ВМ-НВХ Свалям мас от мойто бедро-фин съм кат кокоше перо-38

• 24 718
  • 416
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна.....
Дении, ти кво сваляш бе душо??? Умсвено май заслабваш мен ако питаш.
Армандо, щестлива съм да Ви видя. Мислете позитивно- ще се върне по- късно, ще тръгне по- късно....
А грахона как се е търкулил..... вързвай го   Joy
Като се оборудвам с количка и понапече, ще свирна за едно ходене по улицине, или поне по салата с мръвка някъде си .

# 331
 wavey
Хи!
Много гърлобол, много мята сапол.  Sad
Пие чай, / но и кафе Rolling Eyes / смучи лимон, даже ябълка гризе. Топла пилешка супа за обяд, мисли яхнийка с месце и домат- за заряд. Тряба да уърква, трябфа му фейс, а той само подсмърква и гъгне тудей.  Много му кофти, че мота глава, може и празна, но все пак (на)лична е тя.  Tired

Само да допълни, че изяде 2 пилешки супи и ако имаше как щеше да изяде още 2. Просто има чувството, че е ненаситен за топла течна храна. Само така в момента на преглъщането му олеква на гърлото. Подсмрък.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 12:55 от Фен

# 332
Ехо гълъбици.
Аз минавам да се обадя,че при мен нещата са добре и тия дни ще ходя да си купувам дънки  Crazy нали се постегнах малко.Надявам се да се нацедя в нещо секси  Grinning То какво ли секси има в дънките ама ще се постарая.Цунки от мен

# 333
  • Варна.....
Фен, бързо да оздравяваш  Hug
Щък, пролетта иде, шопинг манията ли те е обхванала по този повод....  hahaha
Аз цял ден съм гладна, има чувството че ще изям хладилника, барабар с всичките му болтчета и гайки. Какво ли не съм яла, но поне е почти режимно. (Ако изключим оня банан дето ми се размаза по небцето....)
Ей на, сега пак ме гложди глад......

# 334
Много обича грейпфрут, о, о, о,   hug хубав грейпфрут, вкусен, дава му сила, помага му да се чувства освежен и добре.
Много обича кафе..............но да не започваме пак.  Wink
Как сте? Няма ви, няма кой да приласкае новото малин.  Confused
Щъки, ко напраи със сексапилните дънки? Намери ли? Шалмуецът иска да си вземе нов, пролетно-фйешън-сексапилен модел, но не му остава време да излезе да си потърси. Обаче е решен совсем скоро да си отдели време само за него си, заслужава момчето, просто му е ред да е най-напред.
На всички, Денички и други звездички, на малки грахони, деца за милиониHeart Eyes Heart Eyes  Hug  Hug

# 335
Опалка ей ме на  Hug
Ами с дънките трябва тия дни да се занимая.То с детето малко трудна работа,ама ще му дефилирам ми се струва.Може утре да стане работата.
Отчет до момента
Закуска кисело с трици.
Вода 1л.
Каланетика.Сега се обличам и отиваме да мерим улиците с дятито.Ади цунки.
За новодошлите да кажа.Подканвам ги да си пишат менютата за да можем да им помагаме дали правилно правят нещата.
Хубав ден на всички  Hug

# 336
Фен, фенка съм ти тъй да знаеш  Laughing

Мерси за посрещането  Hug
Не се пише много - да не сте отслабнали и избягали  Laughing

Ще давам менюто и питам въпроси,
но още не съм изчела всички теми  Tired
Накрая може да отслабна от зор да ги прочета по-бързо  Laughing

Взела съм триците,ядките и зеления чай  bowuu
Надявам се след 5 месеца, да съм се изчистила от токсините  Rolling Eyes

Мислих вечерята да е пържоли със сметана и гъби, но видях че не може
Кулинарните ми способности се равняват на девойка 7 клас  Rolling Eyes

п.п. кои са малините и как се става малин/а  Laughing

# 337
А? Тук се запитах,че защо не може пържоли с гъби и сметана.И един зеленчук и е муцка работата.

# 338
Щъки на първа страница пише това :
Винаги може да си намажете омлета с масло, да накълцате пържолата и да объркате със сметана (това не е за вечеря обаче!)  Tired

# 339
Ооо да да за вечеря идва тежичко много калорий накуп .
Много добре ми идва на мен за вечеря прясна салатка с риба тон.Но днес ще пропусна.Нещо пак се изкуших с едни бисквитки.Направо си се замотах с тях.Доста омахах.Не съм се мерила,но кантара надали ще ми прости.Ади стягам се.Тази вечер да ми е режимна.Цунки.Отивам да се боря с едно домашно пиле.

# 340
Г-жа Шуши, верно, вечерята бива да е по-лека, но Фенският ако каже, че не е хапвал такваз - ша 'злъже жестоко. Ама не иска да му пречи на стриктността де... Grinning Тургайте зеленчук, народе- де маруля, де лук, де някой секси пич там-тук.
Той ща прави бъркоч от зелен фасул, домат, лук и гъбки без комат, после ше го задуши, а накрай ще го пече, залят с млеко и яйце. Обачи не вярвайте ако ви кажат, че е готвач или кулинарен разбирач. То няма и кой да ви го каже, де...  Tired
Риба за вечеря е добре.  Peace

А за да станете малин, не е нужно предварително да сте фин. Тряба да сте честен, свестен, мож и да не сте известен. Да любите полезна мазнина, да предпочитате читава храна и ко...да сте дружелюбно настроен към света. Мож да не му обръщате фнимание на изискванията, кой е той, че да казва. Решавате да сте малин и толкоз!

Много му се иска сичкото да идвате вече. Ай чал.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 18:20 от Фен

# 341
Maлин съм  Laughing

# 342
Тук съм и аз  Laughing То не че има за какво да се похваля  Embarassed постоянно си омазвам вечерите с нещо сладко  ooooh! ноо от два дена подскачам със Slim in 6, та се очаква за 6 седмици да приличам на човек. Ставам сутрин в 6.30 за да мога да се слимна, ентусиазма е голям дано не се изпари..Много мускулна треска много нещо  Tired

Манджата да си кажа:
Закуска мляко с лен, сусам, трица, слънчогледова семка
Обяд : 2 кюфтета с два домата
После 2 ябълки (не им е мястото тук знам  Blush )
Вечеря се очаква да е пилешко бутче пак с домат..
Дано да си остана само с това  Praynig

Лека вечер   bouquet

# 343
  • Варна.....
Привет и от мен,
но не за добър ден.
Никакъв не ми е режима днес, на работа ходих и пак много се омотах.
Рема, кво е това чуда дето за 6 седмици действа?? Слим кво си пишеш че е??
Хайде да зреете режимно  Hug

# 344
Добро утро  Laughing Направих си упражненията  Mr. Green Тайс те са няколко програми,тази в момента която аз я правя е за тези които тепърва започват и е 30 мин. има и друга която се предполага като свикна на натоварването ще я играя тя е 1 час. Също така има по 10 мин. за стягане на коремната област и краката май беше - тях мисля да ги правя вечер. И е слим защото се предполага, че поне малко ще се изфиня  Party ако удържа де  Blush

В менюто от вчера добавям 3 л. ориз и един бонбон в 23.30  Embarassed може пък да отвикна от това сладко  Praynig

За днес : закуска кисело с 1 л. сметана и сусам, слънчогледова семка и трици
Обяда пак ще е кюфтета със салата няква.
Вечерята май ще е броколи със сирене и сметана..

Успешен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт