Мама АВГУСТинка в преспите върви, а във форума слова реди

• 17 496
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
я снимката избягала
намерих я:

а тази е от по ранните часове

# 76
Добро утро!

Ето една сутрин и аз да направя кафето

А ето и закуската

# 77
Добро утро!  Hug
СМГ благодаря за кафенцето и закуската. Да се изкажа и аз за ортопеда - аз водих Денис някъде към втория месец в Горна Баня при д-р Алексиев. Педито каза, че няма нужда, но аз на своя глава го заведох, защото много си въртеше главата. Казаха ми че един от симптомите за това може да е рахит и аз веднага отидох. Оказа се че не е рахит, а главата я върти до ден днешен и май така се приспива. Като легне да заспива и имам чувството че ще я отвинти някой път  ooooh! Вашите бебета въртят ли си главите така?  newsm78 Аз вчера купих зеленчукови пюрета и от днес ще се захранваме. Предстои ми хубав ден днес, поканила съм си много гости, да видим колко ще дойдат?  newsm78 Колкото повече, толкова повече  Hug
Чери много ти е сладка дундата, ама какви бедра има само  Party
Дид_Нед и Неделчо и Руми са много сладки. Личи си че каката е много грижовна.
Я кажете сега по колко време може да ги държим в столчетата за хранене, защото аз с Крис не съм ползвала и сега ми е за пръв път?
Само докато папкат или може и повече да си поиграват. Аз повече от 20 мин. не го държа, ама правиме няколко такива по 20 минутни сядания. Много го кефи и да му сложа играчки на табличката и да блъска с тях  hahaha
За столчето за кола: Нашето омаля! Сега не знам какво да купя?  newsm78 Може би ще взема вече от седналите, не знам  newsm78
Бубка успех на изпита утре! Чакаме почерпка! И по-малко от бърбан с кола не приемам!   love001
Бланш липсваш ми мила. По едно време по празниците ние с тебе си го бяхме обърнали на чат, айде влизай по-честичко  Hug
Светла мама се загуби, Мелфин май тотално стана потребител на Ла Редут-а  и тука ни изостави, Миши, СиКей къде сте момичета?
За сметка на това пък си имаме нова мама Мег1  welcome

# 78
Мамадона, Марина като бебе си въртеше главата преди да заспи. Не е имало някакъв проблем, постепенно го израстна. Сега Алекс не ги прави тези номера. А за столчето за хранене - от няколко дни го слагам Алекс, на най-полегналата позиция. Стои там докато се хараним ние, ако е буден тогава. Слагам го и ако трябва да направя нещо набързо. Събират му се не повече от 50-60 мин за целия ден. Още не го храня там. Весело изкарване с гостите.  Grinning

# 79
Здравейте мамчета   bouquet
ето почерпка от нас за месечинката ни

Мамадона и Ева много си върти главата

# 80
  • Бургас/Пз
Добро утро, ама то вече май добър ден!!!!

Да кажа за юмручетата - Калоян хваща всичко което му подам, държи си и играчките, но например като го взема в мене седнал и си държи юмруците свити или като скача също. Благодаря на всички които ме успокоиха!!!!

Чери
и ние сме така като сме вкъщи , ако излезем спи - ако си останем у нас не спи. И през нощта пак се събужда по няколко пъти

# 81
Здрасти мамета  bouquet

Как е настроението днес? Ние допреди малко разваляхме коледната украса у дома-след като празниците минат и вече ме дразни, някак си ми е тъжно да я гледам. Следобед смятаме по някое време да излезем с мъжа ми на кафе (отдавна се каним да отидем в "Старбъкс")и да оставим каката с Мари за час-два. Трябва да свиква, по този начин ще става и по-отговорна, не, че няма да ми е притеснено, но аз съм си луда за връзване-и да нямам повод за грижи, от нищото ще го създам hahaha
Вчера следобед пък ходихме до Скай сити, ей така, за разнообразие, че през останалото време все висим или в МОЛ-а, или в "Сити центъра". Ама то е някакъв кошмар ходенето по подобни места, особено през уикенда: чакахме сума ти време, за да се доберем до подземния паркинг и след като не се класирахме за него, успяхме поне в надземния, след няколко разменени "любезности" с други колеги-шофъори ooooh!;  дотогава вече ни се беше изпарило и желанието за квото и да било и съжалявахме, че не сме си останали на топло у нас Tired. Този сценарий се разиграва всеки път и ни е тотално писнало, няма къде да се ходи с тия малки деца и времето студено и не става за разходки на открито...

Дони-тук съм, чета си редовно и си спамя умерено. За прекомерен спам се удържам, защото зимата винаги ме потиска, а и аз съм си отявлена депресарка, та си трайкам Wink. Във всеки случай, ти винаги ми действаш като глътка свеж въздух-казваш, че и ти се сдухваш зимата, но никак не ти личи и настроението, което носи всеки твой пост е заразно, действаш ми като антидепресант(това и други са ти го казвали Naughty). Затова трябва да пишеш често Mr. Green

Бубето голяма подготовка му дръпна за тоя шофъорски курс-не е влизала цяла седмица тук, чете ли, чете Rolling EyesЕвала!!!Трябва да вземам пример от теб Heart Eyes
Асе-много си несериозна, рядко взе да влизаш! Знаем, че си заета, ама си свикнала да жонглираш със 100 неща едновременно, така, че оправдание не ти се полага за отсъствие оттук Crossing Arms
Всички снимки, които сте сложили са разкошни и няма как да бъдат други-през август е доказано, че се раждат най-красивите, най-умните и най-най-най....бебета Hug

# 82
Добър ден, мацки  Hug

Бланши и през Септември се раждат много хубави бебета  Mr. Green

Адриан в последно време така вика че ме подлудява, няма такъв глас, щом го сложа в столчето - (то е полегнало като кошче е малко) и се започва едно викане (понякога от викане се задавя)  ooooh! Започнал е да щипе и хваща всичко което му попадне - моя нос, буза, коса..
По време на хранене ме удря по гърдите или пак ме щипе, ядеме за не повече от 5-10 мин, храним се по тоя повод на 2 часа (в повечето случаи) Още не съм започнала със захранване. От няколко вечери и той като Михаела и Калоян си дояжда, буди се след 30 мин като запси. Нощно време се събужда поне 3 пъти даже понякога будува от 3 до 5ч  Crazy

Каката ни оздравя най-после, изби и дребна шарка. Ох пак се започна едно мрънкане..ще се извеждаме на терасата (не го изкарвам навън, но тази седмица сме на консултациа и ще трябва да свиква на студ)

Хубав ден от нас и послушни бебчета!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ДНЕС ПОРАСТВАТ С ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ!!!   bouquet

# 83
ето меее   bouquet

да бе чета ooooh! уж чета, ама все за нещо ставам...листовките успях да ми мина веднъж, закона също, сега ще се опитам да ги повторя ама не знам дали ще успея. установих, че голяма част от нещата си ги знам и ми идват естествено ама има разни въпроси дето по един час търся логиката и накрая ги уча наизуст ама не съм много добра в това та ще видим, дано не се изложа, в смисъл ми се падне някоя листовка дето я знам, иначе съм пълен лузър  Laughing

иначе Дони- ще полеем обилно, ама да взема и кормуването/ то ще е по-натам/ Wink

ние с бебо сме сами, баща му е в Будапеща и малко ми е нанагорно така с ученето ама до утре, иначе Борис си е добре, на смесено хранен сме си, сутрин изцяло го кърмя, следобед също веднъж, другите пъти го слагам първо на гърда и като свърши давам добавка, вече е много по-спокоен отпреди
та така, гледам колко много от вас папкат пюрета, ама ние още си траем Peace ина4е сме супер жизнени, пеем, говорим, играе яко с играчките, усмихва ми се и се радва като луд на банята Laughing
в петък бихме последния пентаксим и много плака вечерта - около 2 часа без почивка..
но вече е ок

асе, браво за упражненията-ти си желязо! Heart Eyes

бланш, ако ти кажа как ми се ходи по магазините, ама все няма кога, а уикенда в мол ми е ад Sick
обаче мн искам да се възползвам от намаленията малко.. Wink

айде ще се опитам да го приспя и пак да почета, че време не остана Heart Eyes

# 84
Нелка разкажи после за Старбъкс, защото съм чувала чудеса за това място от сестра ми. Тя непрекъснатотам виси в Барса. И само слушам някакви суперлативи за някакви кафе-специалитети, а на мен ми се пълни устата с лиги! Вчера искаше да отидеме преди аерогарата, ама бяхме с Дениско и беше много студено, а и там няма много къде да се паркира. Но ако ти хареса, определено ще намера начин и аз да отидя. Дано не е "побългарен".
А колкото до депресията и аз съм така, ама гледам да не се задълбавам много и да пиша глупости и да се самоиронизирам, че иначе ако взема да го мисля  ooooh! ме боли главата!
Но като се разболее някое от децата, тогава й се отдавам напълно и си рева и се тръшкам и така, ама дано са ми здрави пилетата!
Вчера като изпратих сестра ми няма да ти обяснявам какво правих докато се прибирах към нас  newsm45 чак Криско се разрева  Cry
Така че донякъде и вие на мен ми помагате, а радвам се че и аз разведрявам вас!  Hug
На обяд дадох 2 лъжици морков и картоф и не ги прие много радушно  ooooh! Опитите продължават, утре ще предложа пържола  hahaha
Бизу, Бланш и юлчетата не са за изхвърляне  Naughty  Mr. Green Аз в муцуната съм все едно съм минавала през бодлива тел ,така ме е надрал, а ако имаше зъби може би месо щеше да къса!  Thinking
Бубка може и по двата повода да се почерпим. Първо За листовките, после за курмуването!  Wink

# 85

Бланши и през Септември се раждат много хубави бебета  Mr. Green
Абе не сте ме разбрали с Мамадона, т. е. аз се изразих нескопосано-имах предвид, че на АВГУСТинките бебетата са най-хубави, независимо, дали са юли или септември Peace(сега да не ме нападнат от съседните подтеми Joy)
Дони-ще разказвам за "Старбъкс", само дано се организираме навреме, да отидем натам. Не, че ни е далеч, ама каката в момента учи и измисля нова математика ooooh!та ще я изчакаме и ще приспя и дребното, че имам чувството, че усеща, честно-толкова рядко излизам някъде навън и все набързо и то все едно има датчик: веднага ококорва огромни очи и ме дебне Shocked
Буби-и аз от намаленията все още нищо не съм "намазала", с изключение на 2 туники от Манго. Като бяхме в Прага, имаше намаления, ама баш намаления, а не фиктивни някакви, каквито са тук. По моловете им намаленията почваха от 50 пр нагоре до към 70-80 и то за световноизвестни марки. Не си взех нищо за обличане оттам, просто защото в момента наистина не се нуждая от нищо толкова спешно(то къде ли излизам), а и все още не си влизам в номера, но мъжа ми си взе обувки от "Бата", намалени с 80 процента. За Мариела пък напазарувахме няколко играчки от Чико, също намалени наполовина. Та си заслужаваше да се пазарува там. Последния ден стана ясно, че са ни останали крони и трябваше да ги похарчим, че няма кво да ги правим тук и аз ги наместих точно за 10 мин hahaha.Купих си една чанта и един парфюм.

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 15:00 от бланш

# 86
  • Лондон
'Старбъкс' е чудно кафенце! Препръчвам силно Caramel Macchiato! Heart Eyes
Ох, на мама!!! Само дето имат много калории....  Confused

Аз като отидох в САЩ, докато си търсех свястна работа, работих там 3 седмици... Нагъвах само чийз кейкове, бейгъли, мъфини, фрапучинота и кафета от там ( нали спестявах  Wink) и въпреки това бях най-слаба в целия си живот -  ама точно с 25 кила по-малко от сега...  Cry Cry Cry Ама спестявах и от транспорт и ходех пеша... сега не мръдвам почти - срам ме е да се покажа навън!

Аз не пиша, защото съм силно депресирана от формата си.... Като ви видях на Брилянтин се депресирах, а сега като видях Асето съвсем... Работата при мен е отчайваща - не знам как ще се оправят нещата... Сватята само с шапки се оправя ама на мен и перо няма да ми помогне.  Embarassed Свалих днес Синдито и разни други гимнастики и почвам и аз... диети още не мога ама поне да раздрусвам сланините! Cry Cry

Мерси за отговорите за леглата!

# 87
  • Лондон
Моята беба нещо също се е спекла (ама в друго отношение)!
Реших миналата седмица да й давам по една лъжичка сливи и после круши (на гербер), и да видя дали няма да ме зарадва, ама няма ефект....
Движа крачетата, масажирам коремчето - нъц!
Май ще острим сапунчета довечера!

# 88
Брит, Джули, аз също родих в Токуда и там ни правиха ехография на тазобедрените стави,/Брит незнам защо не са ти дали да присъстваш newsm78, а дадоха ли ти после снимка от изследването newsm78/ но в началото на третия също ходихме, защото имахме разминаване в гънките. Слава богу всичко се оказа ок. Казаха като проходи че пак трябва да отидем.

Ние също сме с кошницата, но нашата освен пълно легнало положение има и три степени, като последната вече е в напълно седнало положение. Става от 0 до 13кг, така че още доста ще изкараме с нея.

Асе, от няколко дни и Калоян се опитва да го прави това "ходене" и полудава да скача, направо отавам без ръце Mr. Green Малък ми се вижда още, ама какво да го правя като му е кеф.

И да ви питам нещо- вашите деца държат ли си ръчичките свити в юмрук. Калоян е непрекъснато със свити юмруци. Отпуска ги единствено докато спи и понякога докато го кърмя. Някой знае ли на какво се дължи това??? newsm78

Ани, Максим също си държи ръчичките само в юмруче, така че мисля че не е проблем Peace; хваща си играчките и държи, каквото му попадне, но ако няма нищо в ръцете ги държи свити в юмрук!!
за скачането - при нас е същото нещо, но го слагам в бъджито и той си умира от кеф; скача по 2 пъти на ден за по 20-тина минути и добре му се отразява после - спи по-добре!!! Wink

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 17:20 от nadin13

# 89
Влизам набързо да се похваля, че на Венци му проби първото зъбче! Вчера беше много неспокоен и тази сутрин видяхме бялата точка отгоре! Освен това днес го захраних с картоф, който очевидно му хареса, защото взе лъжичката и изяде 1-2 хапки сам  Joy  много нови неща му се насъбраха за два дни  Laughing аз се скъсах от рев днес, защото вече е пораснал  ooooh! , мъжа ми се видя в чудо. тук е доста студено, но днес пекна слънце и бяхме навън с количката 2 часа Simple Smile
лека вечер от мен и целувки на бебоците  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт