Юлчето в снега обича да играе и да тича

• 17 115
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Аз бях  Embarassed Преградата става за всякакво легло, което има матрак. Нашето (легло) сме го правили ние двамата, тъй че е извън всякакви стандарти  Laughing

# 286
Здравейте момичета  Hug
donsita вкъщи правих със свински пържоли и стана чудесно  Wink, но със течна сметана за заквасена не знам  newsm78  Май си зависи от месото  Peace
На Ина леглото и е от дървените, подобно на това, което  Семирамида описва и е доста дълбоко и все още не успява да го прескочи Simple Smile
Мрати мерси за отговора за пантофките  Hug
kami27 бързо да се оправя Евичка и пак ще си палува около теб малката калпазанка  Heart Eyes
А за пубертета и аз се сблъсквам с този феномен  Thinking Crossing Arms
Мерим си ината понякога - познайте кой печели  hahaha
а като чета как спят вашите дечица - завиждам ви Crazy
Само моето диване ли става в 8, заспива в 2, става в 3.15 и вечерта откарва и до 23  ooooh! Редовно си ляга със скандал  Embarassed
Снощи гледа легнала уж да спи и започва "Господари на ефира", скочи като на пружина и след като свърши танца на адреналинките /тя танцува в леглото с тях Mr. Green/ започна едни ръкопляскания и възгласи "Ба'во кака, ба'во кака" Joy Joy
Досадих , дългичко стана  Embarassed
Хубава вечер на всички  Hug

# 287
  • София,
РОкси тая преграда ми харесва, ще я потърса и аз някъде, че нашия батко въпреки че е голям незнам как, ама досокро редовно падаше от леглото посред нощ, а сега вече не пада ама ми писна да ставам и да го завивам през два часа, то не остава кога да спя и аз  Embarassed, преди слагах столове, ама една вечер господинът се изтръси от кревата въпреки двата стола отпред Embarassed, затова и не му взехме двуетажно легло както искаше отдолу с детски кът, щото като се изтръси някоя вечер отгоре и ще се потроши ooooh!
 hahaha ТАм ТАм все едно ми описваш Вероника и тя е същата, леле може и да е полузаспала и като чуе я адреналинките, я шоуто на Слави или дори само рекламите и скача като пружина, а ако не загася телевизора ще откара и до 23 - 23,30

Ето това е нашето легло http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212094&pid=10013196 и вашето ли е такова?

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 16:59 от Семирамида

# 288
# 289
  • София
опа и от мен
чак сега, че днес ми гръмна зелката от задачки и има още, ама край вече.
та преди да тръгна към вкъщи, да намина.
ками съжалявам за евинка, но не се притеснявай за флудитек-а- аз съм го давала на коки и доста добре му понесе. даже масларски (пак щях да кажа масларов, та вики да ми се смее  Laughing) последния път пак го беше изписал.
ох тръгвам че нещо м ие маже екрана вече.
а стаите и пантофките от линковете много ме изкефиха, но нямам сега време да ги догледам. Confused

Общи условия

Активация на акаунт