Кипър топъл...БГ лед, всички тук на мохабет (19)

• 22 117
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • Larnaca, Cyprus
Как сте днес диетни и не диетни Party Party
вие сега какво отвори се мохабет за диети и отрязахте и интернета ....... Mr. Green
Не така бе хора не се дебелеее от компа.... Laughing Laughing
Айде всички тук ............на проверка и отчет клюкинки наред ....... Naughty...Не се блъскайте има място за всички ... Joy Joy.........айде до после.... Peace

# 121
  • София
Къде сте всички толскова време...... Rolling Eyes
Вярвам ,ч есте добер исамо времето е причината да не
се появявате.

Жужка, Васко оправя ли се? Сигурно е по-добре вече?

Блондичке, ха честито ти аватарче и оформление...Ма вземи почерпи по случая, де! Mr. Green Страхотно изглежда! Браво!

Започвам да се тревожа за дето ви няма...
Лусиенчеееее, Павлинчееее, Миркатаааааа, Шанкулчееее, Мириам ..ехо....и .... но да не изпусна някой, че да се разсърди спирам!
Хаде поне се явете на вечерна проверка, че да знам , че всички сте добре!

Приятна вечер за сега и до после!
   bouquet

# 122
Оххх.Добре съм бе, много съм спокойна.......... Mr. GreenБе не знам,дали е за хвалене де,ама на 6-и моя мъж има интервю за работа за Кипър,а утре нашия приятел лети и такааааааааа....... Crazy
А вие какво си правите,освен,че поддържате  "огъня" във темата?  bouquet
Айде да почерпя нещичко за късмет!

# 123
  • Larnaca, Cyprus
мирката малееееееее много хубаво тва прасенце ммммммммм Peace.стискаме палци ...успех на мъжо......
а пък аз нали щях да ви пускам снимки на вазичко-саксийките дето си купих ей ги на в профил и в анфас Joy Joy

# 124
Куку-руку-кууууу  Grinning  Hug Hug Hug
Добро утро приятелкииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Викам чакай да се обадя,че да не ме забравите  Joy Joy Joy Joy
(как да ме забравите,кат' нИ мож'  мЪ запомните  Joy)
хи-хи-хи....
Заповядайте на закусчица...(Муце не се смей!  Joy Joy Joy)

# 125
Добро утро, прекрасни!

Муцинко, мерси за комплимента към новата ми форумска визия!.. Blush.. На път съм да направя някои още по-радикални промени в скромната ми житейска действителност Whistling.., ама затова ще споделя по-нататък...

А сега наистина имам повод да почерпя, защото моите обични мама и татко днес завъртат 37 годинки щастлив /а по някога и заядлив Mr. Green/, но във всички случаи пълноценен семеен живот...
Та за тяхно здраве, наздраве!  

Ооооо, Мастерчееее, мараба бре душкооо Laughing ... С твоята закуска и мойта почерпка голямо освинване ще падне днес..Animal Pig hahaha  ама да му мислят диетстващите.. /аз не съм от тях/ tongue

Мирката, късмет с интервюто на мъжО!

Кати, саксийките изглеждат много елегантно.., само дето не мога да разпозная растителността дето ги е поселила... newsm78 Joy /ама съм и аз една пишман-цветарка... hahaha/

Милички, прекрасен ден на всички!

# 126
Мараба Блондеее  Hug Hug Hug Hug Hug

Честита годишнина на твоите мама и тате! Да са здрави,че това е най-важното,и да имат много весели и щастливи дни заедно още дъълги години!

Айде, казвай за радикалните промени в твоя живот,че ще умрем от любопитство  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Особено Кати   hahaha hahaha hahaha hahaha
И да не забравиш подробностите  Joy Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 127
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Блонди , пожелавам им да се обичат и да бъдат здрави! Всичко останало зависи от тях самите! Наздраве!

# 128
  • София
Лелеееее.... какво вкуснотийки....

Мастерче, къде се изгуби бе човек!
Направо се заливам от смях....ноооо, не пипам от закусчицата!
Аз да сипризная вчера по нощите изплюсках два кроасана! Mr. Green

Блондичке, да са ти живи здрави мама и тате и да те радват и
по мъничко да те ядосват още дълги години!
Аз още кат` видях промените си викам наша Блонди сменя посоката на
движение и само е замислила нещо..... Heart Eyes  Ти хубаво промени ,промени...ама що така зачезна? Laughing

Жабче
, как я караш ти с изкушенията вкусни?
Преди няколко месеца си изкарах три месеца диетка без
грам провинение, а сега я почвам на два пъти и стигам до никъде....
Пусти глад! Crazy

Мирката, стискаме палци! Дано мине според очакванията!

Кати, тези саксийки за къде си ги надиплила така? В офиса или
в къщи ще ги носиш?

Жуже, ела кажи кака е Васенцето?
Започнахе ли вече с по-твърда храна?

За сега хубав ден ви желая!  bouquet

# 129
Лелеееее.... какво вкуснотийки....

Мастерче, къде се изгуби бе човек!
Направо се заливам от смях....ноооо, не пипам от закусчицата!
Аз да сипризная вчера по нощите изплюсках два кроасана! Mr. Green

Тука съм бре,ама миналата седмица,колегата ми беше болен,та преподавах съвсем самичка в студиото(демек нямаше с кой да се редуваме) и нямах изобщо време да пиша.Попрочирам отвреме навреме по някой ред при вас,ама като не мога да взема отношение по кипърските въпроси и се скатавам  Mr. Green
Иначе съм тука! Ей ма на бей - тука съм! Hug Hug Hug

# 130
  • София
Мастерче, аз току що ви гостувах...и се връщам! Mr. Green
А, по въпроса за  кипърските въпроси, ми и аз така....ама
отърване няма от мене...  hahaha

# 131

Жабче
, как я караш ти с изкушенията вкусни?
Преди няколко месеца си изкарах три месеца диетка без
грам провинение, а сега я почвам на два пъти и стигам до никъде....
Пусти глад! Crazy

Муци , честно казано , нищо не ме изкушава.  Peace
Готвя си , правя неща който са режимни и не чуствам липса на нищо.  Hug

# 132
Здравейте мацки и бабки,аз пак се загубих от хоризонта,бяхме малко болнички с моята принцеса и си се гледахме в къщи,а както знаете там нямам нет.Вчера имах доста работа в офиса да наваксвам и нямах време да ви прочета,но днес ви изчетох(няма много активност-защо ли?) newsm78Какво ли питам,като гледам по себе си.
Шанкулче много пъти се обаждах на моята приятелка,но и тя не ми даде отговор,защото по празниците техника,който тя познава бил в отпуска,после не го намираше,му оставяше съобщение да я потърси,но уви нищо.И на мене ми омръзна да звъня и да не ми дават отговор,а не знам за тебе. Twisted EvilМисля,че не трябва да си толкова мила с тези от Стефанис(познаваики те).Това наистина на нищо не прилича. #Cussing outХоди ли до агенцията за защита на потребителя?Какво ти казаха?
Скорошно възстановяване на Васко на Жужи
И на всички останали много щастливи емоции Hug

# 133
  • Larnaca, Cyprus
ЕЙ ме на и мен tooth
Блонди много много и още по хубави неща от тук нататък за мамето и татето от мен .....bouquet.......да да ма много съм любопитна и аз трябва да знам веднага да кажеш какви са тез радикални промени там тази русата в подписа нещо ме плаши newsm47.....нали не е нещо страшно..... smile3506
Мастерче да да как така зачезваш не така бе човек притеснихме се .........макар че да ти кажа честно ми хрумна че ти се е случило нещо ЛибоФно.... newsm03....щото една жена се забравя само тогава.....  Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes
Муце саксийките съм ги надиплила в къщи да им се порадвам.....пък тва растение вътре и аз незнам какво е обаче беше единственото дето ми хареса и не расте на височина а на ширина а на мен точно такова ми трябва Heart Eyesта сега да видим аз ли ще ги уморя първа или те мен.... Mr. Green
Бабо Жабке как върви диетката ...... eat.....ми тя вчера муцка кат ми разправя какви работи трябва да ядете ми то ще умрете от глад бе хора.... smile3527
аз на такъв тормоз не се подлагам за нищо на света .....дори и да имах малко повечко килца бих си ги харесвала  Peace...аз съм на принципа щом изглеждам така значи така е трябвало в този момент не са кося за такива гевречета я по кръста я под кръста newsm65....ама щом сте зарекли че ще диетствате ще бъдем солидарни и ние ще ядем по малко..... Thinking
Буболинка здрасти и от мен   bouquet....е хубаво че сте се оправили с малката че тия Принцески малки като са болни са много лошички......какво ли не измислят да те тормозят ...........аз по мойте Принцове съдя де .... Mr. Green
Жужка къдееееее си покажииииии се обяснииииииии се как е Васето яде ли сладоледа.... newsm22

# 134
Кати , с тая диета мойта се яде много даже.  Peace
Е сладко не може , ма аз си правя позволените сладкиши у дома.
Не ми липсва нищо за сега.  Crazy
Ще залинеем , па квото дойде после.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт