ВМ-НВХ Свалям мас от мойто бедро-фин съм кат кокоше перо-38

• 24 724
  • 416
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна.....
Малее, Дени, като ти гледам менюто се чудя къде съм аз  Mr. Green
Никакви грамове не меря.
Просто гледам да ям храни, които са позволени от режима. Злоупотребявам само с черният хляб - 3-4 филийки на ден, ама пусто много ми е вкусен.
Иначе вчера:
Закуска- мляко с лен и орех;
сурови ядко около 70-80 грама;
обяд- супа копривета с шунка, домат и краставица, 2ф. черен хлбя;
следобяд- пак малко ядки, ябълки-2;
вечеря- зелена салата, риба на скара, 2ф. черен хляб (спирам го и него, като го видях написан  Sick то много било)
Чаша бира- за храносмилане и кърма  Mr. Green
Иначе тачности пия много- поне 2 л. ми е чаят, които пия и почти ппреди всяко кърмене по чаша вода.
С каланетиката, дето и се бях заканила не се случиха нещата- много натоварващо ми дойде, стана ми лошо, заболяха ме детеродните органи чак, та ще изчакам поне до 40 -ия ден от раждането. Упражнения за дупе гледам да правя чат- пат.
И идеята за сладоледа ми хареса, ще взема да зъбаркам и аз едно желирано мляко, че верно беше много вкусно.
А козето мляко и всички негоми продикти са наистина много полезни- най- много се доближавали като състав до майчиното мляко (теб всъщност ти е късно за такава носталия, ама ти е простено, че нал иси далече от МАМА  Heart Eyes)
Къде ли са другите?? Сигурно по разходки, а аз голямата бяла птица, дето не си е купила още количка да си дремя на терасата  Banghead

# 301
Тайсче, твоят метод е по-правилен.
Аз меря, защото ако не меря ям излючително много...
И защото кухнята ми е голяма метър на метър, и кантарчето винаги е пред мен, подтикващо към измерване.

# 302
# 303
  • Варна.....
Брях, никакви ви няма.
По разходки ли сте, де сте  newsm78
Не ми е особено слислено менюто днес, хапнах една лъжица от макароните на детето за закуска, за друго нямаше време. На обяд беше по- добре- супа копривена с шунка, маслини.
Едва на вечеря дойдох на мене си- риба, зелена салата, няколко пържени картофчета.
Като се заисля, през деня и един бонбон ми се изтъркаля в търбуха.
Не ми харесва така. А утле и до лабота трябва да се замъкна, време за хапване хич няма да има. Блях.
Мразя си сланините.
Моля, да бъда замерена с големи камъни  #Cussing out

# 304
Здрасти, на голямата мазнотия!
Аз съм силно ангажиментен и в рядък период на диетична леснота. Не дебелея, не мисля за храна особено. Ям по инерция режимно, с малко  отклонение тук-там- C2H5OH, нъл ма разбирати.  Wink
Не съм абдикирал от темката нацяло, защото има нужда от още бая грижи мойто знойно тяло- най-вече в посока стягане и оформяне, борба с целулит и стрии. Само да му остане време и започва.  Peace
Хай, бъдете като един разкош и имайте хубави емосии цял кош! Heart Eyes

# 305
Обажд.Бях без компютър,май ще се налага да си купуваме нов.Не бях много стриктна надута съм,дойде ми и малкият пак е болен.Спорта предната седмица пушка,вчера нищо не правих поради по горе споменати причини и днес ще мятам каланетиката.Целувки   bouquet

# 306
И аз избягах от стриктността... Embarassed пак някакви простотии ми скочиха в устата,та от утре пак наново..голяма почивка му дръпнах от режимностите и спорта,ама..понякога и така става..хайде ,бъдете режимни ,спортивни,аз не съм за пример напоследък.... Hug

# 307
  • Варна.....
Моля, явете се на отчет липсващите малини?? Де ходите да зреете??
Аз вчера пак ходих на работа, в следствие на което, храната ми е  Sick
Сутринта- две яйца с филийка черен хляб с масло;
обяд- супа малко и пак яйца- след това кудкудяках  newsm57 ;
следобяд- ябълки, орехи,
вечеря- език със зехтин и салата зеле.
Похвалвам се- току що се нацедих в едни дънки, които преди две седмици не ми ставаха- верно, че ги купувах като бях вече бременна в 4 месец, но все е нещо.  Mr. Green

# 308
Закуска яйце самотно
Обяд 2 яйца със салатка.Сутринта каланетика.Вечерта пак салата с нещо си,ще видим.Браво тайсче  Hug ми ти роди преди няколко дена,направо си е похвален резултата ти.

# 309
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Тайсче , с тия яйца да не се обрине бебо - че май алергизират  newsm78

# 310
Цял ден кафета и либоф, либоф и кафета...      Heart Eyes  Stuck Out Tongue Winking Eye
Обачи, на чиляк тъй му е трудно да крачи...
Главата му се май, макар на глад да трай.
Но пък от смях може да пукне накрай.
Щото е много смешно кат сюрьозни хора изглупеят
и влюбено из пространството са реят,
добре че така по-успешно слабеят.
Днес е видно не съм режимен,
затуй ще си сипна едно винце в порива интимен.

Липсва ми спортът. Усещането за умора и пот след тренировка, отпускането под душа...
Проста, проста съблезъба катерица, пфюууй. bash

На всички  Hug На малките бобита и грахи  Hug Hug

# 311
Фен  Hug
Аз момичета ще си купувам нови дънки тия дни.Щото съм една спортивна.Моята комшийка ми вика.Малееее Ели какво дупи си направила  Wink и нашето Уйни видях и тя ме похвали,че много добре изглеждам.Аз и казах,че спортувам и тя  каза
"Без спорт не става!" И си е така.Ади лека,че малкият рокер тука ме тормози

# 312
Щъкче, браво, бате! Пък и сте прави с Уинито, друго си е добрата, стара, физическа култура. Peace

# 313
  • Варна.....
Hug
Тайсче , с тия яйца да не се обрине бебо - че май алергизират  newsm78
Хъм, не се бях замислила.......
Ще внимавам повече, благодаря  Hug

# 314
Хайде гълъбици.Похвалвам се
Талията 71 см.Каланетика,таебо и диета -4 см талия -1 дупе и -1 крак.За един месец.Добре е а?

Общи условия

Активация на акаунт