Марчела5, Нелсън, Ревелка, Ванесса йо, Сагитариус, Звездопад, Весито5, Гууди и всички останали, които в момента ми изхфръкнаха от главата ...
5.да поздравя новичките с  welcome и ЧЕТЕТЕ БРЕ! Най-важно е за вас сега разнообразието с рецептите, първите дни са доста тежки, ако ядете невкусно... Питайте!
Малии Вещи, при толкоз попълнения темата се пълни като луда, шЪ пускаш май на два дни hahaha

И да попитам и аз един тъп въпрос - Щрауса с ква човка е newsm78 плоска или не?

# 276
  • Bulgaria
благодаря ви много за хубавите думи наистина ми дават кураж.
моето меню е
1-и ден :закуска :1 твърдо сварено яйце + кафе без захар
втора закуска :пуешка шунка 100гм.
обяд : половин кофичка кис. мляко 2%
вечеря :150 гм пуешка шунка
2-и ден : кис мляко с овес.трици
плодово мляко
риба-150-200гр.
3-и ден: кис.мляко с овес.трици
кис.мляко
гнездо от кайма и яйце
4-и ден: яйце + кафе
плодово мляко
пил.филе на тефлонов тиган

и задалйително всеки ден по 1,5 л вода + 2x30мин на колелото

кажете си мнението моля ви дали бъркам или не

# 277
  • София
 smile3529  smile3523   cook    eat 

-

Хем плоска хем остра - така ми изглежда

http://www.bulostrich.org/zaboliavania_anatomia.html
http://www.zoomania.org/
това от чичо гугъл, но нямам в момента време да чета, че малката пищи.  Confused

# 278
Какво плодово мляко? Не става.  Naughty
Киселото и прясното трябва да са с 0.1% масленост.
Избягвай всякакви шунки, филета и т.н. заради консервантите.  Peace Най-добре е чисто месо.
Освен това, оставам с впечатлението, че се ограничаваш от към количество и най-вероятно гладуваш ... което е точно противоположно на това, което трябва да правиш. Важно е какво, а не колко ядеш. Е, ся ... няма да се тъпчеш нон-стоп.

Прочети книгата или поне 1ва страничка от темата, там ще ти стане ясно точно какво може  и какво не може.
Колко смъкна за тези 4 дни?

# 279

я пак да пусна готварската престилчица  Whistling да си готвите режимности с кефче  Flutter

И от мен нещо за ПЗ, в случай, че ми излезе лошо име, влизам пак в редиците на хетеро-метро-дюкалните.  Mr. Green http://img.photobucket.com/albums/v235/SmileyMags/Food/Chefs/sxyChef1.jpg

Какво правехте в началото, когато ви подгоняше шоколадовата абстиненция? Мен ме избива на лудост и самоунищожение, но търпя стоически и не смея да кривна дори. Tired
.

# 280
  • Bulgaria
не съм смъкнала нищо

# 281
Lucie,  беше обсъждано преди за щраусовото, търся го сега, но съм сигурна, че МОЖЕ да се хапва, даже е по-хубаво от пилешкото по отношение на съдържанието. Аз веднъж си взех, наистина е хубаво.  Сега ще пробвам да намеря кога говорихме за това.  Hug

ПП: Ако не се лъжа, някой беше пуснал този линк...  За жалост не мога да намеря къде в темата говорихме ...

ПП2: Ето това е от Sun: link и от Nyala: link2

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 22:29 от Zarka Barka

# 282
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Lucie , благодаря ти , че обърна внимание на проблема.   bouquet
Вече свърших работата , олекна ми , та ми е сега едно лекичко.  Peace
За люто се сетих и два дена ми горяха червата и джуките.  Mr. Green
Но , виж за лененото семе незнаех и ще си го купя ,
та да ми е под ръка в такъв тежък момент. Crazy

Мисля , че щрауса е с плоска човка.  Crazy

# 283
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ноиа - кисело мляко 0,1 с болеро, степ или друг плод-имитиращ подсладител  Crazy ; дюканско сладко кексче; кремкарамел (пак дюкански) - внимавай с количеството, заради прясното мляко; и моите най-най-най-любими канелени бисквитки по рецепта на франтс,  Flutter те са ми вместо солетки, бисквитки и проч. хрускавини  Crazy

hahaha щрауса тича като кон, конско може, значи и щраус може  Joy логиката е желязна, а сега ако се включи и науката   Sunglasses

бабка-жабка - лененото семе върши работа, но трябва да е смляно, счукано или смачкано  Peace  ако е цяло просто минава от входа до изхода  Blush без ефект;
помага и пектина - натурален и на таблетки  Wink проверено е  Peace
както и парафиненото олио. от него има два вида, едното е по-пречистено и няма никакъв дъх, на вкус и аромат не се различава от зехтина например, за другото само съм чувала, пак действа, но не съм проверявала как е на вкус.

# 284
EVA в книгата пише цитирам "     Плодовите обезмаслени млека са разрешени в умерени количества (по две на ден), но тези които искат да отслабнат светкавично, биха могли да ги избягват през първата ударна фаза."
аз си ги хапвам и си свалям за сега,не е голям проблем,просто съм фен на плодовото мляко което е 0%,но щом не задържам,а и не бързам светкавично да отслабна всичко е ок.

Общи условия

Активация на акаунт