Снежна буря вън бушува, а АПРИЛчето на топло си рисува

• 23 397
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Да ви попитам, от как се регистрирах и немога да отварям никакви снимки - multiply.com, защо така , моля ви да ми обясните, защото не съм в час с тия неща !

# 46
Еми то мойто не е за хвалба много ........ Половинката спи с омъжена жена, не го е срам Mr. Green ..............аз пък с женен мъж......а мен пък още по-малко Party
Ето това го разбирам по един-единствен начин и дано не бъркам...

Мили Стефи и Ники,
желаем ви много любов, за да е пълноценен животът ви! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни! Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа! Решителност, за да бъде всеки следващ ден от семейния ви живот по-хубав от предишния! Честито! Бъдете щастливи!
Бързо разказвай всичко: къде, кога, как...потайница такава! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 14:45 от marini

# 47
Мелодия, честито ви официално новодомство и на вас. Много щастие да изпълва стените на новата ви къща!

ето я почерпката, сутринта не успях, Калина се размрънка за манджата на мама Simple Smile

Марини мерси за прекрасните пожелания!

Ами ние всъщтност само подписахме, с родителите ни, а моята сестра и на Ники бяха свидетелки. Мислехме тук да подпишем, на датата, когато правехме 6 години заедно, но сме доволни че го направихме с нашите (Не знахме дали ще успеем с документите и медицинските, и за първи път минавам толкова лесно и бързо с оправяне на документи) Мислех си, че по 'бракувани' от това с 2 деца и живот заедно почти 6 години няма как да станем, но съм се лъгала. Аз се разциврих като малко дете от вълнение....ама после се обръщам, и гледам и бабите и дядовците- и те се просълзили. Борис непрекъснато говореше нещо, а КАлина с мрънкане 'заведе' свекървата, вече, до двете жени, които свириха на цигулка и пиано, и започна да извива глас с музиката.
Не знам как би било сватба като сватба, но така подписването ни стана много специално, само с най-най-близките.
Булка в църква ще ставам, когато и двамата шафери ходят и могат да раздават бонбонки  Party и да хвърлят жито. МАй ще е догодина, защото сестра му на Ники това лято ще е с новородено, а кумицата с 4 месечно.

# 48
  • Чехия
Да ви попитам, от как се регистрирах и немога да отварям никакви снимки - multiply.com, защо така , моля ви да ми обясните, защото не съм в час с тия неща !
Как така Клер  ..свойте или на чужди.. ?
Това отваря ли ти го http://ivalex.multiply.com/photos/album/126/126 само цъкни ...да не би да си попаднала на на някой с ограничен достъп.

TanyaSSK честито на съпруга ти,жив и здрав да ти е. :bouquet:

Леле...Стефче за бой си, више ми трябваше та да схвана..добре че Марини..
Ха, Честито мила..Обичайте се и си вярвайте и нека няма затоворени врати пред любовта.
Прегръдки.
Булченските работи макър и по-късно са малко формалност.   bouquet

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 15:56 от ivalex

# 49
Алекси Брей че си  потайна, как може да не ни се похвалиш, че си била булка Wink.
 Желая ти винаги любовта да е с вас, да преживеете още много красиви и вълнуващи моменти заедно и да се радвате на прекрасните си дечица

mama_na_kiki Дано всичко е само забавяне и след това да компенсират многократно с големи заплати и много премии Wink

MelodiyaЧестито новодомство. Много весели и щастливи мигове да преживеете там и да е пълно с детски смях.
Мелоди, Петърко ме разбива туй дете , много е напред с материала, трябва да го покажете в някоя медия, ще стане известен  Grinning. Той си му върви да е медийна звездичка от малък Simple Smile Сериозно говоря Peace

marini Браво на Александър за изреченията, знаех си , че този бърборан е на крачка да заговори Laughing

На Монко любимата дума е тати и към всички възрастни се обръща така, вчера при докторкота като ме завика високо Тати, тати, хората паднаха от смях.
На децата колкото него вика бебе. Иначе знае само няколко думички сред тях са пиш и аТи , но не ги използва превантивно, а постфактум.
Не знае вода и мляко , което много ме е  яд, поне тях да може да си каже.

Най- новата му проява от няколко дни е да ни хваща за ръка и да ни води до където иска да стигне да играем или да му пусна филмче, ама това е постояянно Wink

А днес, докато го преобувам избяга по голо дупе и се изпишка гърнето, после отидохме да вдигнем тел. и като приключих разговора чувам издрънчаване на гърнето, а той го вдигнал да пие Rolling Eyes и се полял по блузката стабилно и изпуснал гърнето. Сигуно си е и пийнал Sick, ама какво да се прави. Спомням си , че племенника ми си беше мил лицето с урина, той пък все се миеше милия зодия Дева , не понася и сега нещо да е изцапан или неподреден.
Приятен следобяд Целувки от нас Heart Eyes

# 50
Стефче, много се радвам за Вас! Честито! Не е вярно, че е само формалност... поне за мен не беше. След 14 години смело мога да твърдя, че имам най - добрия съпруг и все още съм влюбена в него. Желая и на Вас такава семейна хармония и уютно домашно огнище! Не се съмнявам, че ще имате най - сладките и чаровни шафери  Heart Eyes Hug  bouquet!

Таня, честит празник на любимия ти мъж! Пешо, желая ти много здраве, любов и уважение!

Мелодия, рядко пишеш, но пък изчерпателно. Браво на Петърко! Ей на това му казвам дете - чудо. Истински малък вундеркинд. Целувки по умното му чело!

Марини, вземай детето и мъжа и идвай с тях! Можем да си изкараме един незабравим семеен уикенд. Апартаментът на свекърва ми е празен (те са в Холандия и ще се връщат чак лятото за малко). Така ще си спокойна и няма да ги мислиш твоите мъже.

Хриси, дано съпругът ти започне възможно най - скоро работа, защото е много неприятно да стои така в невидение... Мъжете много по - тежко изживяват проблемите с работата от нас, защото така са програмирани: те живеят чрез работата си. Още повече, че се чувстват длъжни като глави на семейства, да подсигуряват основният дял от "прехраната", образно казано. Стискам му палци!

Neci, и за Боян всички хора, различни от батко, са тати  Mr. Green Само аз си имам име: "Тетле". Много е смешно, когато дядо му го заведе някъде, а той започне да се обръща към него с "Тате, тате, тате, тате". Всички наоколо се опулват  така Shocked (все пак баща ми  е пенсионер от доста години).

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 17:42 от Sve_dim

# 51
Алекси, честито! Бъдете много щастливи заедно!

# 52
  • Пловдив
 Blush И аз не бях сигурна, че съм разбрала правилно, ама бая поумувах над написаното  Joy
Ами... От тук нататък... още по-щастлив съвместен живот ви пожелавам и мноооого дълги години любов   bouquet

# 53
Aleksi, от сърце ви желая още дълги години любов, семейно щастие и разбирателство
заедно с прекрасните ви деца!
  bouquet

Танче, честито на твоя рожденник! Да ви е жив и здрав и много да ви слуша! Simple Smile

Хриси, дано проблемите около работата на твоя мъж се решат възможно най-бързо и в негова полза! Peace

Да ви попитам за тези магически гъби - стават ли за почистване на петна върху килим или дамаска?

# 54
  • Чехия
Свe, аз мислех рокли и чаши и разни кошнички за хвърляне..Не самата връзка, сега е минало най-важното. Hug
Алекси дано  не си ме разбрала грешно... Hug Hug Hug Hug

# 55
Aaaa, Иве, аз за формалността нямах предвид твоите думи, а че по принцип смятам, че не е все тая дали двама души ще градят семейство с деца със или без брак. Не че самия подпис е толкова важен, колкото усещането... Знам, че има много мами при нас, които нямат брак с мъжете си и ще помоля да не ме упрекват за думите. Просто аз така си чувствам нещата. Аз например не съм вярваща (даже, бих добавила, заклет атеист и това ми житейско виждане се затвърди още повече със смъртта на няколко невинни душички около мен през последните няколко години), но уважавам религиозните убеждения и спазването на църковни традиции от другите. Същото е. Един вид това е моята вяра (лъжовна или не...) в силата на брака. Иве,  Heart Eyes Hug!

# 56
Linofrina, няма да стане мисля това с дамаската и други подобни космести. Само за гладки повърхности съм ползвала - стени, дограми, столове, плотове, плочки, кожа и подобни.

# 57
Alexi, честито!!! Пожелаваме ви щастлив семеен живот!!!

# 58
Стефи, ха добре си дошла в отбора ни!!! Както си се развълнувала на този ден, нека така приятно се вълнува душата ти всеки път когато го погледнеш! Бъдете щастливи!!!

Танче, ха и на теб честит рожденник! Да е здрав да ви гледа и да ви се радва!

Илитко, ама как хубаво сте го замислили......чакаме те! Hug

# 59
Момичета, благодаря ви за чудесните пожелания, дано всички да се сбъднат, а на вас тъпкано да ви се връщат!!! Heart Eyes

Иве, правилно те рабрах  Hug както и Све. Аз не смея да твърдя , че съм религиозна. Просто вярвам, ама то е в нещо си мое, дето няма общо с господ Бог, както е в християнската религия. Но да не започвам дълга тема........ И понеже съм кръстена,  'формалностите' ще са в църква или просто със свещенник. За удовоствието на прабабите, да ме видят булка, а и мое. И традицийте ги уважавам, по принцип (не се смейте  Twisted Evil, семейнните ги спазваме, с изключение на имената на децата и на бракуването, и на последователсността деца-брак)

Мама на Кики, дано проблемите с работата на мъжа ти скоро свършат. Найстина е ужасно човек да е в неизвестност, осбенно с малко дете.

neci, извинявай, на теб сигурно не ти е било смешно като си видяла Монко с гърнето до уста, но аз се посмях, като си представих картинката. какви ли още могат да ги измислят. А такава булка бях, за малко едната кума да е по-официална от мен  Wink

Мелодия, сега и аз прочетох на спокойствие целият ти пост. Шашнахте ме с ляво и дясно. Браво на детето!

Общи условия

Активация на акаунт