Мама АВГУСТинка в преспите върви, а във форума слова реди

• 17 516
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Каприз, повечето съвети вече са дадени, ама и аз - бира, лактогонен чай (Хип или на билки) и кърмене от двете гърди на едно ядене. Аз бях миналата седмица така, щото при мен се съчета и с МЦ и много се бях притеснила, ама след един ден слагане и на 2-те гърди при всяко ядене и ела ме виж сега - с гърди като в първия месец - препълнени. Спокойно - "И това ще мине", само временно е, където е текло пак ще потече  Wink
 Hug

# 106
  • Лондон
Kaприз, моята рецепта е грозде с орехи - гърдите ти са пълни след 20 минути!

Наострих едно сапунче и пробвах трика на Котката - и лелеееееее какво стана!!! Като се започна....Всичко се омаза! Въобще не бях подготвена да стане нещо, а още по-малко за такива количества! Изхвърлих всичко, защото нямаше да има изпиране!

Граци, бланш, мерси за успокоението ама вие сте си кльощи и не вървите Simple Smile

Хавга, страхотни снимки! Много е красива малката!

Мег1, добре дошла при нас!!!

# 107
Kaприз,
Граци, бланш, мерси за успокоението ама вие сте си кльощи и не вървите Simple Smile

Виж Бланш, тя да не се обажда(не се класираш в дебелите мила), ама аз от 54кг, в родилно влязох 82, сега съм около 70 и нещо.... корема ми стои... въобще съм си дебела отвсякъде. Разликата е покъртителна, но децата ни какви са СЛАДУРИ Simple Smile
Отдавна не си пускала снимки на Велла Simple Smile
Ето я Ния

Стаята и заприличала на панаир

Ния от днес

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 23:01 от graciana

# 108
Каприз, аз съм на лактогонен чай /на семена/, бирена мая, витамини на Центрум, течности и доста похапване на месце! Надявам се бързо да отмине този период и всичко да е по старому! Успех!!!!

# 109
Помогнаха малко варено жито, ама моето беше камут - по-различно е като форма, по-бедно на глутен (за мен е важно това)
Аз си варя само безглутеново, купувам го от Био магазините, доста по-скъпо е от другото, но в случая си заслужава Peace Иначе външно е същото като другото, но беше друг сорт също, сега не мога да се сетя, но ще си купя тия дни и ще пиша
Хавга-много е фешън Алекс и й  "ходи"!
Граци-Ния пък много делова...решена в това сиво, сладурка Heart Eyes

# 110

Граци-Ния пък много делова...решена в това сиво, сладурка Heart Eyes
Винаги в крак с модните тенденции също като Мари Simple Smile

# 111
Бранимира като те чета как си гледаш Светли все едно съм аз точно както теб деиствам и аз.Гледам че си и от Плевен може да се видим като се постопли.Еднакви виждания имаме,
Ох много хубави моми бе..........................
Ани и наща пишка е забелена да си жива и здрава че ме научи как и сама му я забелих докраи и се успокоих че беше много зле.Благодаря ти Hug
Хаиде лягам си
Poppi Hug

# 112
bobito81, и аз го забелязах това за еднаквото гледане на децата. За виждането съм навита.  Peace
А с нащо забелване нищо не става. И по начина на Ани не мога. Тя само се огъва и... абе  ooooh! Незнам как с баткото стана без проблем, пък сега не ми се получава. Направо страх ме хваща да не се наложи да ходим по уролози и хирурзи.

# 113
  • SZ
Здравейте мамчовци и бебчовци!!!

Аз напоследък само чета,обаче днес имам с какво да се похваля и аз: имаме си зъбче!!! tooth

Влизам набързо да се похваля, че на Венци му проби първото зъбче! Вчера беше много неспокоен и тази сутрин видяхме бялата точка отгоре! Освен това днес го захраних с картоф, който очевидно му хареса, защото взе лъжичката и изяде 1-2 хапки сам  Joy  много нови неща му се насъбраха за два дни  Laughing аз се скъсах от рев днес, защото вече е пораснал  ooooh!
Каприс,разбирам те мила!Аз бях така когато на баткото му се разклати първото зъбче.Оплаква ми се детето,че го боли зъбчето и аз гледам ,гледам нищо му няма,и като го пипнах то се клати.И като ми стана едно такова...само дето не ревнах и аз.На мама детенцето мъничко взело, че порастнало...Направо ми се сви душицата!

Бизу,моят звяр също се е научил да щипе,с тези малки пръстчета като те хване...УЖАС!

Бранимира
,за столчето за хранене аз съм харесала освен това,което и ти,също на Бертони Yam-Yam ,те май нямат много разлика,а май в крайна сметка ще взема това
-Роял Chipolino,което има още една екстра-люлка,по-скъпо е с 20лв.Поразрових се вчера и всички са доволни и от трите.Утре съм намислила да отида да купувам,после ще се похваля.

Бяхте си говорили за пюренцата и че нямало само от картофи.Има на Семпер -Финно картофено пюре 135гр.Аз съм взела двечки.И като стана дума за захранване:мислех да започвам като навърши 6 мес,обаче от няколко дни Митачето яде на 2 часа и явно не му стига само млекцето.Замислила съм се от 1 февруари да се почваме вече,той ще е на 5мес и 7дни.Сега се сещам ,че може това често ядене да е било заради зъбчето,как мислите.Ще видя утре как ще е.

И да не се чудите ако се изгубя,то просто няма вреждане за компютъра вкъщи:

А я ни вижте кълките:

На мама Пухчето!!!

И друго исках да пиша,обаче вече не се сещам.Утре пак.

Лека,мека и тиха нощ на всички!!!

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 01:26 от *puhi*

# 114

Аз да почерпя!

# 115
Добро утро!  Hug
Я какъв разговор се бил заформил снощи   newsm78 а аз "черната станция" да го изпусна! newsm78 Ама така е като си прекарвам времето в безмислени спорове с обитатели от Марс  Crossing Arms ooooh!
Момичета честити ви зъбки на бебенцата! Да им растат без проблем, здравички и бели!
Дениско милия и той е много крив и аз си мисля, че е от зъби. Всяка сутрин му чекна устата и блея вътре, ама  newsm25
Хавга снимките на Али са като от реклама. Много е сладка! А за снахата, кво да кажа - просто нямам думи, ами като гледам от сега какво конте е с всичките му аксесоари, да взема да стягам портмонето, че покупки ще падат!  Heart Eyes Laughing
За килограмите, просто не искам да говоря, защото то се вижда всичко, добре, че хората са измислили широки дрехи от еластична материя иначе  ooooh! не знам! Ея това което виждаш е зрителна измама, не забеляза ли че освен Стелка, Буби и Бланш другите сме се снимали от кръста нагоре  hahaha А Асето наистина се е стопила, евала и за колелото и за гимнастиката!
Хайде лек ден, че трябва да се стягам да ходя у сватята! От 6.00 ч. съм станала да се гладя и да се къпя  Joy Joy Joy

# 116
Добро утро мамчета   bouquet
кафенцето от мен 

# 117
  • Бургас/Пз
Миши, дай пак снимката Wink

# 118
Бланш, ще чакам да споделиш за тази безглутенов пшеница (направо невероятно му звичу, ама сигурно е възможно)

Ани, къмутът е вид пшеница, по-стар како растение, вирее основно в северна Африка. В София в някои диетични магазини и в БиоМаг има био камут - около 5 лв. за 500 гр. Зърната са доста по-дълги и около 2 пъти по-големи от тези на пшеницата, по-светли са.

# 119
Добро утро и от мен,

Дони, Ея,
благодаря за комплиментите. Аз наистина съм много горда с дъщеря си и не мога да го крия. Предлагам обаче на следващата среща, която организираме, да доведа таткото с големия фотоапарат (един сак) и да ни направи снимки на всички.
По въпроса с килограмите, аз също имам напредък, но нещата са доста далече от това което бяха, преди да забременея. Макар, че аз и тогава не минавах за слаба. Сега имам още 7-8 сантиметра навсякъде, в ханша повечко. Но за без диети и спорт си е добре. Не искам да правя реклама, затова тайната ще издам на лична, ако искате.
И сега за Али. Прави ми впечатление, че от няколко дена яде повече. Преди и правех по 180мл. мляко, което труудно изяждаше наведнъж. Сега яде 200мл. през 4-5 часа. Дали наваксва от болестта или просто си е време за захранване. Аз исках да  я види докторката преди да дам картофено пюре, защото имаме още една ваксина , а и не сме я теглили от ноември. Щеше ми се също така да започне да сяда. Иначе не проявява никакъв интерес към нашата храна.

Общи условия

Активация на акаунт