ВМ-НВХ Свалям мас от мойто бедро-фин съм кат кокоше перо-38

• 24 725
  • 416
  •   1
Отговори
# 285
Привет малини  Hug
Менюта за уикенда няма да пиша, че вече забравих какво беше, че и малко нережимности имаше  Embarassed ама не е болка за умиране, малко бяха! Закусих лена и отивам да скачам билито!
ЦелуФам ви   bouquet

# 286
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
как сте ?
Фен нещо ми се губи  Thinking

# 287
  • Варна.....
Хъм, и не сам Фен се губи май    newsm78
Аз да се отчета:
сутрин- мляко, лен, орех;, бадеми около 30 гр. по някое време
обяд- яйце с шунка и зехтин, домат за разкош и цвят
сега- ябълка, а след нея луканка;
вечеря- пиле ще има, и салата някаква.
Почти съм доволна от себе си, дано не ми мине през устата някое изкушение  Mr. Green

# 288
  • Варна
Привет  bowuu, все така нережимна и ядяща каквото и поднесат-все ходим на гости и все има разни неща за дебелеене
Обаче трябва да се засрамя,ей го Тайсето роди и веднага се метна на режим,пък аз вече 4 месеца се влача...

Да ви пусна малко снимки на Момото от едно гости , да видите какъв разбойник е, а и малко засрамено да ви кажа,че вече падна от дивана-обръща се сам и много му е хубаво да се върти, оставих го по дупе да рита и после чух "дум" , а след това реев  Confused

http://picasaweb.google.bg/prikazka/NBWgYB#

# 289
Амчи, някои неща са си постарому- Момо е прекрасен, Фен е взривоопасен, в Шалмуй денят не е ясен...
Боря се за 3-те килограма, дето ще ми дадат спокойствието да свиркам по една водка или 2 бири седмично. Имам да стягам наличностите, но съм доволен, че свалих и че спрях да се пързалям по наклонената плоскост. Имам и стрии, те са си отпреди, но винаги пред пролет ме тормозят повече. Все се каня да ги обработвам по кардинално, но...
Имам и служебна дилема, ако приема едно предложение, дали ще е по-добре или не, пиша плюсове, минуси, дзверя се, мая се, а вътрешният ми глас мълчи. Абе, кот' такова.

На всички успеф, прекрасности и кеф.   bouquet

# 290
Тони хващай режима и докато не свалиш поне 5-6 кила никакво отпускане Naughty Иначе ще стане и по-лошо  Naughty
Аз да си кажа, развалих и понеделника, много малко ядох, но днес съм окей, отчет до момента:
зак-лен, трица, орех, кисело
обяд и следобедна - омлет от 2 големи яйца, със сметана и пил. филе, салата(това го разделих и за двете хранения)
След малко ще хапна малко орех и вечерята ще е риба със салатка.
Где е щъкчо  Rolling Eyes  Дени и тя щеше да е с нас от понеделник   Thinking

# 291
  • Варна.....
Сюи, верно никакви ги няма тия жени- хапват вероятно  Mr. Green Да знаеш обаче, вторник ечудесен ден за нови начинания  Mr. Green
Аз днес
закуска- овесени ядки с масло и сирене, бадем по някое време;
обяд- пиле на грил с домат;
следобед- ябълки 2;
вечеря- наденичка с грах и  салата, кисело мляко;
Ей сега ометох пак една ябълка, че много ми се ядеше нещо.
Не ми е идеален режима като подреждане на храните (особено млякото и ябълката вечер), но вредности поне не съм налапвала. Дано и утре е така.
Тони, аз и преди съм ти казвала, ама докато се кърми лесно се свалят кг. Тъй тъй бобовите точат калория и ако не се прекалява се свалят гадните кг. Ама ти и сама го знаеш това. Мотивация му е майката, а аз нямам какво да облека и точа лиги пред гардероба. Но няма да си купа нищо за тлъстини. Ще ходя с една- две поли и туй то. А и тъй като ми е второ раждане се ужасявам да не задържа продължително време маста .
Дени къде се замота из тоя Дюкан та не се връща?? И Пинкито се губи....

# 292
Тука съъъм, от понеделник съм си ВМ НВД, ама тука сняг зарина, паника, дилеми, чудо....
Не бях в настроение за писане.
Но съм мазна Peace!

# 293
Да се похваля ,стрктна съм от 2 дни... Embarassed Хапването-супер, ленено семе ,фиш оил,тренировки и двата дни+ плуване,джакузи и сауна,не мога са позная...сланини много,огледалата показват едни преливащи екстри..ама важното е,че започнах най сетне...лелееее..направо толкова съм се схванала,всякаш никога до сега не съм влизала в зала..въздух нямам,потя се...докато наваксам ще мине поне месец стискане на зъби.Отивам да ям...пилешка пържолка и салат пресен..това ще ми е вечерята,а по късни доби кво ще ям? То не трябва да ям,ама...ще видим. Hug

# 294
Аууууууууу,къде сте бря? Идвам си от работа и си викам,сега ще прочета кой,какво и как,а вас ви няма....нищо де...само да не ядете,ей!
Аз и днес съм режимен,пу-пу...днес едва ли ще сколасам да ида да плувам,4е съм зает...ама утре със сигурност...хайде идвайте де..... Hug

# 295
Тук сме, тук сме, поне аз  Mr. Green
Да ви кажа че с храната съм добре, ще се меря началото на другата седмица. Сега излитам  newsm52 че трябва да ходя на бокс box . Уикенда ще ходим да караме ски  и понеделник съм на линия  Mr. Green
ЦелуФам вЪ  Hug

# 296
Отчет за последните 5 дни:

- кафе с 50 мл мляко
- 1 яйце + 50 гр филе от сьомга + 40 гр авокадо + няколко маслини + 1 малък домат
- 300 гр супа от моркови
- 50 гр филе от сьомга + 20 гр авокадо + 5 гр кедрови ядки + няколко маслини + зелена салата + чери домати
- мусака с тиквички (на порцията се падат 60 гр кайма + 1/2 яйце + 50 гр козе кисело мляко)
- мусака с тиквички
- 50 кр козе кисело мляко + 10 гр кедрови ядки
- кафе с 50 мл мляко
- 130 гр дробчета + 20 гр сушени домати в зехтин + 20 гр песто + няколко маслини + праз лук + зелена салата

- кафе с 50 мл мляко
- 1 яйце + 2 парчета шунка + 40 гр авокадо + 10 гр кедрови ядки + 20 гр сушени домати в зехтин + няколко маслини
- 1 яйце + 1 парче шунка + 10 гр чедър + няколко маслини
- кафе с 50 мл мляко
- 1/2 парче мусака с тиквички + 50 гр козе кисело мляко
- 20 гр фъстъци + 10 гр кедрови ядки
- 150 гр филе от сьомга + 100 гр скариди + 20 гр сушени домати + няколко маслини + 20 гр авокадо + зелена салата + 10 гр зехтин
- кафе с 50 мл мляко

- кафе с 70 мл мляко
- 1 яйце + 20 гр песто + 25 гр сирене
- 150 гр филе от сьомга + 25 гр скариди + 10 гр кедрови ядки + 40 гр авокадо + салата + чери домати
- 50 гр козе кисело мляко
- 130 гр бяла риба + 10 гр кедрови ядки + 200 гр карфиол + няколко маслини

- кафе с 70 мл мляко
- 1 яйце + 30 гр шунка + 30 гр сирене + 40 гр авокадо + 20 гр сушени домати в зехтин + няколко маслини
- 130 гр бяла риба + 40 гравокадо + маслини + карфиол + 8 гр зехтин
- малко салам + сушен бекон (на крак)
- 150 гр филе от сьомга + 40 гр авокадо + 20 гр сушени домати в зехтин + салата + чери домати + 8 гр зехтин

- кафе с 70 мл мляко
- 1 яйце + 10 гр сирене + 10 гр сушен бекон + 20 гр бекон + 10 гр сушени домати в зехтин
- 1 яйце + 10 гр чедър + 5 гр сушен бекон + 10 гр сушени домати в зехтин
- 150 гр кефир
- 100 гр козе кисело мляко
- 50 гр козе кисело мляко + 10 гр масло + гъби + тиквички + лук
- 50 гр козе кисело мляко + 10 гр семки
- 5 гр фъстъци
- 5 гр козе сирене
- 2 горни пилешки бутчета + броколи + моркови

Средно аритметично това са:

Калории 1428
М 64%
Б 28%
В 8%

# 297
  • Варна
Деничка,

понеже на мен ВМ-НВД ми е много симпатично хранене, искам да запитам
1. защо ти трябваше Дюкан;
2. имаше ли ефект за избраната цел?

Ако не съм тактична, хич не отговаряй.

# 298
Дорч,
защото бях спряла ВМ НВД-то.
Първо още есента в изблик на депресия за кратък период се хранех с каквото ми попадне.
Предимно сладко и тестено.
Съответно качих кила.
След това просто гледах да се храня здравословно, но не ВМ НВД баш, имаше много мюсли и плодове в менюто ми.
Не можех да подхвана сериозно ВМ НВД-то.
Трябваше ми нещо по-радикално, по-грубо така да се каже.
За тази цел използвах Дюкан.
И да имаше ефект.
Още от ден 1 на Дюкан бях стриктна, не съм имала прегрешения.
Това ми даде идеален начален старт за ВМ НВД-то.
По принцип бях решила на Дюкан да карам 3та фаза.
Струваше ми се много добра идея.
Обаче след 4 седмици на 2ра фаза, имах още за сваляне.
Не ми се започваше 3та.
И във 2ра не ми се стоеше.
Така и така Дюкан си изпълни мисията да ме вкара в правия път...
Реших да се върна на ВМ НВД.
Засега поне..

# 299
Добро утро вече и след като съм си измила зъбите!

Решила съм уикендите да са ми по-свободни, нещо като зареждащи, ама само "нещо като", с цел УЖ размърдване на метаболизма, хехе да бе, вижте ми окото морско синьо Mr. Green!
Та по този повод - закусих 2 кайсии, 1 слива и мъничко череши.
Довечера или утре ще си правя сладолед в машината от кисело мляко, сметана, малко плодове и леко потсладен с мед или кафява захар.
Май ще е по-скоро утре.
Но като цяло ще гледам процентите да се запазят ВМ СВ (средно въглехидратни Crazy).

Много съм се запалила по млечните продукти от коза, в резултат на което, в момента имам козе прясно мляко, козе кисело мляко, козе масло и 2 модела козе сирене.

Общи условия

Активация на акаунт