Кипър топъл...БГ лед, всички тук на мохабет (19)

• 22 115
  • 288
  •   1
Отговори
# 135

Мастерче да да как така зачезваш не така бе човек притеснихме се .........макар че да ти кажа честно ми хрумна че ти се е случило нещо ЛибоФно.... newsm03....щото една жена се забравя само тогава.....  Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes
Ихаааааа,от твоите уста в Божиите уши! Ха,дано и на моЙта улица да изгрее слънце  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 136
Здравейте и от мен!
Днеска гледам,по-добре работата, бравос!
Ние сме добре...долу-горе. Буболинке, и на мене ми беше странно че толкова време не се вкючваш,а то какво било.Радвам  се че вече е добре малката госпожица Hug За лаптопа какво да ви кажа- в понеделник помолих една кипърка да им звънне и да се разправя с тях и вече днес ще си го вземем,а на мене ми казваха да почакам още малко-до другата седмица #Cussing out Та така едното още не съм оправила и хоп- във вторник ми се скапа телефона- и той гаранционен ама това дето му има не се покривало от гаранцията(дисплея стана черен) #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Затова и ми е смотано тия дни,ама пък си викам нали сме живи и здрави-това е най-важното...
Кати,много хубави цветенца,дано и да не са много капризни Peace
Блонди, честита да им е годишнината на твоите родители  bouquet
Мирката, успех и късмет на мъжа ти Hug
Хубав остатък от деня на всички ви пожелавам Hug

# 137
Ухаааа сега ми падна да пиша! Здравейте момичета!

Все нямаше нет тези дни. Един ден уж имаше, изписах една страница....и тъкмо да публикувам и хоп...спря!

Ха сега да ви кажа как я карам. Хич не е добре работата. Шефа ми все така не плаща. И заплатите и осигуровките! Веднъж да мога да си взема заплатата за декември и изчезвам! Ще си търся и другите пари после. Одабиха ми се от друг салон. Кате,ти може да си го чувала - на Мария Папасава. Тя е много известна козметичка. Слагат софтуера,който аз перфектно знам и сина и ми се обади да започна работа като супервайзор. Хич не го и мисля. Само да ми даде декемврийската заплата.
Иначе го изживявам много зле това. Заплатата ми е доста добра и бях свикнала да си угаждам със всичко. Сега и сметките не мога да си платя...
Диетата я нарушавам от време на време,ама като цяло хляб и сладко не ям!

На всички празнували тези дни, честито!

Абе кой тук говореше за някаква работата със заплата 2000-3000 евро! Много да внимавате,че мед им капе от устата! Нали помните аз какви обещания ,премнии и позиции сънувах!  hahaha Та умната и си опичайте акъла! Не падаме от друга планета! Коли, квартирии какво ли още не, а после...нищо!

Хайде момичета,отивам да напазаря,че ей сега ще затворят супермаркетите!

З

# 138
Здравейте ненагледни мои  newsm51
Аз развях белия байряк-не мога вече  newsm77
Мъжо се завърна от Бургас -да се оправя с наследника си.
От къде да започна ???? Не иска вече да яде каши и каквото и да било минато през блендера.Иска филииииии.ОК-иска-добре.Изнамерих най-мекия и тъничък хляб и си хапна 3 филийки.В сряда бяхме на контролен преглед ,и като казах на лекаря оня побесня ....Каква лекция ми дръпна не е истина.За възможността от спукване на кръвоносни съдове.......и може да се достигне отново до операционната за да се зашият  smile3527  Sob Че 20 дни трябва да яде кашава храна и това е...... Embarassed Прибираме се и хайййде пак готвя,пак на блендера.Васко се цупи,недоволен.....Изкупих бебешките храни-да не ги и померише,камо ли да ги яде  smile3544 Така,че аз се спретнах пак пред котлона   chef .И едни пазарлъци  и едни чудесаааа -добре,че баща му се прибра аз се оттеглих днес  newsm56
Луда работа е у нас.Аз със моята диета........Васко с неговите каши..........А мъжо си иска неговото  eat smile3517 Ей такава е мойта одисея тези дни.
Бубулинке,Катенце,Муцка и всички останали........Мастерче.....всички благодаря ви ,че не сте ме забравили.
Блондичка,да са ви живи и здрави  мама и татко.Да са все така заедно и да си помагат още много години. smile3525 Two Hearts Two Hearts
Жабче, дай ми някоя рецепта за нещо сладко,защото вече ВИЯ за нещо сладичко  Tired yahoo_49
Извинете ме за дългия пост .......но колко има още да се оплаквааааам .Стига толкова за сега  Laughing  Laughing  Laughing
Блондич, сподели ни  за радикалните промени при теб,че сън не ме хваща  lovekiss

# 139
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жужи , ето от тук черпя инфо за гозби и десерти.  Hug
http://dukanskirecepti.wordpress.com/ Интересни и вкусни неща са.
Успех.  bouquet И ти ли си дюкЯнка?  Laughing

# 140
    Здравейте и за много години!
 Аз се изгубих,но особено след като мъжа ми си дойде за месец в БГ,нямаше време за нищо.То не бяха празници,романтична екскурзийка kiss,посещения на роднини и т.н.В къщи беше лудница от хора,което ни поизнерви малко.После след Нова Година подписахме брак,кръщене на детето и т.н.
 Освен това мога да се похваля че си купихме лаптоп  icanfly ,който ме прави мнооого щастлива,защото вече няма да губя нет връзка с близки и приятели.
 И като за капак на цялата тази информация ще ви сервирам,че на 30.01 летим с малката за Кипър.И сега съм в чуденка как да изнеса всичко ценно за мен натам   Wink
Целувки и се надявам да опростите моето отсъствие!Пък лека полека ще ви изчета напълно ... Grinning
  bouquet

# 141
Ха,Дубрутру  hahaha hahaha hahaha hahaha

Жужеееее  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
 Олелеееее у вас е лудница...Всеки иска своето.....Ами за тебе????? Ааааа? Глезльовцииииии .Ама-ха!
Божееее,милото дете....Ами то точно което ти е забранено - ТОЧНО,ама точно това ти се прияжда  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Горкото!
Ама и ти все или пред котлона или пред блендера  ooooh! ooooh!  Laughing Laughing Laughing Laughing
Мечтата на всяка жена! Sick  Майтапче де! Hug Hug Hug Hug Hug

На всички мноооого  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лек и приятен ден!
Айде до скоро,пак ще пиша!

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 10:36 от TheNMaster

# 142
Добро утро и то мен, момичета.
babka_jabka, аз не съм на Дюкан, но си харесах рецепти. Така хем ще е вкусно, хем диетично.
lusien4eto, гледам, че си в Никозия. И нашата идея е там да се настаним(да сме живи и здрави),нашия приятел ни каза, че ще ни уреди квартира за около 300 Е, а пък аз гледам в сайтовете под 500 няма и се чудим каква ще е тази врътка с тези 300Е. дано да е прав и да успее да ни настани.
Mirkata, къде се изгуби ? Кога е на интервю мъжът ти ?
Хайде лек ден на всички и много усмивки. 

# 143
Добро утро момичета, ПДД и приятелки "бабки",

Нека пием по кафе...

Искам и аз като Цвети да се извиня, че не пиша, но иначе си ви чета редовно...  Embarassed  Просто при мен няма нищо за разказване. Приключих с първия семестър на магистратурата и сега очаквам резултатите. В същото време аз също съм се захванала да уча английски език. Изобщо нищо ново и различно... Ходя на индивидуални уроци, но ми се иска по- скоро да ми обяснят правилата, а думите така или иначе се учат с писане и много повторения. Но сигурно аз не знам методиката на преподаване на чужд език...
Иначе, времето си лети и колкото повече наближава лятото, толкова повече емоциите ми и мислите "пулсират" в главата ми. Но, какво ли обяснявам точно на вас... Сигурна съм, че повечето от пишештите във форума са преживели подобни емоции...
Пожелавам на всички лек и усмихнат ден!

# 144
  • София
Ихааааа..разбуди се тоя народ най-после!

Ха ,добро утро!

Павлинче, ми то няма как лексиката да се остави за после, пък да се наблегне на граматиката. Всичко върви ръка за ръка. Това, че си на индивидуални уроци е добре, защото ти си определяш темпото на напредване и ако не разбереш нещо винаги може да попиташ и да повториш и потретиш ако трябва  без притеснение. Успех ти желая!

Цвета
, момиче ти направо ме изненадваш! Изчезнеш за дълго и се появиш все с прекрасни новини, достойни за дълга черпавка.
Само не разбрах кой е сключил брак - ти и мъжО ти ли? newsm78

Жужи
, направо ти съчувствам. Ама мъж та да вземе да забрави пържолите и солидарно със синчето да сърба супички и кашички. Пък Васето като гледа, че и баща му това яде няма начин да не иска.
Иначе стискам палци всичко да премиен бързо и без усложнения повече! Hug

Жабче, то хубаво тез рецепти. И аз съм на диетата на Дюкан, но нямам нерви и време да правя всичко това. Затова по някой път прегрешавам... Cry Иначе триците с и хапкам сутрин, но не мога да се организирам за другите готвения и лапкам пиле, дробчета и яйца. Mr. Green

Лусиенче
, много неприятна ситуация. Дано успееш да си вземеш парите и да започнеш на другото място. А, на твоя шеф да му спретнете идно изпращане по български..... newsm66

Мастерче, душо златна, знам, че си кулинарка от класа, ама чак мечта да ти е да стоиш пред котлона..... hahaha

При нас всичко е под контрол, освен , че тези дни бях накупила едни вакуумни чували дето да натикам всичките летни дрехи и т.н. Взех обаче, че се престарах в пълненето и се пръснаха два.
Та днес след работа ми предстои обратно подреждане ..... #Crazy Mr. Green

Хубав петъчен ден на всички ви желая!!!!

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 12:34 от Муци

# 145
Оф Жужи съчувствам ти защото и аз съм горе долу на същото дередже.Малката ми принцеска,както много правилно каза и Кати е много капризна.Не иска да се облича,да спи вечер,да става сутрин,да си пие сиропчето,тази сутрин бях на ръба на нервна криза. smile3511Нищо не яде  noи само иска сиренца,шоколади,пастички,бисквити,мляко,сок и каквото друго се сети,отхапва веднъж и го оставя,а маика и като прахосмукачка ходи след нея и набива,ами да ги изхвърля ли?Добре,че нямам проблеми с теглото,защото както вече знаете ние продължаваме да се кърмим.И това е и причината да не се отчаям напълно,защото буквално нищо не яде.Ами това от нас.Приятен weekend на всички newsm51 newsm51 newsm51

# 146

Ми Муци права си,имам много поводи за почерпка.Да, с мъжа ми сключихме брак,че не бяхме свършили тази работа досега. Simple Smile Както казва баба ми "Йоана,имаш си вече законен баща"  Grinning  Laughing  Laughing
 Този път сме решили да се позастоим повече в Кипър,така че ще го раздавам не ловчалийка,а  лимасолка  Joy
 Цунки на всички муцунки и който е от Лимасол да дава координати,че ви изпуснах нишката кой от къде е  Hug

# 147
  • Larnaca, Cyprus
УХААААААА КЕФ КОЛКО ХОРА НАДОШЛИ smile3508
Бабо Жабке обезателно ще разгледам диетните рецепти обаче довечера ....че сега ме тормозят в офиса тъкмо спряха и аз с едната ръка ям с другата пиша Mr. Green
Мастерче те божиите уши не са запушени  Naughty..обаче и ти малко труд трябва да положиш newsm47....повече разходки на открито ...повече кафенца....някое билярдче с приятели и хоооооооооп изкочило зайчето мъжко отнякъде smile3508
Шанкулче цветенцата икат водица на 10 дена и нищо друго Party Party
Люси видях аз рекламите на БГ салон за красота дори го знам и къде е обаче дали е на таз девойка където си я написала незнам newsm78....а ти какво смяташ да търсиш нещо в Никозия или незнаеш още newsm78
Жужи милата ти не се предавай обаче и мъжо да не се прави на луд ....обявяваш един ден в който да ви сготви .... той...... newsm29.... яяяяяя ама няма само ти да се тормозиш newsm51
цвете айде честито да сте живи и здрави и винаги щастливи усмихнати и богати Hug Hug  bouquet
Фемме има има и такива наеми не се учудвай обаче са някъде на кънда в дивия и са от тези старите къщи я виж да не е нещо такова  newsm78
Павлинката айде душата почвайте на лични с Фемме и тя е почнала английския Mr. Green....ийй аз веднага ви нареждам по двойки така де да си помагат другарчетата Laughing
Муцеее много си ги напълнила бе душа то трябва и малко разстоянние да има е виж пръснала си ги .......приеми го все едно и те са на диетка така по малко слагай в чувало -коремчето... newsm62
Буболинке....има един трик ти нали си артист човек аз например като ми правеха така избирам една кукла или животно от тия плюшените дето има и започвам да си говоря с нея колко е хубва манджичката че тя вече я е опитала и много й е харесала и иска още и т-н- и заслушваха се моите падаше малко куклен театър ама поне ядяха.....  bouquet

Пък сега ще ви кажа прясна случка от вчера ама няма да се смееете нали newsm78
бях купила една игра на малкия за ТВ то нещо като Плай сташън обаче с някакви други игри .....та нещо не работеше и я бях сложила в колата да я сменя та от днес .....не утре не утре ще отида та вчера отивам в магазина да се карам ...........влизам бойна бойна .....обяснявам проблема момичето ме излушва и казва да няма проблем ще ви я сменим стига да имате касовата бележка .........и аз о да имам я и я вадя smile3508 smile3508....момичето поглежда и о боже не може да ви я сменим та вие сте я купили месец октомври 20008............и аз smile3544 smile3544 smile3544...........не можах да си представя че съм я разхождала три месеца в колата newsm47

# 148
Здравейтеееее!
Ето ме и мен...
newsm56
Благодаря на всички за пожеланията по случай годишнината на мойте мама и тате! Kissing Heart

Първо искам да поздравя Цвети със завръщането си  сред нас след длъжко отсъствие... и най-вече да й кажа "Честито младоженци с мъжО!" married  Щом и на малката кръщене сте правили, значи покрай вас все хубави емиции е имало... и от сърце пожелавам и занапред да е така! Hug... И да продължа мисълта на бабата..: Щом Йоанка си има вече "законни" мама и тати, остава да я обзаведете и с едно "законно" братче или сестриче Whistling...

Блондичке,
Аз още кат` видях промените си викам наша Блонди сменя посоката на движение и само е замислила нещо..... Heart Eyes 
Аааа, Муцондреййй, нал`сЪ разбрахме по въпроса бе душко... - кака Блонди посоката немож`я смени в "оня"смисъл /демек да я обърна (резбата) hahaha.., да мина на "другия бряг"и прочие аналогични Joy Joy/......
Гледам че място не можете да си намерите с останалите девойки какви са тия аджаба радикални промени при мене.. Mr. Green.. Обаче, рано е още да бия тъпана - като сгазя лука, тогава ще се хваля Wink Whistling...

Жужче, според мен и двамата с таткото трябва временно да преминете на същия начин на хранене като Васето - не става вие да ядете нещо друго, а пък горкото дете само да ви гледа, да се облизва и  преглъща...

Люси, кофти ситуация така да те въртят... Според мен оглеждай/ослушвай се за друга работа и дано от тая успееш поне парите да си вземеш, пък осигуровките че няма да внесат, то е ясно...

Бреййй, много народо-население станахме пак тука, та извинете че няма да обърна внимание поотделно на всички...

Приятна вечер и хубав уикенд ви пожелавам! newsm51

# 149
Уф ето и мен...цяло щастие! Пак има нет!  Praynig

Блонди, то аз съм намерила вече работа. В този салон, от който ми се обадиха и ме искат супервайзор аз приех. Какво да правя. Още не сме се уговорили за заплата,но си казах каква заплата искам и те казаха,че няма да е по-малка. А ти какви ги вършиш?  Joy чакам да  си кажеш най-накрая!
А тоз моя изрод,така наречен шеф, колкото пари ми даде,взимам ги и изчезвам. Naughty

Жужи, искрено ти съчувствам! Whistling И си спомних как като ми извадиха сливиците, как ми се ядеше всичко друго,ама не и тва ,което можех! То детенцето му се яде!

Фем, аз плащам 300 евро за студио до Хилтън. Ама си има уловка- нямам отделен електромер и водомер. Може да е на Лидра в някоя паянтова къща. Внимавайте много. Има много българи, които наистина помагат, но има и подлички. Аз имам приятел,който ми намери това студио...ама "приятел" ли е това?

Бабо Жабке, мерси за рецептите.

Цвети, приятелко, да ви честито с мъжо! И малката е много пораснала!
От кога е тази снимка? Много се радвам ,4е си идваш и ти! То дори и по телефона само да се чуваме,ама като знам 4е си тук съм доволна ! Имаш поздрави от мамчето ми. А като си дойдете, ще имате ли нет?

Кате, и аз нося в колата си коледните подаръци за мама и тати в колата! От преди Коледа! Ако някой си ходи до България, моля ви да ми ги вземе ако може!
Ама накрая смениха ли ти я играта?

Хайде,аз отивам да готвя! До по-късно! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт