Мама АВГУСТинка в преспите върви, а във форума слова реди

• 17 528
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте е от нас,
на патерици поздрав на именничките Таня и Татяна.
При нас болестта на Деян като че си отиде. Само нослето сутрин запушва, но това не ме тревожи защото е от доста време. Все още не започваме захранване. Чакам малкият да стане на 5 и 1/2 и започваме, което си е края на тази седмица. Имам едно столче от познати, което ще пробвам тези дни, но ви чета с интерес какво купувате, защото не съм сигурна че това ще ми хареса, а и напролет тръгваме живот и здраве да си ходим на една къща с градина и няма да е излишно да разположа и там едно столче. Някои столчета са и люлки, доколкото разбирам и това ми се струва интересна идея. Бяхме обсъждали преди време проходилки и бънджита и останах с впечатление че повечето сте против поради съветите от ортопед, но аз все пак си мисля, че си струва защото малкият вече е 8кг и е здраво на ръцете ми и много ми се иска малко да разтоваря, че не се издържа. А и каката проходи с проходилка, пък нищо и няма на крачетата....знам ли  newsm78
На Мамадона желая кураж, защото си представям колко и е тегаво. Аз още не съм ходила във фирмата откак се прие и ние да сме 1г, но си мисля че и те гледат ТВ и трябва да допускат този вариант. Въпросът е как да го поднеса, защото може и да не ме разберат от първо четене.
е хич не умее само да се забавлява това дете. ето го и сега-рев до дупка...

# 166
Здравейте и от мен!
Мамадона, представям си как се чувстваш. Когато родих големия, работих в Ловеч и излязох от там по майчинство, като им казах, че като свърши майчинството, няма да се върна, защото не искам повече да пътувам. Като стана на 8 мес. ми предложиха така дълго чаканата работа тук. Направо не бях на себе си. Така не исках да оставям бебето толкова рано. Тук всички работеха и варианта беше да го оставя в Ловеч на майка. След дълго умуване и колебания, отказах работата. Прецених че няма да издържа без детето си. Хората ме разбраха напълно и когато той стана на 2,5 год. отново ми предложиха работа, която вече с удоволствие приех. Ти явно няма да откажеш и затова мога само да ти пожелая да бъдеш силна, докато свикнеш с новото положение и успех в работата.
Пухи, честито столче. Много е хубаво. Така с бебчо по-ми хареса отколкото на  картинката празно. Искам да те питам, като казваш, че е стоял в него 2 часа, запарва ли му гръбчето и главичката? Каква е материята на седалката? Мен това ме притеснява, ако му хареса и го държа по-дълго там да не запарва.

# 167
здравейте маминки,
Дони,мило,на теб такова настроение не ти е присъщо  Hug  не че всеки не би се сдухал на твое място,ама ти винаги посрещаш нещата с хумор.А няма ли начин да си вземеш детегледачка и малчо да си остане при теб?оф,много ми е гадно за теб,но те подкрепям в решението ти да започнеш работа
Светле добре дошла отново,липсваше ни!ходиш ли да спортуваш на стадиона и ако да доволна ли си?
SMG кафето е фантастично,накара ме да мечтая   bouquet
да ви питам-има ли още някой освен мен,който няма МЦ? newsm78

# 168
Мислих и вариант с детегледачка ама сега за сега нямам възможност да си го позволя. От НОИ не съм ми превели една стотинка майчинство, тегла кредит за апартамент и така....ама дано се оправят по-скоро нещата и на пролет да мога да си го взема при нас пак!  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 169
Стала и аз нямам още МЦ, ама то с това ексклузивно кърмене хич и не му са надявам скоро...

Аз си работя на половин ден откак бебчо стана 1 м. - първоначално отвкъщи, а от 2 месеца ходя в офиса. Много ми е добре така. Ествествено работя неофициално, че иначе няма никакъв смисъл от финасова гледна точка.

# 170
Здрасти!
Тази сутрин Мари ме остави да спя до 09,30 #Crazyзлатната на мама тя! Тя също беше от поспаливите през деня бебета(не помня сега кой точно се притесняваше за сина си, че доста спял), но от 2 дни почти през целия ден не мигва ShockedПрави една дрямка предиобяд и после-една следобедна сиеста и след това си откарва до към 21,30, когато я слагам за вечерния сън. Изреждаме през деня всичките атракциони: бънджи, активни гимнастики, столче...после я оставям на спалнята да се преобръща на воля и това й е любимо. С това малко спане през деня ,нощем спи далеч по-добре от преди. Не, че пак не се буди по 2 пъти да яде, но аз това не го броя, свикнала съм вече.
Светле-забравила ни беше ти и затова те мислехме, да пишеш по-често Wink За Памбос и аз така чух, а и школата му е на 5 мин път от нас, та по-натам и сама да може Али да ходи.То и на мен ми иде да се запиша, така да ми липсва движение, а и това е интересно и зареждащо, за разлика от скучния затъпяващ фитнес, ама кога да намеря време newsm78Въпросът е веднъж да се хвана да ходя, пък после ще намирам време, като си планирам внимателно нещата.
Дони-труден избор и трудно решение HugИ аз като другите бих се спряла на вариант за бавачка; да, трудно е да повериш бебе на чужда жена, бабата си е баба, но пък да го виждаш само уикендите, ще ти е адски кофти
Стели-на мен ми "дойде" веднага след лохиите веднъж, но това гинеколожката ми каза, че било псевдоцикъл; оттогава и аз нямам
Като казах гинеколожката, та се сетих, че скоро наближава Деня на родилната помощ и тъй като аз съм изключително доволна от моята д-р Джонгова, та говорих с една приятелка, която прави кошници с подаръци, да аранжираме една кошница с хубав алкохол , кафе, бонбони и да й ги подаря на 21.01.

# 171
Нелка и аз обожавам да подарявам такива кошници, а и да получавам разбира се!  Blush Аз имам една приятелка в Линдт и тя ми ги прави - уникални!  Peace
Между другото мъжа ми е роден тогава и вследствие на празника са го забравили и като се сетили да го вадят е трябвало да стане много бързо и спешно, в резултат на което са му счупили ръката и крака при ваденето  ooooh! Да не се раждаш на такава дата

# 172
Дони, защо не вземеш бабата за няколко месеца при вас? Знам какви неудобства създава това, но детенцето ще си е при теб. А пък на пролет можеш да ги пратиш вече двамата. Хем ще са свикнали един с друг, хем ще става за разходки и ще са по цял ден на въздух.

# 173
  • SZ
Здравейте!!!

Светла мама
,и моя юнак по Коледа беше със сополки.Една седмица го мъчих с Коларгол(черните капки) и накрая го заведох при една педиатърка,която ми изписа противоалергични капки през устата и Виброцил.След втория-третия прием на противоалергичните капки сополките изчезнаха.Явно при нас е било на алергична основа.Не казвам,че и при вас е така,просто споделям.

Мамадона
,аз също не ползвах столче за Мони,но сега съм много доволна,даже днес Митко поспа малко в него.За работата наистина е кофти,но всяко зло за добро."И това ще мине"!Друг вариянт е свеки да дойде в София,но аз минах през това и ми костваше адски много нерви.Но зависи от свеки,ако е готина и ако се сеща отвреме навреме да си ходи,може.А и можеш да потърсиш ясли или гледачка.Само давам предложения,това ми хрумна.Успех!!!И много гуш от мен!Горе главата!!!

Бранимира
,много от столчетата,които гледах вчера в магазина бяха от PVC материя,да се чистело по-лесно.То хубаво ама,кво правим лятото,питам аз!!!Това не е такова,от плат си е,а като се изцапа се сваля и се пере,може и в пералня.Абе супер е!(Мале ква реклама му дръпнах на тва столче,да не ме изтрият сега)

Стели,споко и аз още нямам МЦ.Първият път също дълго нямах,обаче вече не помня кога ми дойде.

Ето ни и другата придобивка от тия дни-зъбчето(още немога да хвана по-добро кадро):

# 174
Много ви благодаря за подкрепата момичета! Повярвайте ми разиграх всички варианти и този се оказа най-реален, така че ще си пострадам известно време, после ще свикна и ето че ще дойде време да тръгне на ясла!  Thinking

# 175
  ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,НЕКА ДА Е РАДОСТНА И ПОЛЗОТВОРНА ЗА ВСИЧКИ НИ!

Благодаря ви за пожеланията за първия имен ден на Васко!
  Честито със закъснение на всички именници и на всички останали с поводи !  bouquet
  Мамета дечицата са ви страхотни,много ми харесва като чета постовете ви и хоп някое мило личице насреща ми ,направо се разтопявам! Heart Eyes
  Не съм писала отдавна,но освен ,че нямам време нещо не ми се пише напоследък.Иначе поти смогвам да ви изчета като с  всяка една от вас изживявам радостите и неволите ви.

Ние вече се захранихме,аз имам екологично чисти (балкански) картофи,моркови и тиква и съответно му ги правя на пара и след това ги пасирам в  робота с малко преварена вода.Не заменям цяло ядене,хапва си някъде около 80-100мл и след това си го дохранвам на гърдата.Васко много хареса пюрето само като му предложа лъжичката  той я хваща  и почва една борба кои ще я държи .
  mamadona,имаш моята подкрепа ти най добре знаеш как да постъпиш ,успех в новата работа Peace

# 176
  • SZ
Много ви благодаря за подкрепата момичета! Повярвайте ми разиграх всички варианти и този се оказа най-реален, така че ще си пострадам известно време, после ще свикна и ето че ще дойде време да тръгне на ясла!  Thinking

Така те искам!!!  love001  love001  love001

# 177
Изкарахме си супер в "Часът на мама".Гледайте ни на 19.01.Сега нямам време да пиша.

# 178
  • SZ
Днес май ставам досадна,ама ще прощавате!

Вижте нещо интересно: http://jokesland.net.ru/chudeca_fotoshopa.html
Посочете с мишката в снимката и после извън нея.

# 179
  • Лондон
А пък аз стоях и чаках днес.... Много е приятно това предаване - излъчва спокойствие! Едно от малкото хубави предавания по българските телевизии. Двете водещи много си пасват и това се усеща! Аз го гледам всеки ден. Ще чакам 19-ти с нетърпение!

Дони, честита нова работа! Дано всичко се нареди някакси добре за теб...

Мартини,миши , не знам вие по колко деца захранвате ама и на мен са ми много вкусни тези пиренца и което не е изядено - дояждам с кеф! Досега съм опитала сливи и круши Уилямс - страшни са  Mr. Green И на беба много й харесват ама нещо не се разхлабва от тях както се очакваше... Как мислите - да продължавам ли да й ги давам или да мина на зеленцуците?

Меги, страхотно столче! То на Трики всичко му се 'лепи'... не знам как ще го опазваме след време!  Heart Eyes

Ковачева, за ведростта не знам, мила... сигурно и нея съм изяла! Като се радвам на малката 'Ох, каква си сладка, ще те изям!', мъжът ми обикновено казва 'И нея ли?!'  Mr. Green
Надявам се вие с Калинка-малинка да сте добре!

Асе, зариби ме с пилатеса! Почвам го и него! Засега съм сериозна - да видим до кога....

Филми за слабеене, ако искате, има тук: http://store4.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/
Cindy Crawford - A New Dimension е предназначено за скоро раждали жени!

Буби, браво за листовките!

Поздравления на всички ушковци и зъбчовци!

Граци, и на мен много ми хареса сивото сукманче! И модела също!

Ето ни и нас омазани като Дара на Стела, само че с маска от сливи - 'Шоколад'-а е отвсякъде, свате  Wink

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 17:27 от eya

Общи условия

Активация на акаунт