Кипър топъл...БГ лед, всички тук на мохабет (19)

• 22 102
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте куклинки,

Дани, дано не си сред съкратените, но според
мен не е зле да се поогледаш наоколо.
Ако има следваща вълна на съкращения(предполагам, че няма да се спрат до тек)
може и да те хване! Все пак да си подготвена с пазара на труда и вероятно
възможност да започнеш своевременно на друго място.

В българския Кодекс на труда се полагат обезщетения при
неспазване на предизвестието в договора, както и в случай на съкращения
изплащане на една брутна заплата, ако не успееш да си намериш работа
веднага след като бъдеш съкратен.Със сигурност има такива членове и при вас.
Проверете и се възползвайте ако се наложи!

Блонди, не се притеснявам за теб квото и да стане,
щото си доказала, че имаш уникално чувство за хумор. Само така!  Peace Hug
Иначе и аз ти пожелавам съвсем скоро да срещнеш този който ще 
направи щастлива теб и Лорка, както не си си и представяла!!!!  bouquet Hug Hug

Мастерче
, мъцни нещичко де.....обмени опит! Их че си скръндза... Laughing

# 196
Мастерче[/b], мъцни нещичко де.....обмени опит! Их че си скръндза... Laughing[/color]

За кое по точно питаш?Казвам веднагически....

# 197
  • София
.....имам доста гафове с противоположния пол..........[/url]

Е, за туй де....не с еправи на разсеяна...  Mr. Green

# 198
Привет и от мен Hug

Първо да кажа за глобата- подписах си ,че си признавам че не сам видяла и разбрала за глоба / която всъщност съм получила щото не съм си платила паркинга / и си чакам глобата ...на съд няма да ходя Peace Ама по-интересното е,че най-накрая се видяхме с Катето!!!

А сега пристъпвам към нашумялата ни Блонди
Миличка ,ти пак много време си го издържала.  Whistling..чак до 4 сутринта  #Crazy !!! Аз ако съм ще офейкам след 5 мин!!! И остави другото ,ами и ще го набия...ааа заден двор ще иска прасето!!!Ама Блонди, ти ако искаш грък трябва да се примириш с тва...те си искат. Поне така съм чула де...
 Ама вие как се запознахте? Аз съм малко назад с инфото. Ама ако е по нета...пълни щуротии!!! Ама ако е само за секс и ако си смела..що не и по нета де,може... newsm78 аз лично не бих го направила, въпреки че имам приятели,които се запознаха по нета и са още заедно / 3 години...нещо такова/
Както и да е, на Блонди нещата са си  нейни неща..

Мастърче айде сега,ти като си от по-зрелите при нас...моля! Слушаме!

Муци,

аз се запалих по Ла Редут сега...чета на фрнски и се цъкля,че да се обадя на Катето да дам инфо!

# 199
Така лииииииииии  Stop Муце,ти  от Ларедута правиш ли поръчки? А аз да няма на кого да си поръчам  Tired

# 200
А,така сега  hahaha hahaha hahaha Аз ли съм на пангара сега?! А?  Joy Joy Joy Joy
Ако взема да пиша цял роман ще излезе,че те не са един и два случаите.....И аз ще кажа Кат Блондича,че съм магнит за мухльовци....

Ми единия,дето бях се омъжила даже за него и баща му искаше да се възползва от снахичката  Sick Sick Sick Sick
После,след време мислех,че съм бременна,пък то се оказа киста на единия яйчник и докторите ми казаха,че следва операция  ooooh! ooooh! ooooh!
Слава Богу разминах се с операцията....Ама като се прибрах от прегледа и моичкия ми вика"Слава Богу,че не си бременна.Още едно гърло да храня!" ...И аз така  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked.......
Докат' му казах,че искам РАЗВОД!!!

Най-пресният ми случай е с един дето след куп приказки и мечти по общото бъдеще,планове за деца и т.н. го хванах "на калъп" с една Убавица у дома....Айде и двамцата по бели гащи навън,да ходят са се "чик-чирикат" някъде другаде!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Е,има и други "прекрасни случки",но да не ви занимавам само с мене си....

Та, а кажете ми как да имам вяра на някой и да се отпусна да има връзка?!?!

П.П.Повече подробности и пикантерийки ,като се видим,че ще изгубим аудиторията.... Tired

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 17:56 от TheNMaster

# 201
Здрасти мацкииии,
тук съм, добре съм, да не се изпопритесните! Hug

Люска, душице, ти пък сЯ на 5-та минута... - то да не мислиш че той туку-така си го каза направо - Човекът употреби бая усилия ... *редактирано по молба на автора*
 Айде стига толкоз детайли по въпроса
Мастерче, ама и твоята история си я "бива" Sick Sick Sick и тя доказва всъщност отново последното ми съждение...

Дани обаче щом и ти като Люсиенчето си чувала за това, че гърците си ги имали тия "назадничеви"мераци Mr. Green ще го имам в предвид Joy Joy ... занапред де,  ако пак се натреса на грък.., че аз така за турците бях чувала... newsm78.., ама види се не били само те.. hahaha  ------- Стискам палци съкращенията да не те засегнат! Hug fingerscrossed

Милички, спокойна вечер!

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 21:29 от Дивиана

# 202
  • София
Ей Мастерче, тя и твоята не е за разказване.....ама нищо де!
Опит си е! Heart Eyes Разбира се, че ще доиде Човека и то неочаквано!

Лусиенче, най-после! Аз на Кати от кога й разправям...!
Жужинце, поръчвам та се залисвам по някога.
Трябва да се огранича! Heart EyesПреди няколко дни
пуснах поръчка също, че разпродавбите са сега.
Та ще видим. Ти ако искаш нещо казвай!
Иначе има тема в На пазар, специално за
Ла Редут и друга само за кодовете.

# 203
мерси много  bouquet намерих го  Laughing сложиха печат на акта за раждане сега трябва да се преведе и после в посолството.  bg

# 204
то не 4е е смешно,ама как  цветно сте разказали посмях се  newsm53  ако можех и аз така да приемам всичко newsm18

# 205
mucana9, то не че и аз много леко ги приемам нещата, ама само чувството за хумор ме спасява.., щото иначе ако тръгна да задълбавам, един камък на шията и ще ме вадят леководолазите от морското дъно край мостика...

# 206
..., един камък на шията и ще ме вадят леководолазите от морското дъно край мостика...
Мене пък от Панчаревското езеро.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 207
..., един камък на шията и ще ме вадят леководолазите от морското дъно край мостика...
Мене пък от Панчаревското езеро.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
hahaha    hahaha    hahaha
Лелееее, Мастерчееййй, ама ако сме наистина такива "таланти" - да ни се лепят все откачалници нЕкви #Silly .., представи си какво ще стане, ако двете с теб се съберем на едно място... Crazy Joy... - казвам ти, тогаз сигурно
идиот до идиота ще се натълпят.. Mr. Green  - баси и навалицата дет`ще настане...... Mr. Green rotfImbo rotfImbo 
Ами добре че ти си си в Софето, пък аз в БургазЪ - демек на безопасно разстояние една от друга, че да не предизвикаме някой природен феномен като например стълпотворение от мухльовци и извратеняци дето на численост може да задръстят площада пред НС /примерно/... Shocked rotfImao rotfImao

# 208
Ааааа,Блонде,де да знам....  newsm78 newsm78 newsm78
Дане стане обратното,а?! Кат се съберем в един град и току виж лошотиите се неутрализирали и на "Наш'та улица може да изгрее слънце" де да знаЙш... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Малееее,добре,че е майтапа,че иначе сме живи загинали  Joy Joy Joy Joy

# 209
  • Larnaca, Cyprus
добро утро на всички момичета момчета и тайно наглеждащи бабета..... Hug
мукана9 браво на вас видя ли който търси намира няяяяма страшно ..... Peace
мастерче и блонди вие сте едни Марко Тотевици Joy Joy hahaha......трябва да подлагате бъдещите гаджета на някакъв вид тест така де .......представям си ви на първа среща с някое БГ списание със тест в ръчичка и очакване на дивеча #Crazy #Crazy #Crazy...........обаче хубавото от цялата работа е че не може само откачалки има си природна зависимост значи закачате две откачалки обаче третия е хууууубав и после пак две откачалки и т.н. докато намерите подходящия  bouquet
муцеееее чакам си смс чето определено днес...... bowuu....задължително днес..... bowuu.....ако все още не си загряла значи и ти взе да издаваш багажа кат мен..... Joy
дани кво стана с работата съкратиха ли още хора или се спряха.... newsm78

а пък аз да ви кажа Днес и особено Днес трябва нещо да ви пратя ..............нещо сладичко ......нещо хубавко.....нещо за душата ......

заповядайте в моя тортен замък и се почерпете за мое здраве и за моя РОЖДЕН ДЕН .....
Embarassed Embarassed
....а това за тез дето са на диета..........не гледайте странно това са шоколадови паячета..... Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт