Кипър топъл...БГ лед, всички тук на мохабет (19)

• 22 101
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Кати,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЗДРАВА И ДА СЕ РАДВАШ НА ПОСТИГНАТИТЕ УСПЕХИ! ДА ИМАШ САМО СВЕТЛИНА ПО ПЪТЯ СИ!

За теста с Блондича...Вече се знае какъв е най-добрия тест...Мдаааам! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Строяваме клуба КГБ(КЛУБ НА ГОТИНИТЕ БАБИ) и претендентите за нашите сърца минават на тест-изпит пред тях.Щом минат оттам,през тая цедка,ние с Блондича цяяял живот няма да има ме ниикакви проблеми!!!

# 211
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честит Рожден Ден , Кати!
Пожелавам ти здраве! То се подразбира. Пожелавам ти дълъг живот! И това е повече от ясно! Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Живей на 1200%! Честит Празник!

# 212
  • София
Ето ме!

Мила ми Кати, СМС-чето тръгна рано сутринта  Mr. Green естествено!
Ти съмняваш ли се........за какво са ми тез  римамйндери на телефона
ако не за такива важни дати.... Mr. Green

Та да си дойдем на думата.....
Честит Рожден Ден, Кати!
Да си жива и здрава, много , ма много щастлива и ценена!
Нека любимите хора са винаги покрай теб и се радвате на
прекрасни мигове заедно!
Весел празник ти желая и подарък какъвто си пожелаеш да получиш!
И да не забравиш и да се похвалиш ...и снимки да покажеш.....

..., един камък на шията и ще ме вадят леководолазите от морското дъно край мостика...
Мене пък от Панчаревското езеро.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз си имам езеро, пък! Дружбенското.... Mr. Green

Отивам малко на разходка и пак ще дойда!
До тогава д да се държите прилично никакви откачалки .....по пътя.... hahaha

# 213
Честит рожден ден,Катенце !      
Бъди ни жива, здрава и щастлива! Букет от чувствата ни приеми,обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни!  

# 214
Добър ден и от мен!
Напоследък нямам настроение да пиша,но днес няма как...

КАТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!
Това е за теб Hug
На всички останали,хубав ден пожелавам  bouquet

# 215
  • София

Честит рожден ден Кати!
Любов,здраве,успехи и много приятели с които да ги споделяш!

Много ме кефиш...

# 216

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  КАТИ!
ДА СИ ЗДРАВА И ОБИЧАНА ! Hug Hug Hug

# 217
   Скъпа Кати6, бъди жива, здрава и винаги влюбена! Пожелавам ти днес усмивката да не слиза от лицето ти! Честит рожден ден!

# 218
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КАТИ!!!

Муце,добре,че ни покани в замъка си  Laughing защото ви изгубих и дълго не успявах да ви намеря.Ти спаси положението и хоп - наготово!За теб и за всички прекрасни момичета от темата  Laughing

# 219
                                    Честит рожден ден, прекрасна Кати!!!                

Бъди здрава, щастлива, обичана и все така сърдечно отзивчива - има хора, които със сигурност те ценят за това!!!

# 220
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПА КАТИ!

От все сърце ти пожелавам да си много здрава, усмихната и много, много щастлива!
И нека късмета да е винаги с теб и семейството ти!...  lovekiss

# 221
  • Larnaca, Cyprus
 newsm03 newsm03 мили мои сладки дружки благодаря ви от все сърце на всички вас.....
Мастерче...Баба Жабке..Муци...Жужи...Шанкулова....Шпунц...Габката...Дани73...Дидия...Блонди....Павлинката......
за прекрасните пожелания и за красивите цветя ооооо направо ме трогнахте newsm53 newsm53  love001  love001...както ми беше едно такова незнам да се радвам ли че имам рожден ден или да се натъжавам обаче като ви прочетох и определено много много много се зарадвах .....благодаря за приятелството ви и дано винаги да бъдете тук с мен..... newsm51

А пък аз получих един огромен букет от мъжо и един малко по малък от свеки е нали е свеки е нормално да е по малък Joy Joy....и така изядоха всичко което бях донесла да се почерпят послушните ми прасенца ......не остана ни сервитиор ни барман ни чистачка дето да не опитаха от почерпката ....... eat eat

и така а сега отивам в къщи да видя дали някой ще ме изненада и там Mr. Green...

# 222
zdraveite i ot men no ne mi ostava vreme da se vklu4vam Weary
izviniavam se 4e pisha na latiniza, no v internet cafe sam.
Kate chestit rozden den smile3525 smile3501, da si vinagi vse taka mila, tolerantna i blagorodna, zelai ti mnogo zdrave i li4no shtastie  bouquet newsm10
S u4ilishteto nishto ne stana  smile3516 smile3515 zashtoto niama mesta, poneze Tina e za detska gradina. Podadoh molba, i shte polu4a otgovor ot Ministerstvoto na obrazovanieto za Septemvri napravo v 1-vi klas.
Ina4e po zial den s malkata sme nasam-natam, no po4ti vseki den sme v Parka,koito e do Amerikanskata akademia, za6toto na malkata mnogo i haresva tam.

# 223
 Gift Gift Gift newsm59 Gift Gift Gift  и от мен  Party много здраве пък другото само ще си дойде  love001

# 224
Мили мои, както си седях се присетих /покрай нашата скъпа рожденничка Heart Eyes/, как на този ден миналата година също й честитяхме...  Тогава съставът в темичката ни беше доста по-малък, но вече си бяхме създали тази специална атмосфера, която имаме тук... Та както си седях си дадох сметка, че вече цяла година /+ нещо/ се познаваме /старите кучета тука Mr. Green/............. и реших да ви кажа отново колко много се радвам че си създадохме този уютен виртуален дом /защото темичката ни е като дом/............ и смятам, че това е един чудесен повод да се почерпим Mr. Green (дайте ми на мене само поводи да ви измисля за почерпка - равна нЕмам...  Wink Drunk hahaha)...

И тъй, вдигам наздравица по случай приблизителната годишнина от нашето познанство..... -
За приятелството и приятелите, наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт