Да се запознаем

• 154 762
  • 499
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и от мен! 55

Чета тук откакто разбрах, че очаквам близнаци, но чак сега се осмелявам да се представя. Казвам се Боряна и дълги години се борих за детенце. Накрая Господ ме благослови с две Praynig. Моите близначета се родиха на 19.06 2009 в Шейново. Никола и Росица са моя живот!

Поздрави от нас на всички близнашки мами и сладките им дечица! Hug

# 391
Здравейте!
Аз съм Катрин скоро навършвам 17.От един месец съм сгодена за бащата на бебетата ми Алекс той е на 19.От скоро живеем в Българя - Пловдив.Очакваме близнаци и мислим да ги кръстим Елизабет и Верджиния ако са момичета, Денис и Стивън ако са момчета и Верджиния и Денис ако са момче и момиче  Simple Smile

# 392
verdjiniq ,адашке сладка Grinning ,радвам се за вас!!! Дано всичко да е наред и съм щастлива,че има млади хора като вас,които не се страхуват от такава важна крачка в живота си.Успех на новото ви семейство и вярвай,че всичко ще е наред! Прекрасно е да имаш близнаци Heart Eyes

# 393
Здравейте и от мен казвам се Магдалена , имаме прекрасна дъщеря на почти 6год. сега чакаме близнаци-момче и момиче.Бременнна съм в 33г.с, а щастливият татко се казва Тихомир.

# 394
Здравейте!Казвам се Ива и съм на 32г.Бременна сам в 5 месец с близнаци.Термина ми е на 30 март.Очакваме 2 момичета.

# 395
Здравейте! Ние пък вече сме на 4 години и се казваме Карина и Светлозар. Трудничко е, ама си заслужава...

# 396
Здравейте и от мен.Казвам се Таня.а Гого и Злати на 17.12.ще станат на 3г. newsm05 txtloves newsm59

# 397
Здравейте на всички мами тук.

Аз съм Лора и вече с нетърпение очаквам и моите близначки да се появат Simple Smile Имаме още 3 месеца до събитието, но както подразбирам от други мами на близнаци, може и да не издържим до 40 седмица Simple Smile

# 398
Здравейте и от мен мили мами  bouquet! Аз съм щастлива мама на четири дечица. Имам си три прекрасни деца на 11г. и една невероятна кака на 12г. Това ако не е щастие..... Hug

# 399
unonna, по твоите думи съдя че имаш тризнаци!!!???  Crazy
Ако е така БРАВО на вас!! С близнаци по мога да си представя живота, но с тризнаци е нещо по невероятно   bouquet
Още повече че  и каката не е много по-голяма.  Simple Smile

# 400
Добро утро Simple Smile! Да мила Люлия имам тризнаци две момчета и едно момиче и кака Мелиса Hug. Наистина живота ми е невероятен във всяко отношение Joy #Crazy!

# 401
Моля, ако във форума има майчета от Казанлък и региона да ми пишат! Ще се радбам да се запознаем! Някой знае ли за някакви благотворителни коледни мероприятия Sad? Искам да се включа и с каквото мога да помогна Hug!

# 402
  • Sofia,Bulgaria
Здравейте и от мен - аз съм мама на две момчета с година и три месеца разлика. Но... ще ставам леля на близнаци и съм много щастлива! Ще пиша повече веднага щом чуем плача им  Simple Smile

# 403
Здравейте и от мен .Аз съм майка на две кукли родени на 13.09.09 в Шейново Laughing

# 404
Здравейте, аз съм Лидия.С таткото Мирослав имаме две страхотни момчета, родени на 03.09.09г - Кристиан и Антоан.Родиха се 2550 и 2750

Общи условия

Активация на акаунт