ВМ-НВХ Свалям мас от мойто бедро-фин съм кат кокоше перо-38

• 24 716
  • 416
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро и от мени.Почвам гимнастиката след това закусчица ще спретна кисело с трици и лен.Ади хубав и режимен ден ви желая.И днес се заричам без никакво сладко  Wink

# 346
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Явява се малин за да му видят очите  Heart Eyes
Успешно кара 90дневната , яде плодове ,бобови , картофи , пърленки , без да прекалява . Килограмите задържа успешно  Peace Вие сте ми лИбовта и ви наглеждам  Hug
А да - 4ти без бира  Laughing - моториста е болен и да не го дразня пия лимонада - от тази с вредните подсладители  Wink .

# 347
Още един малин на отчет   Laughing
Закуската е малка активия с орехи и трици
обяда ще е филе от треска с морски дарове и сметанов сос
/може ли 50мл шардоне в рибата или нъцки?/
вечерята още се мисли
/приемат се идеи/

откъде ги взимате тези упражнения?  newsm78

# 348
  • Варна.....
Hug
Явява се малин за да му видят очите  Heart Eyes
Успешно кара 90дневната , яде плодове ,бобови , картофи , пърленки , без да прекалява . Килограмите задържа успешно  Peace Вие сте ми лИбовта и ви наглеждам  Hug
А да - 4ти без бира  Laughing - моториста е болен и да не го дразня пия лимонада - от тази с вредните подсладители  Wink .

E как успя да си пренастроиш организма за ядене на такива храни слев ВМ - НВХ?? Аз два картофа като хапна и ми става гадно, после ми е подуто.

откъде ги взимате тези упражнения?  newsm78
Питам и аз??

# 349
http://theadmin.data.bg/p/files/Videos/Bodywork/Beachbody%20-%20 … i/Videos/BodyworkРазни интересни нещица.
http://www.mininova.org/search/?search=callaneticsКаланетика
Диетата малко я зарязах,но днес не съм яла сладко,хапанх си бобец.Отдавна не бях яла.Страхотна работа
Шуши,нямаш зеленчук душата.Ади лека от мен

# 350
Добър вечер  bowuu всичко планувано съм си изяла неплануваното беше 1 ябълка за следобедна закуска. На мъжа съм му направила пица мирише ми не миреше, хич и не я погледнах  Crossing Arms  изядах си броколите с 2 л.сметана, 3 л.прясно мляко и малко миризливо сирене  Laughing .
А и да питам водата ми е около 1.5 л. да я увеличавам ли според вас  newsm78

не знам от къде съм го изтеглила това имам го поне от 5 месеца, за приятелка го дръпнах тя ми даде торента..и тая седмица като си чистя компа го видях никога не бих се сетила че нещо такова има в моя комп  ooooh!

# 351
  • Варна.....
Щък, огромно благодарско   bouquet
Рема, малко ти е водата- принципа е на Мечо Пух- колкото повече, толкова повече  Heart Eyes

# 352
Похвал,купих си панталон 42 размер много съм доволна,добре ми седи,ако имам възможност ще се снимам.Да видите  Wink седя си на 63 кг,но това не ме притеснява,зщото според таблицата на Дюкан трябва да съм 62.Според мойте представи
 60.Ох малкия ми помага да пишем на клавиатурата

# 353
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug.
Тайсе , аз от 1/2 година не смятам калории в таблица и увеличвах по малко въглехидрата. Хранех се повече разделно . Но понеже дълго време съм изчислявала калории явно в главата ми има "виртуални таблици "  Mr. Green . Сега 90дневната я правя колкото да раздвижа метаболизма си и да хапвам от всичко .
Щък , и тук БРАВО .
Небесна , ела драсни 2 реда - как си , как е Мая ?

# 354
Шуши,нямаш зеленчук душата.Ади лека от мен
пуши ми главата и помня 5 минути само  Tired

задължителните са ядки, трици, плод, зеленчук  и много вода нали?

# 355
Ми не точно.
Задължително е като си погледнеш чинията да видиш в нея месо/риба, яйца/,зеленчук и мазнина/масло,зехтин,сметана/.
Ядките по максимум 50гр.на ден и то сурови/бадем,лешник/такива разни.Триците също не са задължителни.Плода не е за препоръчване.Само ако е кисел и то до обяд.

# 356
Закуска: малка активия с орехи и ленено семе
Към 10 : зелен чай и мин.вода с лимон
Обяд: пържоли със сметанов сос и гъби + домати и краставици салата
Вечеря: Кюфтета с доматен сос  + салата домати и краставици

Щъки кажи дали става  Rolling Eyes

Кафе  нес със сметана и подсладител
Искам хем да ми е сладко, хем да не ми горчи
Какво мога да го направя? Гледам подсладител не е добре
Бяла захар нямам
Може ли нес със суха сметана или нес с мляко?

# 357
Здравейти,  Simple Smile
Новините на ФенТВ : Продължава да е болен. Много досадно и пречещо на разните му инициативи. В Шалмуй вали дожд, което от една страна би могло да е разкош, а от друга... В общи линии не му пречи. Добре яде, регулирал се е чудесно и добре отделя. От там му е леко- направо "Вече му е лекоо, чувства се добреее..." е положението.

Г-жа Шуши, Щък е рекъл правилно, по-горе. Фен само да му каже, че не се кльопа с Активията по-принцип, не му се чини истинска. Когато не дои крави, със запретнати поли и не кваси мляко, с тиролски песни на уста,  Фен, най-често яде Елена 3.6% .  Peace
А кюфтака гледа да е от смляно месо пред зоркото му шалмуйско очо.

Хай, братя мили. Радва се на Рос, чака Пинко, Тихомир и копней за Небесен пост. На сичкото малин  Heart Eyes .

# 358
Госпожата киселото мляко не обича, Фен ,  Crossing Arms
ама иска до тоалетната да ходи всеки ден  Cry
Случайно някаква идея да имаш за това-  Rolling Eyes
как да излекуваме ленивите черва?  Cry

Hug

# 359
Въх, каков сте талантлив!  Hug

Значи, да тръснем малко шалмуйска мъдрост на тезгяха- Забелязал е, че когато не преяжда и не прекалява с въглехидрат, когато приема повече пресни зеленчуци, както и зелени такива- марулка, спанак, лапад- отделителните му функции се саморегулират. Сутрин след кафето нагладно (знай, че не е образец на здравословието, но така започва всеки негов Божи ден) задължително посещава малката, интимна стаичка- терен, на който са се породили проникновени мисли и висши прозрения. По темата- чувал е още, че лъжица зехтин сутрин преди закуска действа особено благотворно на перисталтиката. Лененото семе, освен другите ползи, има и слабителен ефект. Повече течности и може би някои плодови сокчета- също. Сушени сливи или водата, в която са киснати- също. Както и сушени смокини. Може също така да се прави и коремен масаж- с мазни пръсти (от лосион или зехтин) с кръгообразни движения се масажира целия корем, внимателно, но достатъчно енергично. Simple Smile

Признава си, че в случаи на нужда е пил чай от сена и дори хапчеца сена, че чая му е много гаден. Но туй е по-скоро изключение. bowuu

Да разясни само, че сушените сливи и сушените смокини са споменати, като помощни средства с/у запек, а не като храни препоръчвани от ВМ-НВХ.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт