Да се запознаем

• 154 758
  • 499
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, ето и ни нас  Hug. След 9 дълги за нас години, сега чакаме близнаци от 2-ро  Икси , в клиника Щерев. Казвам се Лидия на 35, а бъдещия татако е Георги на 33г.

# 406
  • София
Здравейте казвам се Юлия и след 9 дълги и мъчителни години след първа вътрематочна инсеминация чакаме нашите така желани рожби. Бъдещия татко е Стоян. На 30 год. съм, от София.

# 407
Zdraveite i ot men! Kazvam se Ivelina, a syprugyt mi e Plamen.
Na 14.06.2009 se sdobihme s dve rojbi: Alexandar i Nicole.

# 408
Здравейте! Аз съм Елена. Съпругът ми е Валентин. Нашите близнаци са Станислав и Георги  и са почти на 10 години. Родени са на 05.02.2000г. по естествен начин и тежаха 2.4  с 3.0 кг., при ръст 49 см. и 51 см.  Joy

# 409
Привет и от Русе Simple SmileКазвам се Ива и съм майка на две момчета Александър и Цветелин.Днес стват на шест месеца.Вече не са животни,както казва педиатъра ни.Родени са с операция и тежаха по два килограма и двамата.Сега вече са са по седем и е по-спокойно.Ако има други майчета от Русе да пишат.Много здраве и повече усмивки Simple Smile

# 410
Здравейте казвам се Деница ние си имаме две слънчица Виктория и Мартин които се родиха след успешно 1-во ИКСИ в клиника Щерев на 31,07,2009

# 411
Здравейте и аз съм майка на близнаци момиченце и момченце казват се Лидия и Йордан и на 02.02.2010 г. направихме пет месеца. Поздравяваме всички близнаци и нека ръстем заедно. Simple Smile

# 412
Успех на всички, които чакат бебенцата си!!!  smile3525

# 413
Хайде и аз да се включа -
Казвам се Христина(Ина) и съм майка на двама палавници на 11 месеца - Григор и Ивайло. Много ми е приятно да се запозная с всички

# 414
Стискам палци на всички мами чакащи  слънцата си и на тези на които вече са се родили моите са на 5 м и5 дни Силвия и Биляна+1 кака на 4г и 6м Ивет . ЩАСТИЕ ГОЛЯМО СА те на мама и на тати. Grinning

# 415
Здравейте и от мен мили мами  bouquet! Аз съм щастлива мама на четири дечица. Имам си три прекрасни деца на 11г. и една невероятна кака на 12г. Това ако не е щастие..... Hug

Rolling Eyes Браво, браво...

# 416
  • София
  Здравейте на всички, ще се радвам да се включите и да си пишем в Бебешката близнашка тема тук в този подфорум  Simple Smile

# 417
Хей!  Hug
Привет и от нас - бъдещите родители на близнаци, нетърпеливи да гушнат малките си ангелчета на 05.10.2010

Аз се казвам Андреа, на 25 години, занимавам се с интериор. Таткото е Ники, на 27, софтуерен инжинер. От близо 6 години живеем в Лондон.

Да са ви живи и здрави малките палавници, на тези, които вече са се запознали с тях. А на всички останали - лека бременност и дано Господ Ви дари с най-прекрасните слъница!

# 418
  • София
Привет!
Казвам се Светла на 26 год, аполовинката ми Ангел също на 26.И двамата сме електроинженери и живеем в София.
През октомври очкаваме нашите близнаци, надявам се живи и здрави! Simple Smile

# 419
  • Шумен
Здравейте и от мен Simple Smile Казвам се Десислава, за приятелите Деси на 28 год съм, половинката ми се казва Стоян на 23. Аз съм от Плевен, но живея в Шумен (Стоян е от тук). Нашите две принцеси са Михаела и Валерия родени на 24.08.2009 год, днес правят 7 месеца  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт