Мама АВГУСТинка в преспите върви, а във форума слова реди

• 17 512
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Честита месечинка на Калинка  Heart Eyes Hug 
Мамадона честито ново работно място   bouquet

# 211
Здравейте и от мен,не съм се включвала тази година.За много години-да сме здрави всички и да ни предстои хубава година Hug

Честита 7 месечинка на кака Калинка.Ковачева,много се радвам че всичко при вас е наред вече.

Мамадона,ЧЕСТИТО!Въпреки трудния избор,ще е за добро. И аз имах предложение за работа,но не е толкова важно като при теб,може да почака.Можеш ли да кажеш къде и при кой доктор ходи на мамолог,че и аз трябва да отида?

Благодаря на момичетата,които са ме поздравили за именния ми ден,но аз празнувам на 27.12.–Стефанов ден,тъй като съм кръстена на баба ми- Стоянка.Тогава си празнуваме двете.Благодаря все пак Heart Eyes

На гинеколог ходих 4 месеца след раждането,взе ми само цитонамазка и каза,че това е достатъчно и ще се видим след 6 месеца.Всъщност ако не е правен ехограф след раждането,се прави и това.

За името-аз го измислих,звучно е и включва две много важни и съдаржателни думички .Отначало на всички им беше странно,но после свикнаха.Е,аз си го харесвам...

Иначе ние сме добре,но и аз не съм в особено настроение в последно време.Захраних Даримир на 1.1. с пюре от морков,след това морков+картоф,но се запече и включих  тиква(която за мое учудване не хареса особено),но все още не са оправили нещата и е запечен.Давам я 5 ден.Освен това и не иска нито вода,нито чай(пиеше преди) след като се захранихме.Това за мен е много странно.Нали с храната би трябвало да ожаднява ?Какво да му давам за тоя запек?

# 212
Абе много сладко това Мари с търлъчето на главата, бе. А в хавлийката направо е като облаче.Нелка много са ти хубави девойките, пази ги!  Heart Eyes
Ковачева аз бях в 7-мия месец нашия бойлер като гръмна. Като дойде майстора ,каза че ако не е била стената насреща да поеме удара, са щяли да ни дават по телевизията  ooooh! Много е опасно ,внимавай! И моя е хоризонтален. Сега ми сложиха някакъв нов и оттогава не съм имала проблеми, ама и ние на ново къртихме дупки в стената  ooooh!
Стелка добре те разбирам, от близки хора най-боли! Прости и ще ти олекне!   bouquet  Hug  Heart Eyes
Таничка аз ходих в Тина Киркова, ама при кой беше забравих  newsm78 Или беше Георгиев или Василев, ама ще те излъжа. Но като отидеш в болницата в мамологичния център, който се намира като влезеш от централния вход от ляво и който и да те прегледа, мисля че е окей! Там всички са добри  Peace За запека пробвай пюре от круши или сливи - действа безотказно  Wink Ако пък е много запечен, остри сапуна или дай 2,5 мл. Дуфалак  Heart Eyes

# 213
Дони,извинявай ,но не разбрах каква нова работа имаш?Нали бях в еуфория покрай медийните ни изяви и съм пропуснала.А съм си и малко (малко ли?)блейка... Laughing

ааааа,прочетох!Ясноооо...знам,че няма пълно щастие,но да са ни здрави децата - това е щастие за една майка.И аз много страдам за КИко,но като знам,че ми е здрав и е добре ...

# 214
Миши спечелих конкурс за помощник съдия в Софийски градски съд и трябва да почна в понеделник  #Crazy А детенце го пращам при бабет в Горна и в това ми е цялата драма и съм мнооого тъжна  newsm45

# 215
Цитат
Миши спечелих конкурс за помощник съдия в Софийски градски съд
Брееей! #CrazyА защо се отказа от детегледачка или бабата да дойде при вас?

# 216

Стелка добре те разбирам, от близки хора най-боли! Прости и ще ти олекне!   bouquet  Hug  Heart Eyes

точно там е проблемът-не знам дали мога да простя ,че ме напсува на майка

# 217
Здравейте сладурки!
Днес настина сте настроени да творите! Grinning

Брит,аз зеленчуците на пара си ги правя на уред за готвене на пара,голямо улеснение е ,а и полезно.Уреда е един от подаръците за новия ни  апартамент ,много използвана придобивка и подарена точно навреме за захранването на Васко . Peace
Аз също не съм ходила на преглед  при гинеколог след раждането и МЦ нямам ,изобщо не съм имала след лохиите.

stella  Hug!

Таничка ,Васко също не иска да пие вода ,а за чай не ще и да чуе прави такива кисели физиономии.
Аз не го назорвам ,предлагам му преварена вода с лъжичка и той като я откаже я махам.

# 218
Цитат
и на мен ми се е случвало!100% е от мъж !Нали все е...ат някого и нещо.А много се засягат ,когато тях ги напсуваш.Стелка - още веднъж -  Hug

# 219
Не прощавай-ако човек се заобгражда с такива "близки" хора, не му трябват неприятели ThinkingГолеми хора сме, случва се да изтървем емоции, но си носим и отговорността...Може несъзнателно ти да си го засегнала, за да раздава псувни  ooooh!Нали знаеш-хора всякакви, с комплекси пълни...

# 220
Идвам от педиатъра на детето. Радва му се, даде някой и друг съвет за главата, че вече я сплеснал от едната страна, понеже 80% от времето лежи с обърната в тази посока глава; обаче нито дума за захранване. Знае, че искам до 6 м. да сме на ексклузивно кърмене, но минялия път спомена, че "другия път ще говорим повече" и очаквах днес да пита кога ще почваме, аме не. То, май по-добре така да е, околкото някой/я дето само опява, че кърмата е гола водица, а на детето му трябват витамини и минерали  Laughing

# 221
Здравейте и от мен днес Simple Smile

Честита месечинка на кака Калинка! Да е жива, здрава, засмяна, за да радва татко и мама!

На фона на студената зима ние от вчера сме с развалено локално отопление  Cry Сега трябва да викаме коминочистач, че камината топли целия етаж,че в къща си е студено  по принцип, а сега е  cold

Някои случайно да ползва мобилен климатик. Аз хич не ги харесвам тез уреди и не ми се ще да си накичим по стените, та затова сме се замислили да си купим такъв. Някои, ако знае моля да каже, че вече се чудя с какво да стопля  smile3511

на всичкото отгоре ни изби някакъв гаден мухъл в кухнята и терасата. Мъжа ми оня ден, като отваряше вратата и счупи бравата, но за днес вече е взел нова. Честно да ви кажа имам чувството, че всичко около мен се руши. То вечрно, че стара къща, много проблеми, ама чак пък толкова вече ми писна  smile3515.

А забравих ли да кажа, че пералнята ни се развали, т.е замръзна /не се смейте/ още преди нова година...На Жаки дрехите с мъжа ми и ги перем на ръка, а нашите на пералня. Добре, че има близо до нас и даваме всичко с изкл. на бельо. А на мен взе, че ми хареса за 4 часа да ми ги изперат, изсушат, изгладят срещу 5 лв./8 кила. При нас са някакви огромни количества дрехи...добре, че мъжа има поне 50 тениски /манияк е на тема тенсики и смешни боксерки/ и затова смена на ден по 3 комплекта...

Но аз днес съм вери хеппи  smile3521, защото ми донесоха лаптопа няй-накрая, ама нещо как с го поправили незнам, много странни работи прави, ама важното е, че си имам връзка с вас и тука с Жаки си се гушкаме на спалнята - единствената стая, която е топлим с конвектор.

Има и слънце даже....

Стеле, аз прощавам, но никога не забравям. Т.е. преглътвам нещо с или без скандал, но никога не забравям...Помня, като слон и ако се наложи припомням за назидание, което си е малко гадничко. И споделям, мнението, че е мъж и то близък, ама не се връзвай толкова...

Днес дадох на Жаки пюре на Бебевида с морков и картоф, защото не намерих на Хип, обаче той съдържал и пъщърнак и е малко по-кисел....Е няма такава физиономия на отвращение. Щеше да се обърне от шезлонга въпреки, че беше закопчана, само и само да не и давам....То това мойто захранване аз май много лежерно го правя. Не и замествам харнене, давам и по половин малко бурканче макс, колкото да опита.

Сега отивам да пусна кучето навън, което незнайно защо иска да излиза на студа и полягвам до Жаки, ако естествено тя реши, че вече се е наспала...

П.С. на гинеколог ходих няколко пъти, ама то зараи кофтито раждане Confused А на кака ми, която оня ден роди в Шейново са и ударили шамар, скачали са и по корема, извадили са и плацентата с ръце....защото доктора трябвало да си пътува за Плевен а били 3 през ноща...ужас!

# 222
Стелка това вече е прекалено!  Naughty Мисля, че и аз като тебе няма да мога да простя. Подкрепям и тезата на Бланш, ако такива са близките ни, защо са ни врагове?  newsm78
Миши защото за момента детегледачка не мога да си позволя, защото тегла ипотечен кредит, а свеки има 2 магазина, един в Търново и един в Горна и трябва да ги наглежда, а и баба си имаме  ooooh!
Мег ти не спомена ли, че работиш?  newsm78 Как се справяш и с кърменето?

# 223
Абе много сладко това Мари с търлъчето на главата, бе. А в хавлийката направо е като облаче.Нелка много са ти хубави девойките, пази ги!  Heart Eyes
Дони-и твоите момченца са супер, ама ти побърза да се сватосваш(айде, от мен да мине-няма да подливам вода на Ния, че ми е от любимките тук :mrgreen)... newsm78Освен да вземем да ухажваме Крис-поне Али младо ярешко да яде, майка й като е спала Joy Joy hahaha

# 224
О, и той е зает, него го е заплюла Ковачева за Калинка  Mr. Green   ooooh!  Joy Joy Joy А майка й хич не е спала, не се оплаквай, имаш чуден мъж! А за Али ще й намерим някой млад съдия като й дойде времето, аз поемам грижата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт