на патерици поздрав на именничките Таня и Татяна.
При нас болестта на Деян като че си отиде. Само нослето сутрин запушва, но това не ме тревожи защото е от доста време. Все още не започваме захранване. Чакам малкият да стане на 5 и 1/2 и започваме, което си е края на тази седмица. Имам едно столче от познати, което ще пробвам тези дни, но ви чета с интерес какво купувате, защото не съм сигурна че това ще ми хареса, а и напролет тръгваме живот и здраве да си ходим на една къща с градина и няма да е излишно да разположа и там едно столче. Някои столчета са и люлки, доколкото разбирам и това ми се струва интересна идея. Бяхме обсъждали преди време проходилки и бънджита и останах с впечатление че повечето сте против поради съветите от ортопед, но аз все пак си мисля, че си струва защото малкият вече е 8кг и е здраво на ръцете ми и много ми се иска малко да разтоваря, че не се издържа. А и каката проходи с проходилка, пък нищо и няма на крачетата....знам ли

На Мамадона желая кураж, защото си представям колко и е тегаво. Аз още не съм ходила във фирмата откак се прие и ние да сме 1г, но си мисля че и те гледат ТВ и трябва да допускат този вариант. Въпросът е как да го поднеса, защото може и да не ме разберат от първо четене.
е хич не умее само да се забавлява това дете. ето го и сега-рев до дупка...