Да се запознаем

• 154 773
  • 499
  •   1
Отговори
# 375
Странното беше,че чак в осмия месец разбрахме,че ще са две.Били някак си едно зад друго.
Малии, а аз си мислех, че сме най-зле, ние в края на шестия разбрахме, че са двама  Rolling Eyes

# 376
Здравейте мами на близнаци-бъдещи и настоящи
wavey Здравейте и от нас!   bouquet
Големи сладури сте и много ви се радвам.
Съгласна съм с вас,че това е най-голямото щастие,което може да се случи на човек.
Аз също съм щастлива мама на двама - Петя и Гено. Родени са две седмици преди термина,съвсем нормално /за мой късмет без рязане и усложнения/ на 11 август 1997. Тя 2.950 , а той 3.300. Странното беше,че чак в осмия месец разбрахме,че ще са две.Били някак си едно зад друго.

Другото странно ми се случи тази нощ и бих желала да споделя,защото до днес не вярвах в такива неща и ги мислех за суеверие.
Предварително моля да ме извините за спама,но не знам с кого да споделя. Praynig
Вчера дъщеря ми я ожили пчела по кутрето на крака и пръста и отече. През нощта ме събуди сина ми с оплакването  "Адски ме боли същия пръст,дето Петя я ожили пчелата". Като поглеждам - пръста му надут и зачервен на същото място като нейния. А когато легна му нямаше нищо. Тази вечер пък и двамата ги сърби там. newsm78
То все ми се беше случвало да боледуват по едно и също време от едно и също,да се ударят на едно и също място,да кажат едновременно едно и също,ама чак пък толкова...да те боли и да ти е надут пръста без да му има нещо - това беше върха на сладоледа.

При вас има ли такива чудеса?!
Здравей mlambela!Аз съм във форума от скоро и много се заинтригувах от написаното от теб.Моите момчета са на 2г.и 2м.,но до сега не съм имала такива преживявания.Много ми е интересно как наистина са свързани близнаците!Но моите са двуяйчни и може би не са толкова силно свързани.Моля ви мами пишете за такива случки-адски интересно е!

# 377
 Wink Wink ;-)Zdraveite i ot men.Az sam mama Didi i imam prekrasni bliznaci na 1.god.Deivid i Nikolai.

# 378
Wink Wink ;-)Zdraveite i ot men.Az sam mama Didi i imam prekrasni bliznaci na 1.god.Deivid i Nikolai.
Привет и от мен! HugВ 7-ми месец съм бременна с близнаци,термина ми е 23.09.2009г.Чакам с нетърпение двама разнояични разбоиника,а имам и момченце на 1 година и 8 месеца! Grinning
Добре дошла в клуба на момчешките майки!И аз съм в същото положение, само че, моите близнаци са вече на 2год., а баткото е на почти 7.Ще стискам палци за раждането.Дано е като моето - за 3 минути ги изстрелях и двамата.Успех мила и да се похвалиш.

# 379
Здравей mlambeva!Как стана тортата?Доволна ли е дъщеричката?Нацелувах малките и ти поздрави твоите!

# 380
Здравейте! Името ми е Анелия. Съпругът ми - Мирослав. Аз съм на 32, той - на 34. Славена и Ренета ни радват от 4 юли 1997 година.  Mr. Green

# 381
Здравейте, аз се казвам Диана и съм в 4мес. с близнаци...някой мойе ли да ми каже кога точно се разбира пола при тях?

# 382
Здравейте момичета! И аз исках да имам близнаци, просто така от любопитство, но се радвам че все пак имам едно бебенце, че имаче щеше да ми е много трудно, тъй като придимно сама си гледам децата  Grinning. Браво на всички вас че се справяте  Mr. Green

# 383
Здравейте!Аз съм Дани и едва сега се включвам във форума.Моите сладури са батко Илиян на 5г. и 7мес.и близнаците Елена и Ивайло на 2г. и 4мес.За тези,които сега чакат близнаци искам да им кажа,че няма нищо страшно, family дори това е прекрасно.Това е най-голямата ви сбъдната мечта.Децата са чудесни и едно, две в повече не е толкова страшно.

# 384
Здравейте, аз се казвам Диана и съм в 4мес. с близнаци...някой мойе ли да ми каже кога точно се разбира пола при тях?

Диана, пола се "вижда" при прегледите на видеозон в случай, че бебоците благоволят да се покажат Laughing Разбирай да са в поза, в която доктора да може да види кой какво си има Laughing Заповядай в темата на очакващите близнаци и тризнаци:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422274.0

# 385
Здравейте, и аз сега намерих време да се включа аз съм Валентина а моите тризнаци Йордан Невена и Димана са на 3 мес и половина вече, много е весело при нас гледа ме си ги с нашия татко почти сами защото живеем отделно и бабите са млади и работят, като ме питат как ги гледаме казвам с ЛЮБОВ така че няма страшно децата са най голямото богатсво, Усмивки

# 386
Здравейте и от мен мами на близнаци Grinning
Казвам се Силвия, на 36г., домакиня, от София. Мама съм на батко на 11г. и на 3годишни близнаци - Любо, по-мургав и Петя - бяла и синеока. Бях с непрекъснати контракции през бременността и успях да ги докарам до 34седмица и двамата по 2100гр. Любчо се роди с цепнатина на устната и небцето, но благодарение на доц. Анастасов в момента е изключително сладък. Въобще имам хубави деца /пу-пу/ Wink, да се чудиш на кой са се метнали Laughing

# 387
Привет и от нас! Hug
Странно как съм пропуснала да се разпиша в тази темичка. Simple Smile
В клуба на многодетните сме от 16 юли 2009г, когато родих моите близнаци - Ивайло 2700/48 и Магдалена - 2950/49. Имаме си кака третокласничка - Гергана на почти 9г.

vali14, много се радвам за вас, дано все така добре се справяте.  Peace

# 388
Здравейте,казвам се Мария и съм майка на трима прекрасни младежа.Първия се казва Радостин и е на 1 годинка и 11 месеца,и близнаците Мартин 2950/47 и Григор 2900/47,които се появиха на 12.09.2009г и ме направиха най-щастливата мама на света!

# 389
zdraveite, mam4eta!mnogo interesni temi ima tuk.pozdrav ot men  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт