Кипър топъл...БГ лед, всички тук на мохабет (19)

• 22 098
  • 288
  •   1
Отговори
# 225

Мила Кати, пожелавам ти цялото щастие на света!!!

Ама и тази много ми хареса...хихихи Simple Smile

Искрено се смях! Надявам се и вас да съм развеселила.
Първият ден на работа мина много добре, изключително доверие,свой офис и т.н. и т.н....

# 226
  • София
Кати,честит рожден ден! Нека всичките ти мечти се сбъднат!

# 227
  • Larnaca, Cyprus
доброоо утрооо!!!!!
днес като една вече помъдряла дама да ви поднеса кафенцето със Английска закуска...моята любима ..... Heart Eyes

понеже снощи не се включих бих искала да благодаря за пожеланията и на ванси ..мукана9... люсиенчето и баба Яга newsm03
блонди браво бе мила че си се сетила за спиртните напитки Twisted Evil...аз да му се невиди нали не пия много много и виж тия неща ми убягват ......а наздраве ...... beer
ванси9 ти май дойде малко по късно виж не помня точно  newsm78 но тук записванията се правят началото на януари месец много странно но факт затова ще получиш отговор септември т.е. децата които са вече по големки и отиват в предучилищна освобождават местата в детската и така вече взимат вас..... Peace.....а вие там почти до мен се разхождате ......ако знаеш къде е бг магазина моя офис е отзад  минете ако искате някой ден ама гледай да не е понеделник че тогава имам работа обикновенно .....ако те е страх че няма да ме намериш питай Светлето от бг магазина тя ще ме викне Peace Peace
момичета недейте да завиждате аз обичам гости ....особено моя мъж като почне ма откъде ги изкопаваш тия приятелки кат си в офиса по цял ден...... #Crazy
люси ей голяма съм патка да знаеш като дойде от радост че те видях забравих да ти предложа да хапнеш малко японска рибка тя е диетна поне ....... doh....ама другия път като дойдеш няма да пропусна newsm53.....еми то с тия диети побъркахте ме вече..... #Crazy
бабо Яжке ти къде се изгуби бе човек..... newsm78......надявам се всичко при теб да е добре ....... Peace

това е от мен засега .....рожденния ден за съжаление нямаше продължение вкъщи Rolling Eyes....защото моя мъж беше поканен във Никозия да участва във едно спортно предаване по ТВ то та пак останах на сухо........няма нищо.....обаче кекс поне намесихме .....от тоя хубавия дето се пече много tooth tooth.....

# 228
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Лусиенче , браво , че ти е харесало и от първия ден още.  Peace
И за напред да е все така , доверие и желание за бач.  Wink

Наздраве Блонди , ще взема само от кълките , че те са ми в диетата.  Laughing

Кати и немската закуска е такава. Peace Благодаря. Hug
Че то Кекса е най-големия подарък май.  Rolling Eyes

Хубав ден!

# 229
  • София
Добро утро!

Аз съм си вкъщи днес с Алексчето!

Еееееее, Кати все пак е нещо! Mr. Green
Благодарско за закуската!

Блонди, чудно е, че си се сетила.
Вярно, че вече повече от година сме заедно и по точно
от 30.07.2007! Да сме живи и здрави и все хубави неща да си споделяме още години напред...  bouquet Hug Hug

Лусиенче
, добре звучи....Дано така да продължиш и скоро да хапнете с Кати рибка! Много е хубава да знаеш....Може пък някой ден и всички да успеем да се съберем! Peace

Хубав ден на всички ви желая!!!!!

# 230
Здравейте момичета, ПДД и приятелки "бабки",

Люси, аз също искам да ти пожелая "попътен вятър"... Дано този път хората да си заслужават енергията, емоциите и добрите чувства които влагаш. Поне от това което пишеш (и то не само сега), аз съм останала с впечатление, че не отиваш просто да работиш докато ти свърши работното време, а влагаш и сърцето си в това което правиш. Точно по този повод ти пожелавам хората да те заслужават... Успех!
Кати, знам, че вече сигурно ти е омръзнало да обясняваш едно и също (още повече в темите от миналата година - януари месец говорите за тези неща), но моля те дори само с "да" или "не" да ми кажеш записването в училище през януари само за първокласниците ли е? Питам защото още не знаем в кое училище ще учи детеце ако се присъединим към нашия тати. Четейки днес ми дойде на ум, че може би трябва да подадем молба или нещо от този тип в министерството на образованието в Кипър, а не точно в конкретно училище... Аз съм запозната с това, че когато Саши завърши 4-ти клас трябва да преведем и легализираме документа за завършена степен на образование, но може би това не е всичко... Ходих да питам по агенциите които извършват подобни услуги и от там получих различна (дори противоречива) информация. Относно документите за присъединяване към съпругът ми казаха, че евентуално ни трябват преведени и легализирани свидетелство за сключване на граждански брак, акт за раждане на дечко, свидетелство за съдимост (но на кого) и списък на направените имунизации и т.н., а относно моите дипломи - едните твърдят, че трябва да се легализират, а други казват, че може и да са само преведени и с печат на фирмата... Всъшност всичко това е обяснено и поставено в архив от Муци (за което искам да и благодаря), в темата "Освобождаване от легализация на документи"...
Питам и аз въпреки че го прочетох, защото момичетата които са там може да са се сблъскали с нещо, което не е описано в разпоредби и правила...

На всички пожелавам приятен и усмихнат петъчен ден...

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 12:14 от pavlinkata

# 231
Здравейте на всички!Нямахме нет,после проблеми с монитора........На първо четене:
Честит рожден ден,Кати!Много здраве,много щастие ,много ресторанти и една малка принцеса ти желая,пък било то и снаха,а може и моята..........! Wink
Само да кажа набързо,че нашият приятел си е вече в Кипър и чакаме включване......А сега ще ви изчета и тогава пак.

# 232
КАТЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
ЖЕЛАЯ ТИ ЩАСТИЕ, ЗАЩОТО НИКОГА НЕ СТИГА!
ЗДРАВЕ, ЗАЩОТО НОСИ РАДОСТ!
ЛЮБОВ, ЗАЩОТО ВСЕКИ ЗАСЛУЖАВА!

newsm59
нали ми е простено, че все още не съм се научила да прикрепям картинки  Embarassed
Между другото и племенницата на мъжа ми имаше вчера рожден ден. Все хубави хора родени на 29-ти Wink

# 233
Кате, мила няма нищо...аз толкова се бях пък притиснила с тоя СЪД hahaha че до вечерта не хапнах  Joy
Ама кажи сега за подаръците...

Павлинче, благодаря ти мила за хубавите пожелания! Такава съм си аз, наистина си права! Само че ако го оценяват от отсрещната страна, щеше да е добре! Дано този път ме оценят.

Бабо Жабке, ние ме си българки и сме си работни!  Crossing Arms Simple Smile

Муци, ха дано се съберем! То първата среща ни беше трудна с Катето, ама сега вече...хайде ела лятото ти, и ще си направим едно парти Simple Smile откога се каним!!!

Днес пак всичко беше ок, шефката ми се държи много добре с мен засега и вече възлага задачите Simple Smile

Сега ще хапна и в леглото. Утре ме иска да отида в 8ч. за малко ,после ще ходя на фитнес и право вкъщи. Цял ден ще нанкам Simple Smile
Весел уикенд на всички!   bouquet

# 234
  • Larnaca, Cyprus
здровейте сътемнички........... Hug
Ей тва мойто ако не е любов ли какво ли да му кажа друго краста.....обвързване...... newsm78...значи отваааааааааарям очите и тиииичам към компа да видя какво правите..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ето като сега пия си кафенцето нямам много време щото пак сме футболни днес та накратко..... Naughty
павлинке става въпрос винаги когато говоря за записване на нови ученици които или се прехвърлят от едно училище в друго или идват сега в страната или се местят от предучилищна в първи клас или от начално училище в гимназия или по горе за тях се отнася записването за тези нови попълнения .........защото всички други автоматично се прехвърлят във следващия клас само се плаща таксата септември месец .....например мойте синове в началото на януари а пък миналата година дори преди декември беше им дават един формуляр да го подпишат и потвърдят родителите че продължават в същото училище..... Peace.....ако както вие идвате в едно такова време след записванията да добре е да подадете документите както си решила ....обаче тогава ще ви насочат към училището което те решат ще гледат разбира се да е квартално но ще трябва да ходите там където те кажат .............а така ако отидете сами и си подадете документите в училището което искате понеже ви и в квартала няма как да ви откажат  дори и да е в последния момент........... Peace
винаги и мирката благодаря ви за пожеланията Heart Eyes....дано тъпкано да ми се връщат Joy Joy
мирка ти за снахичка се гласиш ама кой батко сте си харесали големия или малкия..... Twisted Evil
люси аз изчаквам да те поздравявам ще почакам да си покажат кипърските рога и тогава да видим какво ще стане ....дано да не са много рогати и всичко да минава гладко и безпрепятствено в работата ти.....  bouquet...ама верно не яде чак до вечерта ..... newsm78и само на едно кафе newsm78...е нееееее ама вие наистина искате да се разболеете бе хора..... #Crazy......а за подаръка нещо не си погледнала предния ми пост там е описано кодирано Twisted Evil Party Party Wink

Айде до после..............отивамм да викам гооооооол браво на мама гълъбчетата на мама футболисчетата Party Party

# 235
  • София
     Добро утро момичета!Влизам за да ви поздравя.Честит Трифон Зарезан!Да се роди много грозде,да има много вино и да сме живи и здрави да го пием по весели поводи !
http://www.vbox7.com/play:84402403

# 236
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честит Трифоновден!

# 237
# 238
Еееееее, КГБ-агитката Hug страшни сте!....

Аз пък да си призная знам, че Трифон-Зарезан е на 14-ти февруари заедно с католическия Св.Валентин..., или то тогава е по старому... newsm78
Както и да е, щом е за пиене и наздравици Блонди е винаги готов!
smile3519 Joy
Та ако има някой и друг скрит именник, живо да му е името и със здраве да си го носи!   bouquet

Аз да се пооплача, че сме болнички малко.., но не е грип смятам щото само хремата ни мъчи /особено Лорка горкото се дави в сополи Sick/, обаче без втрисания, температури и т.н. - характерни за грипа... Дано бързо отшуми...

На всички хубав неделен ден!

# 239
Дзааааак...
Добро утроооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Да'н кажИтИ послИ ,чИ нИ сЪ УбаждЪм (малиии.докат го напиша това hahaha hahaha hahaha)
 Joy Joy Joy Joy Joy

Аз подхванах Дюкянския режим(и аз де)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Та да видим докога ще го крЕпим  Joy Joy Joy Joy
За сега за 5 дена свалих 2 кг и 2 см от талията....Спуквам се да готвя и експериментирам в дюкянските продукти....Да видим....То голямо плюскане,голямо нещо ooooh!
Жабчето и Ягето са ми консултантите(демек за кураж и съвети   hahaha hahaha hahaha)

Общи условия

Активация на акаунт