Снежна буря вън бушува, а АПРИЛчето на топло си рисува

• 22 978
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Минавам да докладвам, че новата прическа на emily_ska, много й отива! Ма то на хубавото, всичко му седи добре!  Grinning

И честито на госпожа неСпаскова! Шофьор това звучи гордо! леко и безаварийно! Hug

# 256
# 257
Да се запиша,поне да ви следя. Hug

# 258
  • София
Емили, - жена вамп! Много добре изглежда отзад, сигурна съм, че ти отива.

Забравих да отчета мерките на 21 месеца - 10 700 кг и 86 см. /най-после си купихме електронен кантар, знаех си, че е под 11кг/ 16 зъба.

И Калината много се инати за всичко, дори когато иска нещо, първо казва 'не', а после се сеща да го поиска, само и само да не е защото аз съм го предложила, а защото тя го е поискала. Напоследък съм се видяла в чудо от претенциите й за картинката на памперсите. Тя отдавна има предпочитания какво точно да облече, но това с памперсите надминава всичко. Иска само кравичките и мечетата. И като свършат в пакета настава трагедия. Crazy

Иве, твоят опит с легена можах да го изпробвам по принуда тая сутри, понеже мислех, че няма да имаме вода цял ден. Наливам аз вода в няколко легена, Калина кротко си бърка из тях, констатирайки къде е топла водата, къде студена, докато в един момент не награби едия леген и го понесе.  Laughing Съответно разля голяма част от водата, за щастие в банята.

Т за спане трябва да е под 20 градуса, иначе не спи спокойно и става за вода.

Филмчетата с Мечо Пух тегля от замундата, ако някой иска, мога да му дам линкове, да му пратя по скайп /dvakarelska/ или да запиша на диск. К. страшно ги харесва, а честно да си призная и аз ги гледам с удоволствие:
- А сега хвърли монетката си, Прасчо, и си пожелай нещо от кладенчето на желанията.
- Пожелавам си да имам... монетка.
- Но това не беше ли монетка, Прасчо?
....
- Всички имат рожден ден, дори и тигрите. Бил си роден нали?
- Не съм сигурен, май не съм бил там, когато е станало. Ами ако съм роден в някой ден, различен от рождения ми ден?
 Joy

# 259
Еми, страхотна прическа! Винаги съм си мечтала за черна права коса и така ти завиждам...  Blush
За спането - Мая от 3 седмици пак не спи спокойно, върти се, буди се , проплаква, яде по 4 пъти мляко  ooooh! Добре че я пращаме в Младост, та 1 път в седмицата се наспиваме, което си е супер.
Ядене - продължава да не яде... но пък аз си го обеснявам с 4 пъти яденето през нощта  newsm78 Та я хапне 2 пъти през деня и то 10 лъжици нещо, я не...
 ooooh!
Илитка, дай линк, моля те за Мечо Пух  Praynig

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 21:54 от Stra4iatela

# 260
и ние сме на вълна Мечо Пух само дето Аля му казва Путку  Embarassed

# 261
Привет и от нас в този късен час  Hug

проверих за диазепам на свещички - било е хит през 70те и 80те год, сега не се предлага. На бебета и малки дечица само парацетамол / панадол на свещички. Това е. Поне така ми обясниха на мен де.
Емилиска, още един комплимент! Чудесно ти стои отзад, убедена съм, че и в анфас ще ти отива!
температурата за спане е 18-20 градуса.
За яденето - Виктория никога не е била от ящните, но винаги е на горната граница. Шоколад не е опитвала, от кожния диспансер ме предупредиха поне до 2-год. да не й давам, за да избегнем евентуална алергия. Но това не означава, че през май ще й връча едно блокче  Mr. Green Ще съм лоша майка, която само с моркови ще я храни  Wink И с бисквитки  Laughing
Може би е излишно да споменавам, но за филмчетата Вики уважава сериите за Къртичето http://nl.youtube.com/watch?v=VqqjJjw7S0c&feature=related и за Nijntje http://nl.youtube.com/watch?v=C7GMuuddWKk
За говоренето - разбира и употребява думички и на двата езика, което ме радва.
Ларсен, оправи ли се Петьо? Спомням си, че повече от 2 седмици го мъчеше конюктивит

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 23:18 от Nijntje

# 262
Nijntje,радвам се,че си мислиш за нас,много мило. Heart Eyes HugЗа жалост още си влачим конюнктивита.Днес бяхме на преглед отново и се връщаме в начална позиция-капки на всеки 2 часа.Три дни ходи на училище и сега ще го спра отново,за да сме стриктни в слагането на лекарството.На него никак не му допада,но нямам друг избор,иначе трябва да вися в училище с капките.Та...това е положението.Целувки за Вики и теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,а за най-малката госпожица-гъделичкане по коремчето на мама Simple Smile

# 263
Добро утро!
Кафе? http://www.vbox7.com/play:bde51913  Hug
Да дам и отчет за мерки и теглилки :14кг, 90 см.
11 зъбчета-има ли други с толкова малко?

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 11:09 от eraser

# 264
Кафе? ДА, мерси  eraser

сокчето от мен

Nijntje браво на Вики, а вие разбирате ли и като говори на двата езика? Бобо също употребява думички на датски, но понеже ги изговаря все още по негов си начин, един път половин ден се чудих какво ми казва.

Емили, найстина много добре изглежда. Но, то с такава коса как да седи по друг начин. Сега и една снимка в анфас да сложиш  Grinning

вече всички у нас сме без температури, дано да не се върщат, ужасна седмица беше това. И след малко излизаме на разходкааааааааа Party

Ара, благодаря за разяснението. Да ПАнодил (по без да искам го написах така) е Панадол, Парацетамол, но тук така му е името, а иначе опаковката е една и съща.

# 265
  • София
Мечо Пух и при нас продължава да е най-култовото филмче. Аз му станах фен на дърти години покрай Оги  Crazy.
Найстина има невероятни реплики. На нас любимата серийка ни е за Денят на благодарността, Пуйка зла, Кеси и Мармото-прасчо  Laughing.

Мерките- 13,600 кг., 87 см. (16 зъба).

Иначе- любимата песничка "Зайченцето бяло", която вече измести "Мила моя мамо"  Wink.

Любимо занимание- разхвърляне.

# 266
Май само ние не ходим редовно на детска консултация Embarassed изобщо не знам колко тежи Амалия, колко е висока  newsm78
Понеже тя ужасно мрази да я водя при педиатърката и гледам това да става само при необходимост.

# 267
Е, добре де...филмчета - супер! Много ми е добре да има спокойствие, а и детето да се забавлява...но как да го махна от компютъра след като е гледал един час?! Настава такава истерия и крясъци, че се замислям дали да му ги пускам пак! Само Александър ли е такова зверче? Как да сме доволни всички? Confused
Eraser, Алекси, благодаря за кафето и сокчето!  Hug Днес се успахме и сега ми е едно такова странно - събуди се в 9.30, като последно го приспах за пореден път в 7.30!
Алекси, радвам се, че сте добре вече! Hug
Nijntje, браво на Вики! Hug
Илит, много е специална вашата сладурка! Ами ако смените марката пелени и няма кравички и мечета, дали пък няма да махне памперса? А прояде ли плодове? Ти искаше съвет, но аз не знам какво да ти кажа, защото поне с това не съм срещала затруднения - щом ни види, че ядем нещо веднага и той е на опашката с отворена уста и протегната ръка! Wink

# 268
Ние също не сме били на консултация от 6 месеца вече. Като реша да я водя все е болна. Но в яслата ги бяха мерили преди няколко месеца. Иначе аз я меря вкъщи, колкото мога. На ръст е 82-3 см, на кг. - 10500. Зъбки - 11 бр. Но на нея първото зъбче и порасна на 1 год и 1м.

# 269
  • София
Е, добре де...филмчета - супер! Много ми е добре да има спокойствие, а и детето да се забавлява...но как да го махна от компютъра след като е гледал един час?! Настава такава истерия и крясъци, че се замислям дали да му ги пускам пак! Само Александър ли е такова зверче? Как да сме доволни всички? Confused

Марини, аз пробвам да го свиквам да казва чао на Мечо Пух и на Зайо и повечето пъти минава номера...

Общи условия

Активация на акаунт