ВМ-НВХ Свалям мас от мойто бедро-фин съм кат кокоше перо-38

• 24 722
  • 416
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна.....
Хайде гълъбици.Похвалвам се
Талията 71 см.Каланетика,таебо и диета -4 см талия -1 дупе и -1 крак.За един месец.Добре е а?
Ехааа, браво бе моме, ти си наша гордост  Hug
Дано и другите прихванем твоето постоянство  Peace

# 316
Еййй , браво на Елито! Ще се поотъркам в теб за късмет, пък дано прихвана от постоянството ти! Аз съм наддала общо 4 кг от Коледа до сега  Shocked Embarassed

# 317
Чеки са поогледам, да го няма Армандо - пиф бира и продължиф на винооо.  ooooh! Щот са теглиф и туй ма напрай щастлиф. Няма са тегли близките година и нещо.

Деничкее, ела ни отвори очите ко е туй стриктност, ко е туй сюрьозен режим. Hug

Щъкс, бравос аморе!
Другото малин, много сте му любим, де сте, джанъм? Heart Eyes

# 318
Здравейте,
Отдавна не съм наминавала, но то няма и какво да пиша... все същото. Ям яйца, меса и зелета. Тук-там сирене и кашкавал. Тренирам в зала. Туй то Simple Smile  Hug Броя си 4-ти ден без алкохол  Peace

# 319
... Броя си 4-ти ден без алкохол  Peace

Вай, буболечко, ти си неговият светъл пример за подражание. Ква е тая воля, ква е тая твърдост... Laughing

# 320
  • Berlin
наминавам и аз. Simple Smile  bouquet
добре съм, почвам пак да ходя на спорт.

# 321
  • Варна.....
... Броя си 4-ти ден без алкохол  Peace

Вай, буболечко, ти си неговият светъл пример за подражание. Ква е тая воля, ква е тая твърдост... Laughing
То само  тя да беше за подражание.....
Вижте и това:
добре съм, почвам пак да ходя на спорт.
Дано тая сериозност прихваща и по жицата.....

# 322
Гледам нещо за мас става въпрос и реших, че е за мен  Laughing
Искам и аз при вас  Blush
Отивам да чета предишните теми и да си правя менюто  Crazy

# 323
  • Варна.....
Гледам нещо за мас става въпрос и реших, че е за мен  Laughing
Искам и аз при вас  Blush
Отивам да чета предишните теми и да си правя менюто  Crazy
Идвай, тук е хубаво и топящо мазнини местенце.

Де сте бе малини??
Тони, що те няма???

# 324
  • MUC
Здравейте, дами!
От около седмица спазвам вашия режим, макар и с отделни прегрешения. Но съм очарована, чувствам се сита, лека и жизнена. И даже намалях с 2 кг досега.  bowuu
Меню засега няма да пиша, че точно днешният ден тръгна доста нережимно още от закуска...

# 325
Добре дошли на новодошлите  Hug
Днес смятам да прегрешавам.Утре е денят в който започвам на ново.Цунки   bouquet
Честит празник на всички  Heart Eyes beer

# 326
  • Варна
Алоо, ето го Армандо  Party
Затри се в пустинята, гони делфинята...
И нови пипъли нахлули, малее и Щъки се стопил, а Тайсето в дънките се нацедил...

Браво на всички, бравос-радост-препаратос   bouquet

Аз съм се отдал на весели игри с моя грах,леко бех драматичен, че татю му все тъй в Сингапури седи и няма да се прибирва когат беха обещали, но преживел съм го

Освен туй графон напрай първия си лупинг преди 10тина дни и полетя от дивана на пода, пробва младежа първо на кратки разстояния как е.... Laughing Добрей, но Армандо беше умопомррачен и притиснен, но диването е със здрава чутура, нищо му няма

За режима...50/50, нямам смаление, тъй си седи онуй кило самотно намаляло, но вероятно вода е било задържало
Хайде, успехи на всички
И големи прегръди

# 327
Привети, привети!   Hug
Елати пишети или ако желайти четети!  Wink

Оптаф са да съм спортивен тая заран, обаче коварен бацил-провокатор ма набара. Извън дежурните млека, нямам идея за днешната храна.
Напоследък кльопа зелена салата със зефтин, с варено яйцо и много маслин. Муши месца и торбичка една, хем вкусничко става, хем чиста тава. И рибка на скара тез дни уважи, гъбок с кащавал и свински гърди. Просто режимът добре му стои.

Елатиии беее. Росче, тряба да ходя те търся ко си казал по другото тема...ади да иде тука и РемаGrinning

Спирвам са, отивам чай да топя, сапол да бърша, Фен да церя. Чал му от мен в тоя ден! Всичкото малин - Heart Eyes

# 328
Добро утро  bouquet!
Не съм се вясвала скоро...
От днес съм си на мой си режим - предимно броене на калории и ядене на здравословна храна...
Ох колко алкохол изпих и сладко изядох вчера (а сладкоро от няколко дни съм го подкарала - приготвях се за празника...)!
Но не съжалявам за нито една хапка или глътка, беше чудесно!
http://img12.imageshack.us/img12/2669/11ij5.jpg
http://img11.imageshack.us/img11/9223/13py5.jpg

# 329
Дени,браво smile3501,пИрфектна си кака Peace

Аз закусих обичайното мляко със зоб и сега мушнах и един портокал,аз плодовете не ги избягвам Blush
Ох,подута съм,оциклена,мразя тая част от месеца да му се невиди Close

Имаме си и нови попълнения,добре дошли на asseto и Г-жа Шуши Hug

Общи условия

Активация на акаунт