Кипър топъл...БГ лед, всички тук на мохабет (19)

• 22 105
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
А добро утро и от мен  Hug
Аз стегнах багажи и си уплътнявам времето с какво ли не,защото нещо ми става много мъка,че заминаваме.Предния път не беше так,та не знам как ще се справя.То и към България не ми се идваше,сега пък натам не ми се ходи Simple Smile Сигурно с възраста,започвам по -трудно да приемам промените.Но за два три дни там ще свикна,знам си.
Люсиенче,ти направо ме шокира мила.Като се знам аз какъв "опитен" шофьор съм,направо се чудя кога и мен ще ме повикат в съда.Но ти нали ще си имала опит,та ще те викам за адвокат  Joy Надявам се да нямаш много главоболия,стискам палци.
За Блондича и аз си казвам,че липсата на новини е добра новина. Heart Eyes
 Айде чао ви,че отивам на кафенце в красивия ни  ловешки център...               

# 181
  • София
Добрууу утроооо... Mr. Green

Жабке, от де ги вадиш тез картинки тематични..... Joy

Лусиенче
, дано се разминеш с малко...А, тези
дела не са ли по бързото производство без да
се налага да се ходи? Ако те карат да се разпишеш върху нещо което
не разбираш, имаш право да напишеш забележка, че не разбираш смисъла на текста
под който се подписваш. Така се застраховаш да приемеш нещо което не си
доразбрала! Успех и да кажеш как е минало!  Peace Hug

Мастерче, какви колани бе душко..ти съвсем психира....А, сама ли
се беше вързала или имаше и пленик...   hahaha

Цвета, важното е, че багажа е готов!  Mr. Green

Ама кви` сте нетърпиливи....Нека Блондичка го разнища добре и после ще каже!
Блондичке Hug Hug Peace 

Вчера се опитах да направя тази диетичното питка на микровелето и ...изгоря!  Crazy
Нещо прекалих с темепературата ил  с времето ли...обаче става имногооого твърда!
Що така? newsm78

Весел ден на всички!

# 182
  • Larnaca, Cyprus
ЕЙ ме тук ........да видите колко ви обичам дойдох по рано на работа за да мога да ви пиша от офиса без да ме притеснява никой.... Mr. Green....щото разни любопитни все надничат ама какво пиша ама как така бързо го пиша пък защо не гледам в компа .......ии много любопитни тез къпърци да знаете ...... Twisted Evil
Викам аз една неделя да не влеза а то какво станало НОВИНАТА НА ВЕКА Heart Eyes Heart EyesБлонди браво мила определено гърците са по добре от кипърците е разбира се зависи от гръка и от кипъреца нали..... Heart Eyes.....обаче имам много важна задача за теб има две важни неща дето трябва да питаш твоята половинка ......... Peace.......и както казваше мойта мама питай докато е време после да не гледаш като тресната с мокър парцал Shocked
1......мноооого е важно да живеее сам ако все още е при мама ..............зарезвай го веднага newsm11защото кипърските свекърви са душички в сравнение с гръцките ....
2. .....В тая Гръцка криза дано да е работен щото иначе лошо Mr. Green.....
Ще ме извиниш че така право куме в очи обаче нали си те обичкаме трябва да те пазим hug

Мукана9 добре дошла Муцка ти е обяснила в общи линии  bouquet...аз лично съм ходила един път в Никозия в това министерство обаче къде е не мога да ти обясня защото не  познавам добре Никозия.... Mr. Green
Цвети хванала те е мила предстартовата треска това е напълно нормално и се случва преди всяко заминаване предполагам че има някаква връзка със тестостерона в кръвта или там как му викахте на български..... Twisted Evil
Люсеееее ти пък какво стресна народа на съд smile3532...я да ви заобясня че ако се случи на някой да знае.....Глоба за неправилно паркиране е 8 евро ако не я платиш в 15 дневен срок ти се налага глоба т.е. някакви две три евро отгоре .........ако пак се направиш на луд и след 30 дена не я платиш ти се слага глоба плюс 50% от сумата която се е получила ......ако пак се направиш на луд тогава отиваш на съд и плащаш плюс 70% отгоре .........та от осем евро като гледам ще стигне до около25-30 евро горе-долу тъй че не се шашкай а за кайвенцето те чакам разбира се .......  love001 lalalala

# 183
Браво,Блонди!!! Много се радвам за теб! Дядо мо казваше : " ако не повдигнеш камъка, няма да разбереш какво има под него - змия или злато" Пожелавам ти да намериш твоето злато, но затова трябва да повдигаш сама камъните!  Hug
Кате, много малко ми се вижда тази сума за неправилен паркинг. Аз в Никозия имам една глоба , но беше май към 15 лири  newsm78. А тук какви глоби има, лошо да ти стане. Вече съм ви казвала как ужасно карат и произшествията са ежедневни и мнгогократни. Не гледам (а и да гледам,не разбирам) местна тв, за да виждам ужасиите от пътя. Почти на всяко кръстовище и кръгово има камери. Преминаването с превишена скорост или на червен светофар се глобява с 1200 евро!!!! Много радикални мерки са взели, но това не е помогнало кой знае колко. По-точно, не е повлияло на местните.
Люсиенче, не могат ли да се плащат он лайн тези глоби? Не за да не ходиш до Ларнака, а за да не се стресираш от думата СЪД и ГЛОБА.
Бабке жабке, имам чувството , че ти ги създаваш тези картинки.Специални емотикони за всеки случай. Ма много са готини!!!
Лек ден на всички.
Аз тръгвам за детската градина, че имам 30мин до там

# 184
Здрасти мацки...
Включвам се накратце, че не ми е много до писане...
Нещата тръгнаха обещаващо, но завършиха с доста кофти ситуация...
Вследствие на което сега ми е малко тъпо и криво, при все че си знаех че с тая среща рискувам на сляпо... Но пък то с която и да е среща би било рискуване на сляпо... Както и да е... Ако трябва да използвам приказката на дядото на Винаги, ей те под тоя камък не намерих злато.. #Silly., то не че съм имала кой знае какви очаквания де... И е наистина добре че в самото начало се получи "гафа" /ако мога така да го нарека/.., малко стана работата в стил "Истории с неочакван край" Laughing.., ама наистина - какви ли не вероятности бях обмислила, ама баш в такава шашава ситуация че ще изпадна и през ум не ми беше минало... Shocked .. положението би било комично Mr. Green.., ако не беше толкова нелепо Sad ... Лошото е, че случката удари по и без друго не укрепналата ми решителност по отношение скъсяване дистанцията с противоположния пол... и сега незнам дали и кога пак ще набера инерция за нов опит - това е гадничката ирония на съдбата /и затова всъщност ми е криво/ Confused  Но ще го пиша в графа "житейски опит" и ще гледам бързо да се окопитя, надявайки се че ще сработи тая мъдрост "Всеки ритник отзад води до крачка напред"! Mr. Green

# 185
  • Larnaca, Cyprus
ЕЙ ме пак Laughing Laughing.....на отчет .....Пихме кафе с Люси за глобата ще ви каже тя .....така де не съм чак такава клюкарка нека тя да си ви информира Mr. Green........проведохме един мохабет на дълго и на широко ......надявам се да се видим отново скоро......то нали знаете оназ приказка за Мохамед и планината ма при нас е за Катето и планината Mr. Green
Винаги...тия малките глобички са за паркиране което се контрулира от паркинг апарати тези със стотинките или от голееееемите паркинзи където има някой чичко дето дава билетчета и случайно е отишъл до тоалетната и ти си пропуснала да си платиш Mr. Green.............тия дето са по 15 и аз имах такава и те са когато паркираш отгоре на тротоара т.е. заемаш пешеходно пространство...... #Crazy
Блонди кака не така я казвай сега какво стана какви са тия усуквания пък нищо не казваш .......не ми казвай сега че е бил някой селянин с черно под ноктите щото аз ще се гътна Sick......искаме пояснение моля два дена в напрежение  Rolling Eyes Rolling Eyes....аз ще получа любопито-изкривяване Naughty

# 186
Истина е ,Кате, и аз ама нищо не вдянах  Tired Шъ мъ  извините ,но в крайна сметка си помислих,че има един  Wink ампутиран орган........

# 187
Уф, Кате, то да беше кал под ноктите иди-дойди... Laughing.. Много е деликатна ситуацията, затова не писах в детайли
...*редактирано от модератор по молба на автора*
            Оф, казах си /и то длъжко се получи/, ами дано ми олекне, че ми е адски терсене все още...

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 21:31 от Дивиана

# 188
  • София
И аз съм тук!

Аз пък си мисля, че се оказал по-нисък и грозен
 от нашата стройна Блондичка и го е досрамяло и
си е тръгнал.

А, Блонди пишем задено....сега ще прочета!

Уфф, наистина доста непредвидимо, ама той пък чак толкоз да иска
да те гледа в гръб....Я, вярно добре, че си го е казал в началото! Hug
хайде сега няма да се даваме на един зад*****-любител, я.....
Пустия му мераклия....

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 17:44 от Муци

# 189
Милата ни Блондичка  Heart Eyes От сърце се смях/макар,че не е смешна ситуацията/,но ти така образно си го написала        love001 Верно -голям идиот е бил и много филми гледал.Добре,че се видяхте и стигнаха нещата до там  Wink Представяш ли си-няколко месеца сладки приказки ,планове.......и това да се случи  накрая....... Shocked Че и разочарован да остане  Crazy Айде бе........   bambam  Ама ти си много възпитана и деликатна.Аз ако бях щях  да му кажа как стоят нещата , че и диагноза щях да му поставя.

Да не ме разберете погрешно ейййййййй-всеки сам си избира сексуалния живот.Кеф му е -може да харесва и тройки и четворки!
Но понеже аз ,като Блонди не си давам задния двор-затова и  казвам,че по-добре,че го е разкарала човечеца с ищяците.Е можеше и той да се прежали.........у диването му с диване  #Cussing out

# 190
  • Larnaca, Cyprus
ЕЕЕЕ не признавам си какво ли не ми мина през главата за двойки ....тройки....четворки....черни нокти...обратни наклонности.....да се облича в женско долно белио...да те бие....да те кара да си слагаш кожени ботушки....разни забранени прахчета.....обаче виж за задния двор го бях пропуснала ........обаче като си помислиш добре че си се отървала почти безобидно и са те пуснали без и без бой охоооо мила ми Блонди човека просто си е търсил нещо необвързващо и така за забавление според мен .......... #Crazy.....да ти кажа честно то вече човек незнае как да постъпи ни да го пробваш преди съжителство ни след това то кат си е чешит човека си е такъв ......бягай мила и това си е компромиси със себе си няма да правиш че ако ще да е гръцкия Сакис Рувас ааааа ще му се невиди #Cussing outейййййй много се ядосах да знаеш #Cussing outейййй тия мъже понякога са големи свине .... #2gunfire....айде стига да забравим случилото се тогава отсега нататък към автобиографията със снимка да се прибавят и особени сексуални наклонности........ Naughty Naughty

# 191
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ееее Блонди , къФ е тоя задникоебач , бре.
Аз си мислех , че си на върха на сладоледа от хубавинки , ма то кво па излезе.... голем градинар , все в задния двор да е. 
Дано скоро имаш една нова , прекрасна романтична среща.  

# 192
Уфф, наистина доста непредвидимо, ама той пък чак толкоз да иска да те гледа в гръб....
Абе Муце, то ако беше само да иска да ме гледа в гръб как да е... - тва
А той по никакъв начин не злоупотреби, даже накрая джентълменски ме изпрати до таксито /беше към 4 през нощта/...  Та това по-скоро ме навява на мисълта, не че е търсил нещо необвързващо, а може би напротив - мисля си че той е просто един по своему самотен човек, който търси близост и връзка, но на чисто физиологично /а вероятно и психологично ниво/ нагонът му действа различно... и просто харесал ме е и се е надявал, че може да имам същите предпочитания като него /има такива жени/...
Та в тоя ред на мисли и аз като Жужка смятам, че всеки е свободен да търси щастието си така както го разбира и усеща... и докато не опиташ няма и да разбереш дали не си пропуснал точната възможност...  *редакция по молба на автора.*
Хай`стига толкоз!

О, Жабке, мерси за пожеланието! Hug

Хубава вечер на всички ви, милички, като споделих наистина ми поразмина.... Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 21:33 от Дивиана

# 193
Блондееее,Блонде ...
АМАН от тия секстуристи бе!Пфуууу!
Дет' викат хората"Всяко зло -  За добро"! Добре,че още в началото се е разбрало накъде отиват нещата.То станло ясно що досега не се оженил Sick Sick Sick...
Блонде и аз кЪт тебе имам доста гафове с противоположния пол(хем не съм се запознавала с тях по Нета,а ми на живо) и съм на същото дередже
....по отношение скъсяване дистанцията с противоположния пол... и сега незнам дали и кога пак ще набера инерция за нов опит
Така,че МНООГО добре те разбирам.
Горе главата ! И ако можеш по-бързичко измитай от прекрасната си главица образа на тоя мухльо,че да не се натоварваш излишно....
Цункай Лорчето от мене

А пък ти си знаеш ,че тука всички те

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 09:08 от TheNMaster

# 194
   Блонди....човек да се чуди да се смее ли или да плаче с тебе  smile3506! Но ти приемаш нещата доста позитивно и се радвам за теб, защото няма да ти е трудно да се отърсиш от преживяното. А според мен, поредния неуспешен опит не бива да те отчайва, мила! Упоритост или по-точно инат са нужни, за един сигурен успех! Аз на твое място, честно казано, набързо щях да го натиря  smile3513 smile3513 smile3513! Но не се учудвам изобщо на неговия мерак, т.к. повечето мъже в подобни ситуации не мислят с правилната глава  smile3532!!! Да ме прощава колегата ПДД! А и българската красота/особено женската.../ нерядко предизвиква  подобна реакция /да не кажа ерекция smile3532/ у мъжките представители на нашата южна съседка  smile3521 smile3521 smile3521!!!
   Ох, да му се не види.....много е кофти да си в едно непрестанно очакване дали ще те съкратят или не....някои започнаха да се стараят в работата си, други засилиха подмазваческите си набези....Всеки се мъчи да си защити мястото! Аз се чудя какво да правя като винаги съм се старала в работата и не ми идва от вътре да се подмазвам на този и онзи!!!!! Но поне едно е сигурно, тези дни агонията ми ще свърши! Заедно със заплатите ще раздават предизвестия за съкращаване  smile3518  Weary
   Лек и весел ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт