Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 225
Виж сега Тунинг, целта ми не е била да те обидя,а съвсем друга.

Като казах,че си мека душа,имах впредвид,че си добър човек,а не гей.Така ,че искам да ме разбереш правилно,никога ,ама никога не ми е минало през акъла ,че ти си мека китка!

Това,че пишеш във форум за жени,по никакъв начин не ме е накарало да те сметна за мека китка.Напротив!Това те прави само и единствени мъжкар,който умее много добре да общува с жени.
А какато виждам и да ухажва някои от тях! Mr. Green

Така,че не ми се сърди,моля те! newsm17 newsm45

love001  love001

# 226
....Мъжете като забогатеят сменят задължително колата с по-нова и скъпа, а често и жената (с по-нова и скъпа).
.....

Жените, понеже сме по-практични / и да сменим мъжа....кой знае какво ще изтеглим от чувала, и дали ще по-добро ..../, сменяме само любовника с нов  Joy

# 227
Момичета много хубави рецепти прочетих и смятам че лесно ще се справя с първата фаза която както разбрах трае 10 дни най много. Това което обаче не разбрах е колко трае втората фаза?

# 228
Здравейте красавици   bouquet

днес ми е 5ти ден от ударна фаза - първата, дали да продължа още 5 или да почна и зеленчуците. Досега ефекта е прекрасен за тези 5 дни, та се чудя!??!
А портокали ядат ли се и кога, че книгата не съм я изчела? Аз не обичам, но от 2 дни направо примирам като видя Crazy

Музичка, Честит Празник и само най-хубави неща ти пожелавам!

# 229
Момичета много хубави рецепти прочетих и смятам че лесно ще се справя с първата фаза която както разбрах трае 10 дни най много. Това което обаче не разбрах е колко трае втората фаза?

Втората фаза си избираш честота на редуване П & ПЗ до като стигнеш цялта, която си си поставила!  Peace

Успех!

toni_ls  , портокали не е желателно в 1 и 2ра фаза , но мандарини може Joy

# 230
Може да ви се стори наивно, но все пак бих искала да се консултирам с вас. Скоро в някакво списание четох, че жените, които ядят повече месо преди да забременеят имат момчета. Чувал ли е някой нещо по въпроса? Какво говори статистиката за Дюканки - вече майки?
Mr. Green Дано да е вярно  Mr. Green
Бях свикнала с мисълта за момиче, но нещо в мен се жегва, всеки път щом кажа момченце  Blush
Макар че, живо и здраво да е, ще го посрещнем каквото и да е  Hug
Pauliana , май ще си ги сложа в 1 по-голяма кутия и там да седят в шкафа с кафето. Щото при мен няма начин да го ям в нас. Ставам 15 мин. преди работното време  Crazy и обикновено съум в офиса точно на време  Peace Обаче свикнах да не ям нищо преди кафето. Тъй че при мен се пие първо кафе и до 1 час закуска  Hug

# 231
  • Пловдив
Здрасти банда   bouquet.
Мен днес такъв глад ме гони , че не е истина Току що поръчах на колегата да ми вземе 2 пилешки бутчета и всички ме изгледаха така  #Crazy. Като се има в предвид че преди 2 часа ме видяха как ометох една култура 0.1 с дозата си дюканско кексче  newsm78. Имате ли такива дни с пристъпи на вълчи глад Embarassed. Иначе нищо ново тъкмо щях да се похваля ,вчера кантарев показа 57.4 и днес люш пак 58 кг. Не им се давам обаче , аааааа ще видят те  #Cussing out. Друг въпрос вие тренирате ли нещо докато сте на режима Thinking , аз уж ходя 3 дни в седмицата до залата, ама ми идва нанагорно  Thinking.

# 232
  • София
Кати 95, Тони лс - прочетете първата страница на темата, като не ви се чете книгата...
Втората фаза трае : ДО ДОСТИГАНЕ НА ЖЕЛАНОТО ТЕГЛО.
Портокали се ядат в трета фаза.
Семки и бонбонки не се ядат, нито кифли...

# 233
      НЕЛСЪН,и на мен калкулаторът ми показа 60 кг.крайно тегло,но се полакомих за 55.Цял месец и половина ги свалях тези 5 кг.едвам издържах до 1.09.да мина в ІІІ-та и то заради дините./така и не ги сварих/Явно кг.-те под цифрата,която дава Дюки се свалят дълго и трудно.Но откакто съм в ІІІ-та метнах още 2 кг.и сега съм 53 кг.Така,че според мен всичко е индивидуално и зависи от организма,както и това,че някой сваля по-бързо,а друг по-бавно. newsm78 Thinking
      БИБОРАНА,аз те подкрепям 100%-ово за пълна промяна,дори и професионално.Де да бях по-млада,та и аз да сменя попрището,ама нейсе....Поне смених гардероба,дрехите,прическата,еее - мъжо още -НЕ!

# 234
Люси,аз предлагам с теб двете да се подкрепяме взаимно,на мен  калкулатора ми дава 64,ама аз не та не ,решила съм до 60,мисля че е по-добре на моя ръст от 160см,няма да се даваме,я!
 newsm10

Относно щраусовото месо малко инфо набързо
-Бедно на калории
-Бедно на сатурирани мазнини
-По-малко холестерол дори от пилешкото месо
-Съдържа около 0.5% мазнини и 21% протеин

Аз си го хапвам редовно,тук ги гледат като кокошките,но е по-скъпо от другото месо.Готви се като всяко едно месо.

Цитат
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.
ами трябваше и да поработя между редовете.....

# 235
  • софия
Спорт се препоръчва накрая и има логика - движението помага и изпарява всяка възможност за лепване на изличното когато вече сме си постигнали желаното тегло, а си позволяваме всичко да си хапваме!!!!
а и не е нужно да се претоварва организма - стига му и тая промяна с метаболизма в ред!!!!

# 236

А какво става с нас жените като отслабнем. Какви промени правим. [/b]

Според мен едно нещо е задължително да направим:
- да променим начина си на хранене (който ни е докарал до там да сваляме X-кг ooooh!), защото ако не го направим резултата е ясен и нито трици, нито П-четвъртъци ще ни спасят newsm45. За съжаление няма ваксина срещу напълняване (ех, мечти...)
А иначе всичко останало е по желание - нова визия, нов мъж и/или любовник, нова работа, нова кола ... кой каквото иска  newsm10.
Аз например се замислям за цигарите...  newsm12

Поздрави на всички новодошли, на всички с минусчета, на всички празнуващи днес (и вчера) и на всички останали за волята им да устояват на изкушенията!  smile3525

Докато напиша всичко и по-чевръстите ме изпреварили ...

# 237
  • София
Nyala,  newsm10
Давай да го направим!!!  Two Hearts

# 238
Lucie,ей това исках да чуя!

# 239
Здрасти банда   bouquet.
Мен днес такъв глад ме гони , че не е истина

Случвало ми се е и още как Simple Smile точно преди цикъл озверявам за храна Simple Smile ям буквално през половин час Simple Smile а когато ми дойде ми се яде само сладко Simple Smile

аз пък напоследък забелязах че не си изяждам целите порции - идва ми в повече, много странно Simple Smile

а за спорт - нямам никакво време, карат ми се ски, но още няма сняг Simple Smile така че като падне и натрупа, ще спортувам и аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт