Да се запознаем

• 154 804
  • 499
  •   1
Отговори
# 285
Zdraveite mami i ot men Simple Smile kazvam se Rosi i sam na 30god.ot Sofia
Imam tri prekrasni deca
Aleksandra na 10god. 21.03.1998g. 3000KG/50sm.16.20h. i
Bliznacite ni :
Sofia/2800/48sm i -25.05.2008g 17.05h.
Kristian 3100/48sm  25.05.2008g. 17.06h.
rodiha se v parvata sedmica na devetia mesec mai4in dom

# 286
foxy81, благодаря за топлото посрещане! Да питам по-опитните : кога се разбира дали са еднояйчни или двуяйчни? На 27.11 имам ранен УЗ скриниг и се чудя дали тогава ще се види дали са в една плацента или в две отделни Simple Smile
И кога видяха пола на вашите бебоци? Чета, че при близнаците било по-късно, защото се криели едно друго Simple Smile

Хубав петък на всички

# 287
  • Sofia
За пола зависи колко е кадърен този който гледа и колко му е хубав апарата. На мойте го видяха в 10 г.с.

# 288
foxy81, благодаря за топлото посрещане! Да питам по-опитните : кога се разбира дали са еднояйчни или двуяйчни? На 27.11 имам ранен УЗ скриниг и се чудя дали тогава ще се види дали са в една плацента или в две отделни Simple Smile
И кога видяха пола на вашите бебоци? Чета, че при близнаците било по-късно, защото се криели едно друго Simple Smile

Хубав петък на всички
плацентата се гледа в началото още, после има вероятност, ако са 2 са близо да срастнат в 1. дали са двуяйчни или не също трябва да се знае вече. между другото гледахме единя бебок точно когато се е разделял, картината е незабравима  Peace

# 289
Дъмпер, последно ни гледаха с вагинален УЗ в 7-мата седмица и не можеше да се види. Може би на ранния УЗ скрининг след 2 седмици ще разберем Simple Smile Надявам се Simple Smile Толкова съм любопитна...  Embarassed

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 15:47 от KaterinkaM

# 290
оспамихме темата. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=328305.0
ела тук да продължим  Peace аз иначе под начало нямам предвид съвсем първия преглед, а 10-12 седмица

# 291
Е да се впишем и ние тук. Казвим се Дани на 30 г бременна с близнаци в края на 17 г с.Нашият татко се казва Атанас , от Плевен сме .Имах ме малко проблеми в началото на бременноста , миналата седмица ми правиха серклаж сега вече всичко е наред.Очаквам с нетърпение появата на бебоците началото на април.
Приятна вечер на всички, леко бременеене и отглеждане на вече появилите се бебчета  Heart Eyes

# 292
wazse,здрасти,можеш ли да ми кажеш подробности за серклажа /абсолютно всичко,което се сетиш/,защото може и на мен да правят...

# 293
wazse честито! Лека бременност и знай че е много ама много хубаво да си имаш две бебенца на веднаж! Е вярно много е трудно но само да видиш една беззъба усмивка и забравяш за всичко негативно!

# 294
zdraveite kazvam se chonka i sam ot gr.sopot az sashto si imam dve mishki na 7mes. ivan i dimitar tezi slanchica sa mi vtora bremenost i mi kazaha za teh v 5 mes.kogato zapochnaha da me ritkat v korema mnoo sam shtastliva makar da sam majka maika golemoto mi dete sashto e momche na 3 god

# 295
здравейте отново Simple Smile

вече се записвам но с две прекрасни деца налице Simple SmileSimple SmileSimple Smile
за статистикака - аз съм Мая от Варна, а моите съкровища се родиха на 16 май. казват се Александър и Антония

# 296
здравейте аз съм мама на трима.на 27г. съм имам син на 7г. александър и две двуяйчни близначки родени на 27.12.2005г. цветислава 47см. 2400 и екатерина 46см. 2350.

# 297
Здравейте и от мен,

Казвам се Вени от София на 27г. Чакаме близначета, направени от първи отпит инвитро (ИКСИ)
Живеем близо до епицентъра на земетресенията в София- подножието на Витоша Simple Smile

Радвам се, че го има този форум, научавам много неща. Струва ми се, че близнашката тема не е претрупана с много спам и се чете по-лесно и приятно.

# 298
Честито Вени! Настина е супер форума! И аз съм научила много от тук! Simple Smile

# 299
Здравейте казвам се Мария от Благоевград, майка на две прекрасни близначета София и Иван родени на 05.12.2008г. . София се роди 3,160кг и 50см , а Иван 2.550кг и 48 см. 25 дни преди термина.

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 16:17 от Miss Smiley

Общи условия

Активация на акаунт