Мама АВГУСТинка в преспите върви, а във форума слова реди

• 17 497
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
млизам набързо и аз, но за да се похваля с новите снимка на Али. Тати най-накрая намери време и й направи една почти професионална фотосесия. Досега го карахме на снички от моя телефон  Laughing
Качила съм някой в албума, но ето и тук.

# 91
Бланш, къде има Старбъгс? Аз пък препоръчвам топлият шоколад със сметана  Crazy . Старбъгс е като Макдоналдс на кафетата  hahaha . Само дето хората си признават, че обичат да ходят там  hahaha

Ако знаете днес каква гадост се случи  ooooh! Първо не ни запали колата. Акумолаторът е стар, преди два месеца се молех за нов (нали не върви и по сервизи да влачим детето..), тая седмица всеки ден повтарях на мъжа ми припали колата, а той Маринчо винаги пали  Naughty . Един съсед помогна, изкарахме колата и какво да видим отдолу мъртва котка  #Crazy , минават едни деца по улицата и викат, "Ау това е нашата котка, търсим я от седмица"  Sick Те рев, аз рев ... и така, много ни е гадно.
Ани_д, снимки дадоха, но аз исках да ни обърнат специално внимание, да задам въпроси, да обясня каква болест да търсят, тъй като вероятността да имаме проблем беше голяма (просто в областта, от която е мъжът ми едва ли не всяко второ дете се ражда с проблем), но ако се види веднага, бебето се оправя много бързо със специални гащички.

Малкабуби, инструктурът ти даде ли ти един уебник за подготовка на шофъори? Ако да, прочети го него и няма да имаш грижи. Листовките се правят по него, а и всичко е обяснено логически.

Мег1 ,  welcome

# 92

Аз не пиша, защото съм силно депресирана от формата си.... Като ви видях на Брилянтин се депресирах, а сега като видях Асето съвсем... Работата при мен е отчайваща - не знам как ще се оправят нещата... Сватята само с шапки се оправя ама на мен и перо няма да ми помогне.  Embarassed Свалих днес Синдито и разни други гимнастики и почвам и аз... диети още не мога ама поне да раздрусвам сланините! Cry Cry

Чакай да ти разкажа една случка. Отиваме в Корфу и с моята приятелка си седим  пием си кафе и идва едно бабе, което ме помоли да и поръчам 1 узо. Поръчах и узо-то, тя извади едни бадеми и каза, че в моето състояние било много полезно, че видиш ли тя като била бременна много ядяла ядки и ме попита в кой месец съм, аз и казвам: родих преди 5 месеца, а тя ме застреля с: Ауууу и сега второ ли чакаш Simple Smile Simple Smile Wink
Хавга Страхотни снимки Simple Smile Много си падам по ленти, шапки и кърпи на главата Simple Smile Чакам пролет да пукне и се почваме Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 19:47 от graciana

# 93
Ея-без да съм прочела поста ти и аз си взех Макиато карамел-супер е!!!И си харесах шоколадов диетичен кейк, но отидох да запазя маса, че беше навалица и мъжа ми идва, ама не с кейка, а с някаква огромна шоколадова холестеролна бомба ooooh!Накарах му се и я изядох EmbarassedМи няма да я хвърляме яя Rolling Eyes
Брит-кафенето е точно с/у Спортната палата, на "Васил Левски" и "Гурко", на мястото на "Пица Хът". Абе не е лошо , типично американско-аскетско такова и на самообслужване, на принципа "Пиеш бързо и ставаш да си ходиш" Laughing. Ама сега заради прегрешението ми с тортата незнам какво да вечерям-май само парче риба на скара с малко задушени зеленчуци TiredМного ми се е обострил апетита, полудявам просто, имам чувството, че само за ядене мисля...
Каприс-виждам, че феята на зъбките ви е посетила, ха честито! Wink
Мари още не може да стои стабилно седнала( не я и мъча де), демонстрира нулев интерес към нашето ядене; веднъж и дадох да си близне зрял банан, но тя веднага рефлекторно изкара езика и направи отвратена гримаса Mr. GreenИначе в момента се кърмим по 7-8 пъти на ден #CrazyСмятам поне до 5 месеца и половина да я караме на кърма, не е заритала определено да опитва друго Laughing
Ея-много е подтискащо да носиш излишен баласт кг, особено като знаеш твоето си тегло SickНо още малко ще се устиска, няма начин. Докато бяхме в Прага, се запознахме с едно семейство на нашата възраст и като разбраха, че имаме бебе на 5 мес и ми викат, че много бързо съм се била възстановила; аз отговарям, че тъй като кърмя, не съм и имам да свалям още 5-6 кг, а те отсякоха, че явно просто преди съм била твърде слаба; на мен това ми бе достатъчно, за да опустоша успокоена няколко пъти шведската маса на Нова година Joy

# 94
Чакай да ти разкажа една случка. Отиваме в Корфу и с моята приятелка си седим  пием си кафе и идва едно бабе, което ме помоли да и поръчам 1 узо. Поръчах и узо-то, тя извади едни бадеми и каза, че в моето състояние било много полезно, че видиш ли тя като била бременна много ядяла ядки и ме попита в кой месец съм, аз и казвам: родих преди 5 месеца, а тя ме застреля с: Ауууу и сега второ ли чакаш Simple Smile Simple Smile Wink
Хавга Страхотни снимки Simple Smile Много си падам по ленти, шапки и кърпи на главата Simple Smile Чакам пролет да пукне и се почваме Simple Smile
[/quote]

Хахахахахаха, Граци на тоя остров са много чуствителни хората към бременните. На мен на всякъде ми носеха ягоди, щот съм била бременна, а едно бабе на ферибота почти ме наметна с нейната жилетка, за да не съм настинела (беше си адска жега). Голямо дърпане падна, на нещо средно между гръцки, английски, френски и яко ракомахане.  Laughing
А за снимките, благодаря и аз много им се кефя.

# 95
Каприс-виждам, че феята на зъбките ви е посетила, ха честито! Wink
мерси  Flutter
момичета, казвайте изпитани трикове за увеличаване на кърмата. вируса от миналата седмица, който ме повали макар и за ден, доведе до силно намаляване на кърмата ми  Sad  преди час кърмих и изведнъж той плаче, кисел е, аз си мисля, че е от зъбите, а той гладен.  Sad ей сега изяде 130 мл АМ. цяла седмица се тъпча с овесени ядки с орехи и лешници, наливам се с течности, има напредък, но изобщо не е както преди  Sad дори не ми се напрягат гърдите. четох, че ricinus 5CH помага, утре ще си го купя. имаше някаккви чайове за подпомагане на лактацията, някой ще сподели ли впечатления. приемам всякакви съвети.

# 96
Каприс-на мен много ми помага вареното жито, аз го ям в промишлени количества, защото го обожавам, правя си го с орехи, стафиди, канела, портокалови и лимонови настъргани кори и става фантазия и ми действа на лактацията. Бирата-също безотказно PeaceАко толкова те притеснява алкохола, вземи си от безалкохолната.От как съм родила, пия лактогонния чай на Хип-немога да ти кажа, дали  помага на лактацията, но определено ми помага на психиката, вярвам си, че пиейки, ми се увеличава кърмата, а пък не е и неприятен(освен ако не мразиш анасон, защото съдържа)

# 97
Хахахахахаха, Граци на тоя остров са много чуствителни хората към бременните. На мен на всякъде ми носеха ягоди, щот съм била бременна, а едно бабе на ферибота почти ме наметна с нейната жилетка, за да не съм настинела (беше си адска жега). Голямо дърпане падна, на нещо средно между гръцки, английски, френски и яко ракомахане.  Laughing
А за снимките, благодаря и аз много им се кефя.
[/quote]
жената беше българка... от групата, ама нали бяхме изън сезона, та не се срещнахме с много чужденци, абе голям купон щеше да е, ако бяхме в сезон ужас всички щаха да ме мислят за бременна, пък аз щях или да се сдухам, или да се забавлявам и да ползвам намаления Wink

