Дюканки и "млади" и "стари" тук са се събрали - 143

• 26 543
  • 450
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна, а по празниците в Ямбол
СлаБе, сърцето на Катето е необятно, винаги има място за още някой/я. Laughing Ако си обърнала внимание на предишния й аватар, "на първо място в сърцето на Ноя", а не "Ноя на първо място в сърцето ми". Когато любовните й похождения надминаха по брой свалените килограми, побърза да смени аватара с коледен, сакън да не обиди някой. Mr. Green Да не говорим колко дълго ме държа извън темата, не ми даваше да припаря тук, като най-безсрамно мe атакуваше на подсъзнателно ниво , че не било за мен, даже оня ден пак ме подкани да се отказвам. Wink

Whistling Whistling Whistling rotfImao rotfImbo
 newsm03 newsm03
Добре, че сама си вярваш!  Twisted Evil Обмислям какъв да  е новият ми аватар,, какво да е посланието, че да няма обидени, ама то другите от харема, нямат претенции на кое място да са, важното е да са вътре!!! Mr. Green
 Laughing
Отдавна не съм яла рибка и милото сега ми пече скумрия /аз я почнах, ама я о...х и той ме измести от кухнята/, та сега слюнкоотделям та пушек се вдига!
Фолиииииииии, ще ги убориш за 2 дена тез 3 кила в плюс! ТИ си нашия идол по успешно задържане!!! Повечко водица, горчица/ама само щото добре се римува/ и месце... ама какво да ти казвам, знаеш как!!!!!!!!!!  Hug

# 361
Цоп и аз днес за отчет. Grinning

Понеже на моя кантар, както споменх вчера, хич му не вярвам, реших да се измеря с метърчето ... и  newsm44 талия и ханш по - 3 см, бедра и бицепс по -1.
Еми доволна съм пък.  newsm47 Не знам вие какво мислите, това е за 8 дни на режима, ама за мен си е екстра, щото иначе от към килца май задържам от 2-3 дни.

Днес на обяд, що така изведнъж глад ме хвана и хапнах към 180 гр. извара със 100 гр прясно мляко и две яйца на микровелето + краставици и домат залети със сос от ратворен зеленчуков бульон, лимон и кисело мляко. Стана ми много тежко и ... гузно. Имам чувството, че съм изяла 1 слон поне.  smile3506 Ама пък се успокоявам, че всичко е режимно.  

Хубав, слънчев, и мнооого отслабващ неделен ден на нови, стари и още по-стари /като стаж, н'ъл мъ разбрахте правилно/ Mr. Green Дюканки и Дюканци  Hug

# 362
[ ама то другите от харема, нямат претенции на кое място да са, важното е да са вътре!!! Mr. Green
 Laughing

Да ти имам самочувствието, аз се оттеглям доброволно и с достойнство, да не ме съдиш за издръжка след 9 месеца.... Joy hahaha

бабка-жабка, много неприятно с това кръвно, притеснена ли си била, случвало ли се е и друг път, бързо възстановяване.

Подкрепям марчела и другите за съня, според най-новите изследвания, 7 часа е оптималния вариант, по-малко водело до болести и проблеми. Peace

# 363
Здравейте Дюканки!!! Честита ни нова година и дано тя да е за всички ни по-успешна от старата и да свалим още повече кг (който иска) и да продължи нашето пътешествие с Дюкан!!!
Страх не страх, от понеделник (утре  Laughing) ще се боря с трета фаза. Стискайте ми палци да си запазя хубавките нови килограми.
Моля ви, кажете ми какво мислите за яденето на царевица??? Към нишестени или на гала вечерите???

Пожелавам на всички супер успешна и много щастлива нова година и дано всичко, което си намислим да се сбъдне!!!

# 364
  • София
babka_jabka а дано повече няма такива филми у вас. Докторката каза ли нещо за диетата - все пак от нея би трябвало уж да имаш ниско, а не високо кръвно.  Thinking

# 365
ето ме и мен на отчет,ами аз съм +200 гр и задържам от два дни,че нещо проблеми с wc-то Embarassed
а иначе минус 2 см на бюста,талията си е 80,седи си,минус 1 см на ханша,минус 2 см на бедро,69 кг съм точно днес
Исках само да отблежа,че не успях,видях много снимки и исках да ви кажа мацки страхотни сте,изглеждате подмладени,красиви,фини,просто си мечтая да ви настигна  bouquet

# 366
  • София

Моля ви, кажете ми какво мислите за яденето на царевица??? Към нишестени или на гала вечерите???
Нишестени! И успех в трета фаза!  bouquet
Сецилия  Hug
Таз сапунка форумска интересно се развива...Чакам сега отнякъде да изникне я някое незаконно дете, я нещо подобно  hahaha 
 smile3501 за главните героини!  bouquet

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 15:42 от krikri

# 367
  • Sofia
Здравейте и от мен,
От доста време преглеждам вашите темички и ето ме, събрах смелост да се включа, и много бих искала да ме подкрепите.
През лятото на 2008 започнах режима, но след 1 седмица се отказах, незнам защо, не ми достигна волята.
От тогава досега качих още 5-6 килца и вече реших, че няма накъде повече и от новата година КРАЙ!!!
Та от 4 дена съм на ударен режим, с 3 кг по - малко и много много хъс. За протокола ще отбележа, че имам около 30-40 килограма за сваляне, така че, смятам доста да се задържа във форума.
Засега това е отмен.
Поздрави на всички и кураж!!! Hug

# 368
Здравейте и от мен,
От доста време преглеждам вашите темички и ето ме, събрах смелост да се включа, и много бих искала да ме подкрепите.
През лятото на 2008 започнах режима, но след 1 седмица се отказах, незнам защо, не ми достигна волята.
От тогава досега качих още 5-6 килца и вече реших, че няма накъде повече и от новата година КРАЙ!!!
Та от 4 дена съм на ударен режим, с 3 кг по - малко и много много хъс. За протокола ще отбележа, че имам около 30-40 килограма за сваляне, така че, смятам доста да се задържа във форума.
Засега това е отмен.
Поздрави на всички и кураж!!! Hug

Добре си ни дошла,браво за свалените кг Flutter
Подкрепяме те,с теб сме,сложи си линийка да видим какви са целите ти и както казват повечето мацки да те държим под око Wink

# 369
  • Bulgaria
браво на kristina23 късмет и пълен напред няма да се отказваш вчера си мислях че няма да стене нищо но ето днес съм - 1кг така че даваи напред

# 370
  • София
Бабка жабка  Hug само за информация, след 15-тия килограм мъжът ми вече не пие въобще лекарства за високо кръвно ... а преди Дюкан лежа от това в болница... така че дерзай!
Играчка плачка - айде, успешна трета Hug, хаирлия да е... да не се връщаш нивгаж във втора!
Ева Х 2 - я не яж готов зеленчуков бульон, да не newsm66 отнесеш някой тиган набързо!
Марчелка  Heart Eyes, мерси за ритника! Дано подейства, че на мойта кратуна вече нищо май не действа Joy
Бачиииии, де си бре? Пуснеш някое добрУтрУ и изчезнеш... искам и аз пръчка за водаааа!
Дарииии,  Hug   remybussi честито! завижд  Joy

# 371
  • Варна
Здрасти, мляс! Heart Eyes

Уф, че гадно само с един почивен ден... какво по-напред? Кънки ли да кара човек, къща ли да върти?  newsm78 Кафенцето с форума ми се струва като престъпление към семейството, ужасТ. Отчитам четвърта сесия по фигурно пързаляне, краката ми вече не се превръщат във варени макарони след един час на леда, УРА!!!
Прювети на Фоли, поздрав за новия устрем на Славето, поклон пред момичетата, които пускаха снимки със специален реверанс към Ривелка   bouquet Гуш за Кри и Вещи, старшинките  Heart Eyes Гуш и за Гуди и Зеленкуту   Hug

Да си викна АБИ, БОБИ1973, ЦВЕТИ Русимова, де сте бре?!?

Варненки, опичайте си акъла, намерете 2-3 часа за среща идната неделя!!!

Няма време за повече, трябва да готвя и да сменям котешки тоалетни Sick Цун.

# 372
  • Sofia
Добре си ни дошла,браво за свалените кг Flutter
Подкрепяме те,с теб сме,сложи си линийка да видим какви са целите ти и както казват повечето мацки да те държим под око Wink
[/quote]

Как се слага линийка?

# 373

Купуваш една от книжарницата и я лепиш на монитора  Mr. Green
Цъкни на някоя от нашите и ще си направиш  Peace

# 374
Здравейтееее  Laughing
Monroe, тази снимка по без панталони ще си я чакам  Crossing Arms , па макар и на лични  Mr. Green
Марчелка, благодаря миличка, ще се опитам да дойда, дано времето е като днес  Hug
max-mama , Весито 5, Ванеса Йо,  Lucie , Лепидоптерия, vivolina_1979 , tania2007 , miss_tyra , Ривелка, Гюлбенурче, Деси Вал, Тонито27, Кри кри, чочосан, Фоли, ЦвеTи , sanny3 , Фийлгуд, Dari68 , sissleyy , благодаря ви милички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
krasi_tv , менюто, което си дала снощи (примерното) е много бедно. Недей си игра с грамове, ние тук ядем с кг.  Mr. Green. Майтапа на страна, включи си повече месо и риба в менюто  Peace

Грешка! За съжаление видеото което се опитвате да отворите не съществува! Аз не можах да го изгледам  smile3518
Ривелка, миличка, честита ти месечинка  newsm51. Прекрасна сииии   love001
ronito, може да, но само да не ти се подува корема от пшеничните трици  Peace
Котка в лодка , добър резултат  Peace
Цоци, да не си пред МЦ  hahaha. Бая си била лоша и нервна. Аз съм такава когато чакам МЦ и ме знаят и мъжо само предупреждава децата да не ме пипат  hahaha
Фийлгуд, дано си оправиш проблема с кантарчето скоро   bouquet
pepa_ilkova, млечни на ден най-много по 1кг. Повече не трябва да консумираш  Peace Дано се оправи бързичко детенце  Praynig
Зелено човече, Тонито27, убихте ме с тази извара и найлончето  Joy hahaha
janeta* , добре дошла при нас  Hug. В ударния период зеленчука се използва само за подправка, значи по съвсем мъничко. Основно май съм ползвала само лук. Зеленчук после можеш да ядеш по повечко във втора фаза   Peace. Ако има нещо друго, питай, не се притеснявай  Hug
EVA x 2 , браво за разликите  Hug
Crying Game , успешна трета  Hug
Kristina23 , добре дошла  Hug
Kristina23, натисни на една от нашите линийки и ще си направиш и ти  Wink

Оф, много дълго станало бре  Shocked, ама няма как за да не пускам още един пост ще напиша и питам още нещо  Crazy
Тъй като в нашия малък град не можах да намеря хляб "Бонус", днес си купих хляб "Вита". Така, въпросът е мога ли да ям от него? Пише, че е зърнен хляб, без брашно.
Съдържание: пшеничен шрот, хл. мая, йодирана сол, кисела закваска, подобрител, питейна вода.

Сега въпрос за брашното  Simple Smile
Ползвате ли брашно в трета фаза? Аз си купих днес едно брашно пшенично пълнозърнесто тип 1850 ГРАХАМ. Кажете ми става ли? И ако става, по колко грама, лъжици мога да консумирам? Вместо примерно да ям хляб, мога да си правя кексове, сладки или нещо друго. Моля ви ми кажете, че във сайта с рецептите и препоръките като четох за брашната и честно да си призная се омотах като пиле в калчища  Crazy. Абе много коментари  Mr. Green и все различни  Mr. Green
Хайде благодяря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт