Юлчето в снега обича да играе и да тича

• 17 195
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • София
дунди и аз да те успокоя. наред с това което каза рени, възможно е да е от приема на антибиотици или други медикаменти да бъде предизвикано цитирам "антикоагуланти, противовъзпалителни, антибиотици. " също така и слаби капиляри, които при запек или обратното, диария, се дразнят.
все пак си вижте изследванията, но не е шашкай, доколкото ти е възможно Hug

# 226
  • София
Dundi, дано не  е нищо сериозно, и аз за ехограф се сетих, но добре, че днес няма кръв.  Hug

# 227
  • София,
ДА, благодаря Ви момичета и аз си мислих и за ехограф, но щом вчера лекарката нищо не каза. newsm78 СЪщо и за слабите капиляри си го помислих, защото преди пък като беше запечена и трудно акаше, пак се е случвало да има кръв в гърнето и малко по кърпичката дето я забърсвам с нея  newsm78, мисля си че ако е травма щеше да кърви постоянно, нали, а антибиотици не е пила. Беше на инхалации с Вентолин и Кларитин - противоалергичен сироп.
СЕга си се нахрани и я сложих да спинка, хубавото е че не е акала още, ама се страхувам като се изака какво ли ще е newsm78
Ох наистина много ми идва направо нямам думи. МОя мъж вчера като се върнахме от болницата и се смее и вика ами то се очакваше, просто не е имало и минута спокойствие. Каза че като му звънна по телефона и му се обръщало всичко, чак корем го заболявало, щото аз му звъня само когато има проблем и то сериозен с Вероника иначе не го търся през деня когато е на работа! Hug

# 228
Дунди, така като го чета ми прилича на фисура, при децата доста често се получава, причината може да бъде както запек, така и разстройство. При фисурата е ярко червена кръвта...дано да не е нещо притеснително  Praynig. Само да ти кажа, че ако е фисура много бързо трябва да предприемеш лечение, защото за 3 седмици се превръща в хронична

Ками, бързо оздравяване на Евичка

Яна, браво на Надина  Hug Защо са толкова скъпи пломбите - заради скъпи материали или заради подхода към децата?

Иве, такива пантофки чипо свеки е взела на Никола за у тях от Скай сити, най-долу, при Фантастико. Като ходя натам ще проваря дали имат от тези, които искаш

Ува, паднах от смях с тоя вашия татко, детска му работа, това само мъж може да пее такива песнички  Laughing Георги защо ще си измисля?

Никола като проговори съм решила да му записвам бисерите. Той има 6 думи в речника си, Кая го научи и да казва "дай", но не съм убедена, че знае какво значи, а може и да знае, но от тогава не я е използвал. Вече имаме напредък с четенето на книжки. Досега само прелиства страниците и я ми се събере изречение на страница, я не, съответно бързо му писва и отива да си играе. Вчера в негово присъствие прочетох цели три страници, след това отиде да си играе, но аз продължих да чета и явно ме слушаше, въпреки че не си личеше на пръв поглед, защото като кажех "баба" (Червената шапчица) и той ме поглеждаше и казваше "баба"...но още сме далеч от времето, когато ще седнем двамата кротко гушнати и ще си четем приказки  Grinning

Момичета, благодаря ви за съветите за фотоапаратите, вече съм ориентирана  Wink

# 229
  • София
Дунди, дано не е нищо сериозно. Много здраве на Вероничка желая. Hug
Да се оправят и всички останали дечица. Hug

marisasav, Виктор като види аватара ти със снимката на Никола - го сочи и казва Гошко /вероятно заради очилата/. А баща им, че си съчинява и импровизира по книжките е вярно, но и децата попиват всичко. Съответно запомнят всякакви звуци и имитации на животни вмъкнати в текста. От друга страна пък в детската градина също възприемат творчеството от другарчетата и става една чудна картинка. Laughing
 Вики говори доста меко и казва мьишка/ мишка/, пьитка/питка/ и от няколко дни като види куче казва Зесика /кучето на баба му е Джесика/. Говори, но и доста е научил от латерната - батко / с грешките в говора/. Докато му се притеснявах, че нищо не казва, сега е малък бърборко.

# 230
  • София
Забелязвам че децата които имат по големи братчета сестричета или ходят на ясла по бързо проговарят.
Шушонче подписа си сменила,готин е.
Марти писах ти на л.

# 231
Рени и аз съм готова със снимката на моето сладурче!
А за рамката - харесва ми!

# 232
  • sf
Иве, и аз така си мислех, ама Кико засега не влиза в тая категория.Почти нищо не казва, а сестра му на тая възраст и изречения правеше.
Ние довечера май ще ходим на "Патиланци" .

# 233
  • София,
Момичета коя от двете снимки да избера за колажа, моля помогнете ми, та да знам коя да изтрия.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9998120
тази
Ренка надявам се да можеш малко да ги обработиш че пейзажа отзад никак не е хубав, а и са ми малко тъмни!

П. П. Благодаря - оставям тази, все пак Рени е професионалист и знае кое най добре ще стои.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 18:56 от Семирамида

# 234
  • София
Вики вие сте на обратно  Wink
Моя баща отишъл да види какво става пред парламента.
Ние цялата седмица ще сме без бавачка,то два дни останаха ама да се оплача.

# 235
Вики, Кико може да не може да вземе думата от вас  Joy Като ви знам с Деян как бърборите  hahaha hahaha hahaha
Дунди, аз съм за първата, защото е в по-близък план и не е снимано много отгоре.

# 236
Здравейте,
понже видях че по-горе си оворите за пантофи,кажете някакви които не се пързалят на ламинат,че все не мога да уцеля
Марти казва доста думи,но изречения още не прави.Най-новата дума е "гъз"  Mr. Green,напредва с простотиите.
Вики,днес също си мислех за Патиланци,но не сме го водили до сега.Има ли къде да се оставят мъниците и да се изпие едно кафе на спокойствие?
Рени,къде мога да си кача снимка за колажа?
И да се похваля от три дни Марти е без биба и нощем спи значително по-спокойно.
Да ви питам и още нещо,знаете ли дали мога да избера Масларски за педиатър на Марти?

# 237
Дани  Hug, направо незнам ,няма грам спокойствие за твоето мъниче, дано да не е нещо сериозно  PraynigНа мен ми харесва втората снимка Peace
Аз слагах Улевиновите капки 10 дена. на 4-ият ден нослето й пресъхна, но след няколко дена 5-6 пак започна да тече и така..........Днес не е повръщала от кашлицата Rolling Eyes, но пак си кашляше наобяд.Обикновенно е така 3-4 дена кашля после носа продължава да тече и отвреме навреме кашля.Много съм се замислила за хомеопатия, сега нямам време да чета дали терта сливица изобщо се третира с хомеопатични лекове, но ще се позаинтересувам.Марти вие при кой хомеопат бяхте.А някой има ли отзиви за Михайлов, съветника от Часът на мама??
Берни, Масларски не може да е личен лекар на малкият Rolling Eyes.Ако можеше мисля че повечето щяхме да сме при него............
Ани ,забравих да ти честитя бременността, пожелавам ти да е лека и безпроблемна Hug

# 238
Ето и момчешкия вариант -
Гледах да са близки като дизаин с момичешката, че да си пасват на колажа, но търпя критики от мъжките майки  Wink.  Остава само на близнаците да направя.
За снимките е важно да има повече от лицето, а не цял ръст, защото основно лицата се слагат. При малки изображения ако сложим цял ръст, то просто ще се изгуби лицето в цялото. Та затова и казах да е първата снимка на Дунди, но както решите  Simple Smile
Изчезвам да си будя сина, че пак откара над 4 часа сън.

# 239
  • На края на вселената!
 Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes

Искам да прегърна, нацелувам и благодаря на всички, които ми стискаха палци и ме подкрепяха Grinning Взех изпита  Laughing А той беше кормуване пред ДАИ. И така вече съм шофьор. Много съм щастлива  newsm44 Скоро ще си имам и кола и няма да завися от мъжа ми.

А днешният лед и мен изпързаля. Сутринта паднах на стълбите и си ударих кръста. Сега доста ме боли и май съм се натъртила здраво Sad

Общи условия

Активация на акаунт