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 20:51 от graciana

# 98
Каприс-на мен много ми помага вареното жито, аз го ям в промишлени количества, защото го обожавам, правя си го с орехи, стафиди, канела, портокалови и лимонови настъргани кори и става фантазия и ми действа на лактацията. Бирата-също безотказно PeaceАко толкова те притеснява алкохола, вземи си от безалкохолната.От как съм родила, пия лактогонния чай на Хип-немога да ти кажа, дали  помага на лактацията, но определено ми помага на психиката, вярвам си, че пиейки, ми се увеличава кърмата, а пък не е и неприятен(освен ако не мразиш анасон, защото съдържа)
знам за житото, че много помога, но откакто леля и дядо починаха, го свързвам с други неща  Tired отивам да пробвам с бирата ( хич не обичам  Sick ), в момента пия чай от сминдух, четох, че помага. утре ще си взема и лактогонен чай. тази седмица бях много неспокойна и явно дава резултат, наред с вируса  Tired
мерси за съветите  Hug

# 99

Брит-кафенето е точно с/у Спортната палата, на "Васил Левски" и "Гурко", на мястото на "Пица Хът".
Няма вече Пица Хът, а аз се надявах да отворят и Тако Белс  Rolling Eyes, но Старбъгса е добра новина. Между другото аз много харесвам Онда. Имат срахотен топъл шоколад, когато им работи машината. По-вкусен е от този в Старбъгс по мое мнение.

# 100
Каприс, аз преди месец изкарах лактационна криза - голям стрес беше, понеже много искам да кърмя максимално дълго, а и Мартин е екслузивно кърмен досега. Кърмата намаля драстично - наполовина направо и изобщо не си усещах гърдите пълни, нито рефлекса на потичане. Помогнаха малко варено жито, ама моето беше камут - по-различно е като форма, по-бедно на глутен (за мен е важно това) и едва ли ще ти навее асоциации, малко бирена на мая на таблетки, но най-вече непрекъснато слагане на бебето на гърда и никакви добавки. Поизмъчихме се два дена, но на третия всичко беше ок и аз можех вече и две бебета да нахраня  Grinning Ама през тези два дена е бил на гърда на час-час и половина и имаше недоволство от бавното потичане и малкото количество, но така се справихме  Heart Eyes

# 101
Да, за да се излезе от кризата единствения начин е бебето да суче и пак да суче. Аз за да не се травмирам, си казвам, че не е лактационна криза, а криза на растежа и така не се шашкам. Моите гърди рядко се напрягат след втория месец.
Успех Каприс! Слагай го колкото може по-често на гърда.

Точица пък нщо напоследък ръмжи докато суче. Много е странно. Отначало мислехме, че се напъва, но запек няма. После реших, че е заради "микитата", но тя си диша през носа... Вероятно опитва нещо ново, защото пък миналата седмица, бръмчеше като я сложиш да суче  newsm78 

# 102
Благодаря ви!  Hug
Може би наистина е на психична основа.
Meg1 , и Венци е изключително кърмен, днес го захраних и се надявам да го кърмя още 3-4 месеца. дано всичко да премине и си го кърмя още някой друг месец.

# 103
  • Бургас/Пз
Каприз, и при мене житото много помагаше, а също и бирената мая на хапчета, че от бирата много ми се подуваше корема Joy Също така овесени трици с кисело мляко, лактогонен чай от билковата аптека /който се вари и е на семена/ и поне 2л течности на ден. Ще премине, може и да е бърз растеж при Венци и така да си набавя повече мляко. За да си по-спокойна давай му по малко АМ, но наистина е по-добре по-честото слагане на гърдата. Макар че при мене нямаше как да стане , защото Калоян на самото хранене просто си ревеше за още и беше абсолютно невъзможно да го успокоя. Случвало се е да суче по 1час и пак да не се е наял. Тогава ме спаси замразената кърма в хладилника. Wink
Ти напазарува ли в ЛаРедута!!! Wink Wink Mr. Green

Мег1, какво е това Камут и къде се продава???

# 104
Ти напазарува ли в ЛаРедута!!! Wink Wink Mr. Green

имам 4 поръчки за 5 дни  Embarassed
замразена кърма нямам, всъщност досега съм се цедила смао 4-5 пъти и то ако сме излизали някъде и не съм кърмила повече от 4-5 часа ( например бяхме на една сватба в габрово и през три часа ходих в тоалетната с помпата. ужас. спомените ми от сватбата основно са скрибученето на помпата Joy )

Общи условия

Активация на акаунт