Юлчето в снега обича да играе и да тича

• 17 121
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Леко и безаварийно Мими!
Рени мечките малко се сливат,ама не ми пречи,ако пък не можеш да ги направиш на Н и Р не се мъчи

# 241
Мими , честита книжка, безаварийно каране занапред  Hug
Сега ще сложа и аз снимка на Ева ,малко се двоумя ,ама ще реша Grinning
Ренка като те слушам как Илко си играе самичък ,малко ти завиждам.Ева не иска сама да стои ,дори и в нейната пълна с играчки стая.Така не мога да свърша нищо домакинско докато е будна,а сега с тази нейна кашлица лежа при нея .докато спи ,че е по спокойна така.В момента готвя и е един ад вкъщи,иска да помага и да пипа всичко  Crazy
разгледах снимките за колажа , много са хубави всички дечица, пу-пу

# 242
Мими, вие с другото Мименце да не сте се уговаряли днес да имате изпит пред ДАИ  Mr. Green Хора, пазете се, тъкмо две от днес стават много опасни за нас по пътищата  Mr. Green
Честито и безаварийно да ти е! А скоро да почерпиш и за автомобил  Hug
Иве, сливат се в момента, защото са на бял фон. На колажа ще са с друг цвят и ще изпъкват. Тъкмо мислех това да напиша, ама ми е изфирясало от главата.
Ками, не завиждай, да не развалим работата  Joy Joy Joy
Аз така и не успях да го събудя. Явно ми отмъщава, че не му дадох да заспи преди да е обядвал  hahaha hahaha hahaha

# 243
Здравейте!
Честито на новите шофьори!
Иве Hug
Някой беше попитал дали излизаме в студовете. Аз извеждам Дели всеки ден, не го водя само в мъгла, а такава не е имало от миналата година.
Рамките много ми харесват. Ренка, мерси.
И аз чета на мъника, но той не спира да ми дърпа книжката. Понякога успявам да му прочета две странички Laughing Пускам му и приказка на диск и да слуша. Интересно му е, когато има музичка и песни.

# 244
Рени, Laughing,как да не завиждам кажи.......................... Hug
Качих две снимки Laughing, на едната( със зелената блузка е по-малка,ама много ме кефи) ,а на другата е от близките дни.Кажете коя ви харесва повече, и Ренка ти прецени коя ще стои повече Laughing
Ей добре че,Ева все се хвали каква беля ( постижение) е напарвила и сега дойде с един лак за нокти ,отворен , за да ми покаже че най накрая е разбрала как да го отвори ooooh!

# 245
  • На края на вселената!
Рени, с Мимето карахме заедно. Тя беше на същата кола след мен. И наистина се пазете  Grinning

# 246
Томасе браво   bouquet  bouquet  bouquet
/мен това ме чака напролет   Rolling Eyes/

# 247
  • София,
ЧЕстито и безаварийно каране и от мен.
 Joy А аз ще се включа в отбора с окачването на книжката в рамка на стената и паленето на свещичка всеки ден Joy

# 248
  • USA
Томасе, честита книжка  bouquet! Безаварийно каране!

Ками, със зеленото е направила много сладка физиономия. Много са хубави снимките.

Бубе, и аз те чувствам точно като Ивето.

Пантофи имаме от България, de fonseca (или нещо такова). Много са хубави, ще ги снимам когато мога. 

# 249
  • София
Е ти ги снимай когато съм купила,за какво ти беше подаръка,марш да снимаш пантофите Wink Hug

# 250
  • София
Томасе, честита книжка! Безаварийно да я ползваш!

Аз харесвам повече розовата снимка на Евичка.

На Кая й подариха пантофи с много гъвкава подметка http://www.beppi.com/default.asp?script=coleccoes&idColeccao … mp;idFamilia=101#

# 251
привет

аз... по диагонал изчетох пак, нямах много възможностр но видях снимките за колажа, много са сладки всички! А кое е детенцето в легена? Не го познах, а е голям бонбон Simple Smile
Рени, момичешката рамко много ми хареса. Не знам каква ти е идеята за цялостния колаж, ама сигурно ще стане много хубав  Heart Eyes

Ками, да се оправя Евичка!  Heart Eyes

Мими, честито за книжката! Ама то ти си ни отличничката... Wink

Марти, много ми харесаха тези детските мебели, дето ги показваш... като идея си мислех нещо подобно за следващото легло на Доротея, т.е. да е по-високо и с място за игра под него, ама има още време докато стигнем до там и ще го мислим. Но тези са страхотни!

# 252
  • София
Томасе, честито и безаварийно шофиране! Hug

# 253
Силве, детето в легена е Макси на Никка. Днес говорих с нея. Каза, че ни чете редовно, но пък не пише. Добре, че го познах него  Simple Smile
А на позиция 27 има също един бонбон ненадписан. Та на който е, да си признава  Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 23:51 от Renie78

# 254
Рени,това е моя Марти,ама не знам как да надпиша снимката

Общи условия

Активация на акаунт