Кипър топъл...БГ лед, всички тук на мохабет (19)

• 22 112
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Ехооооооооо,тука съм,но!Имам лоши новини.......Нашия приятел лети този четвъртък,защото аз не съм разбрала явно,не знам,както и да е-агонията ми продължава.Обаче пък днес съм в страхотно настроение(на фона на всичко друго...) и ви поздравявам с моята любима песен!Е,не е на гръцки,но е едно от най-добрите R&B парчета-моите набори сигурно са я чували... CrazyТа нека да е весело и да имаме надежда и всичко ще се нареди! PeaceЛек ден!  bouquet
Заповядайте! Heart Eyes
Дописвам..........Имам една мнооого любима гръцка песен,но не знам нито кой я пее,нито как се казва,от преди 10-ина години е....Търся  я,но не мога да я намеря. ConfusedА иначе предпочитам гръцко пред сръбско определено,нооо любимец ми е ей тоя хубавец... Embarassed Mr. Green
Цък! Crazy

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 15:06 от Mirkata

# 151
И аз съм тук  Wink Само училища  са ми в главата и вече си говоря сама. Тук, в Доха търся. Има много добри, но си имат процедура за прием на нови ученици. Някои дават предимство на деца с британски паспорти, други на американски, на фирмата работодател, на това дали имаш и други деца в същото, на какво ниво е английския..... Не знам какви точно са цените сега в Кипър в частните училища, но тук варират от 4000 до 13 000 евро. Слава богу, че фирмата поема таксата. В Никозия в детската градина таксата беше 250 евро, а тук е над 400 на месец. Сега подадох документи в 5-6 училища и някои казаха, че ще ми се обадят след месец, а други - към края на март/началото на април. За да използваме пълноценно времето, съм я записала на следобедни занимания :
1.балет
2.плуване
3.таекуондо
4.гръцки език
Не бързайте да ме замеряте с камъни, не го преуморявам детето. Ходим по един път седмично , с изключение на таекуондото (3).
Аз съм като един ниско платен таксиметров шофьор. Не се оплаквам, де. Само ви разказвам за ежедневието ни.
Блонди, мен ме наведе на една мисъл за радикална промяна - вече ще си смениш цвета на косата и ще станеш брюнетка  newsm78 Аз винаги си го изкарвам на косата ми, когато имам нужда от промени.
Шъ ма прощавате, ама стана много късно и трябва да си легна, че тук седмицата започва в неделя и утре сме на детска градина.
Все още ми е трудно да свикна с това...
При първа възможност ще се включа и ще пиша повече.

# 152
Добро ви неделно утро, прекрасни!

Нали сте мои хора, та кво да ви правя...- пак ви сготвих закуската..  angel008

http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/7119058/2/isto … thy-breakfast.jpg

Мирката, мерси за поздравчето! Аз не съм от най-страстните почитателки на R&B-то, но това парче страхотно ми харесва... и друго не ми идва на ум /и на сърце/, освен да се присламча и да го обърна в пожелание към всички списващи тук..- имам предвид това, което се пее в рефрена... Heart Eyes

Винаги, не позна мила Mr. Green...- не е косата...Аз нея не я пипам посмъртно веч`от как се бях курдисала морковено-червена за абитуриентския ми бал Crazy Joy Joy /те момичетата повечето знаят - споменавала съм преди/...Та незнам в каква депресия трябва да затъна.., абе направо бушона ми трябва да гръмне за да си сменя цвета..., щото тенът на лицето ми е много блед и съм стигнала до убеждението, че по-добро от естествения ми цвят на косата няма.

Люси, абе няма ли чалъм да го претиснеш тъй нареченият изрод Twisted Evil да ти се издължи... например да го заплашиш че ще пуснеш срещу него сигнал до съответния Орган, че държи на работа хора без да ги осигурява /не може да нямат там нещо подобно на нашето НОИ и няма начин да не са предвидини санкции за неспазване на съответните закони късаещи осигурителните права и задължения/, та поне това като заплати дето има да ти дава да ти го даде, ако не ще му създадеш неприятности... newsm78

Останалите мацки къде сте се скатали незнам.. Надявам се си изкарвате чудесно уикенда и това е единствената причина да сте зачезнали... Hug

Над Бургас се изсипва в момента грандиозен дъжд  umbrella който се надявам да спре до вечерта, че имам да посрещам гост на гарата... Не се шашкайте само Mr. Green - не е този, за който отман сте се сетили...- друг е Mr. Green... и е свързан с радикалните промени, за които споменах...Имам предвид, че винаги съм била адски разумна.......,премисляща....., държаща сметка за евентуални последствия.......етц.  Но както сочи скромния ми житейски опит, колкото и да съм се старала да бъда отговорна и планираща нещата, това нищо позитивно не ми е донесло, защото резултатът е бил, че все някой накрая е постъпвал безкрайно безотговорно към мен /да не говорим за душевните сътресения, за които думата "безотговорно" е твърде слаба/...
Та ако позачезна през следващите дни, да знаете каква е причината де... Embarassed

Хайде доскоро!...

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 21:36 от Дивиана

# 153
Аууууууууу не мога да си намеря място от радост.   Party Блондич,за теб се радвам ненагледна  newsm44 . НЕ-плануваните неща са най-красиви. Имаме едни приятели:Запознаха се в сряда и   сватбата беше в събота  yes и така вече 10 години....и с добавка 2 прекрасни дечица  yes  Успех и да знаеш,каквото е писано -това. Поне на снимка  smile3509 сЪкивахте ли се?  Wink Как ще се разпознаете? Аз съм дамата с червеното чадърче а ти си човека с китките ли?  Dizzy Face Весело изкарване  newsm51 и чакаме отзиви. Дай да та бацкам за кураж  kiss

Винаги,  Hug добре,че ги поема фирмата тези разходи ,иначе поне на мен тези суми ми звучат  fiuuuuuu fiuuuuuu Колкото до таксито  travel имам спомени,че бензинът ви поне беше ефтин  Hands Clap така,че едното е май за сметка на други неща.

Мирката,стискам палци,всичко ще е ОК  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Люсииии,как си кака?Кажи -какви са тия питки от триците,къде ги майсториш   bouquet  chef   

Кате,Муцанке,Жабче,Цвети ,Буболинке................/пропуснала съм някой-няма начин  Embarassed/  Желая на всички един прекрасен ден ,че утре пак на пангара  lovekiss Kissing Heart Flowers Bouquet Two Hearts lovekiss Kissing Heart

# 154
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жужи , това е диетна питка , но е много вкусна.   chef
3-суп. лъж. овесени трици
1-съп. лъж. кисело мляко (0.1%масленост)
1-каф. лъж. бакпулвер
1-яйце
Разбъркваш хубаво. Аз го оставям десетина минути да престой и пак разбърквам. Слагам хартия за печене в една плоска чиния и изсипвам сместа. Пека 5 мин. на максимум на микровелето.
Това е рецептата , която знам аз. Предполагам , че и на Люси е такава.  Peace

# 155
Жужи , това е диетна питка , но е много вкусна.   chef
3-суп. лъж. овесени трици
1-съп. лъж. кисело мляко (0.1%масленост)
1-каф. лъж. бакпулвер
1-яйце
Разбъркваш хубаво. Аз го оставям десетина минути да престой и пак разбърквам. Слагам хартия за печене в една плоска чиния и изсипвам сместа. Пека 5 мин. на максимум на микровелето.
Това е рецептата , която знам аз. Предполагам , че и на Люси е такава.  Peace

Ооооооооооо ,Жабче, цяло злато си  Hug Heart Eyes  bouquet Много лесно звучи -ще я пробвам още днес  Heart Eyes Heart Eyes

# 156
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жужи , много е лесна аз с една лъжица или вилица разбърквам всичко.
Като стане готова си намазвам отгоре диетично крема сиренце и малко пуешко или телешко филенце и става фантазия.  Crazy
Не отнема повече от две минути да я разбъркаш. Но после като остава сместа 5-10мин. за да шупне от бакпулвера и като чели става по пухкава питчицата.  Hug

# 157
Бряййй, пуснах бомбастичната новина и само как се активизирахте... rotfImbo rotfImbo
Ама не бързайте толкоз да ми се радвате - още нищо не е станало..., но се надявам да стане де... Blush Heart Eyes

Та Жабке, точно това смятам да направя миличка - да сграбча мига, пък каквото-такова... И впрочем не че съм забравила.., ами малко нарочно пропуснах да спомена от де е момъкУт.. Whistling.., че да не ме пукнете от бъзик.. Wink../ама наистина е момък - нивгаш`неженен на 39 лазарника (па де`ги намирам все ергени)Mr. Green Joy/.... Та не че нарочно.., ама явно то мижавата ми 1/8-гръцка кръв си ме тегли нататък....., та грък е.., грък ама от Гърция.. Mr. Green........
Обаче споко, сЯ нямам намерение да ви зарязвам и да забягвам в гръцката тема. Joy Joy

Жужонче, мерси за окуражителното бацване Hug - имам нужда.. и между другото видяли сме се на снимки, а аз него и в скайп /но той мене не - нямам камера/... Та не бих казала че е главозамайващ красавец, но като цяло отговаря на типажа, който харесвам.., пък и аман от красавци..- айде вече няма нужда!... Twisted Evil.. Освен това, друго не мога да скрия - че едно нещо определено ми харесва в него - решителността... От страни погледнато изглежда дори препиране едва ли не, но тоя човек за две седмици буквално лудна да говори ката вечер с мен и да повтаря как иска да се видим и ето че на 15-16-тия ден намери начин/а това значи преди всичко желание/ взе си почивни дни да дойде, нищо че е в друга страна и нищо, че границата е вече 5-6 дена затворена с Гърция, намери влак /щото сещате се самолетните билети в последния момент ако се купуват колко са "евтини"/, ще се убие от път - цяло денонощие с прехвърлянията.., ама ей го на - иде!...Заради мен Blush, та макар и още съвсем повърхностно да се познаваме...... Абе сещате се накъде бия в съпоставката...- просто няма как това да не ми направи впечатление...

Добре, стискайте ми палци...
Ще се "отчета" като си замине след 3-4 дена...

Много целуфани на всички до тогава... lovekiss lovekiss lovekiss

# 158
 Здравейте,

Бабо Жабке, това е рецептата ми,само че аз не слагам бакпулвер.
Много е вкусно, мога само това да ям.

Блонди, мила...много се радвам за теб! Наскоро Цвета ми каза нещо- трябва да си там,където се чувстваш свободна и с хората,които те карат да се чувстваш свободна! Само така мила, остави се на течението и каквото стане! А то обикновено е нещо прекрасно!

Моя шеф ако не ми се издължи утре в 9ч. отивам в Бюрото по труда и в Социалните.
И от тук нататък не ме интересува нищо , те да се оправят с него.
Започвам новота работа и се отърсвам от тея нищожества.

Ама вие сте много активни!  Joy спинкате ли още?  ooooh! ooooh!

# 159
Блонди,те късно се гОдЯват гърците-съвсем нормално е.Маалееееее,като те види с тия дълги крака и галантна ще му увисне ченето-няма откопчване шЪ знайш.Обачеееееее един приятелски съвет :каквито и да ги дрънка ти си имай едно наум и остави настрани едни 20% съмнение,че може и да послъгва малко.Той не е виновен-в кръвта им е .Ама залюбят ли шЪ знайш -умиргане има-отърване няма.От де е , Блондич-Атина,Солун,Катерини............?
...........................  #Silly

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 13:36 от Жужи

# 160
Блонди,  Маалееееее,като те види с тия дълги крака и галантна ще му увисне ченето-няма откопчване шЪ знайш.
rotfImbo rotfImbo..........Ей, Жужкей, мерсаж за комплимента.. Blush.., ама мисля си, той веч`ми е взел мярката на бедъра Wink по снимката де... Whistling /вкара ми един намек по въпроса  newsm03/....., ама викаш друго ще е да ми измери дължината на краката на живо, а?! Joy Joy  Относно съвета ти, не се тревожи, след тая мелодрама с кипърския хубостник съм толкова мнителна, че.....даже мисля и той го усети това отчетливо... Което ме навежда на една друга мисъл - че има още нещо, което много ми харесва в поведението му, а именно че няма никакви изхвърляния, заявки за намерения и тем-подобни простотии.../та викам, стига и ти с тия приказки за годявки и венчанвки Mr. Green/.. Т.е. човекът се държи съвсем уравновесено и в тая връзка даже ми каза оняден, че това че така настоятелно бърза да се срещнем е не само защото иска да ме види, но и защото смята, че докато нямаме жив контакт, и месеци да си говорим в нета и по телефона, ще е като да тъпчем на едно място..., че само реалният контакт може да ни позволи да усетим дали изобщо нещо може да се случи по между ни... И смятам, че този му довод звучи доста смислено... ----------- И накрая да ти отговоря на въпроса, човекът е от един остров на име Хиос, който административно май принадлежи към Атина - между другото вълшебно място...- намерих в youtube клипове и направо дъхът ми спря - такава красота...
Впрочем ето ако някой любопитства    ------->            http://www.youtube.com/watch?v=OT3ROha_lTg

Люсиенче, само така мацко, сритай му г*за на тоя з*дник - шефа ти Joy ... така де, кви са тия експлоататорски тарикатщини!

Айде тоя път наистина ви оставям ,че имам лапе да къпя, пък и себе си - също  bath.., тъй де, трЕбЕ да сме чистички и да ухаем приятно довечера  Wink Laughing.., пък малко разкрасителни процедури в домашни условия смЕтам да си понаправя.. babydust7 - да съм във форма, ако ще го забивам това гадже... kiss Joy

# 161
Уххххх мамоооо,то далечко бе,душице ...........виж   :

http://tours.ru/country/article.asp?id_host_country_pages=144

# 162
  Ей,направо ме зарадвахте като ви прочетох.Блондич искрено се радвам за теб и тайничко и добронамерено ти завиждам  Hug (дано мъжа ми не прочете това от някъде  Laughing) Бъди себе си и не се притеснявай от нищо,само така ще си сигурна,че ако се получат нещата,което искрено ти пожелавам,той ще е харесал в теб самата теб Simple Smile
 Благодаря за хубавите пожелания относно нашето подписване и евентуалното бъдещо сдобиване с още едно диваненце.Трябва вече и по този въпрос да се замислим,ама....не е лесна работа  Blush ,трудоемко си е  Joy
 При мен нищо ново,само едно чакане и запълване на времето до деня на полета.И да знаете,че от мен отръвка няма вече.Имаме си нет там и ще съм редовна Simple Smile
Целувки по ред на номерата на всички и весел ден!  Heart Eyes

# 163
Жужче, мерси за картата, ама ти смяташ ли че не съм го разузнала вече где се намира тоя остров... Whistling.. Изнамерих го аз.., верно далечко се пада.., но пък не съм тръгнала да стягам куфарите да се местя нататък..................... /все още/ Joy Joy

Цвети, много си мила... Hug... Аз самата точно това и възнамерявам - да съм си напълно естествена, пък който не ме харесва такава, значи няма вкус! Mr. Green hahaha

Уффффф, мацкиииии след 15-тина минути вдигам гълъбите към-ту гарата... Почти вече съм в паника............. абе здравата ми хтипа кардято #Silly  Two Hearts ku-ku...., ами дано не получа инфаркт преди да съм го видяла още... - тъй де ако ще е инфаркт, поне да е по време на секс rotfImbo rotfImbo

Хайде чао ви и хубава седмица... До скоро! lovekiss

# 164
здравейте на всички.пиша тук за първи път и се надявам да ми помогнете малко Laughing. сега ще си пътуваме за бг и ще трябва да извадим на бебчо някакъв документ от посолствотони да може да пътува. първо обаче трябва да отидем до министерството на правосъдието.дали някой знае къде е  newsm78 .благодаря предварително  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт