ВМ-НВХ Свалям мас от мойто бедро-фин съм кат кокоше перо-38

• 24 712
  • 416
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте на всички!
 Все се надявам от някъде да чуя за някое чудо и да отслабна! Но не би...

Здравей и на теб  Hug  прочети първа страница и питай, старшите ще помагат за менюто...А като намериш чудото дето го търсиш да споделиш, че аз като го чаках с кви килограми се наредих не е истина  ooooh!

Режима го няма, нещо ме гони липса на апетит който се дължи на здравословен проблем аз се спичам и апетита изчезва...дано всичко се оправи че да не се мисля  Praynig

Лек и режимен ден на всички   bouquet

# 376
spasdidi дай малко инфо,колко килограма искаш да свалиш.Ние ще помагаме.Не е нужно да ни четеш темите,достатъчно е да прочетеш началото на темата.Там е дадена доста информация която ти е нужна да се запознаеш подробно с режимчето ни.
Аз момичета днес искам да ви почерпя.Малко виртуално,но е от сърце.Ставам днес на 29

# 377
О, мили Щъкчо, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bdbaloni Бъди здрав и щастлив!  Heart Eyes

spasdidi,  wavey Успех! Всеки може!  Peace

Нищо ново, железен е, да не кажа- железобетонен! Боли го шкюмбята, но пак ще тръска килцата. После тука ще да доди, да се фали с гот'но боди.

Хади, превърнете деня в приключение,
превземете света с настроение,
или поне го направете по-красив и по-добър
по ваше усмотрение!  bouquet

# 378
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Честит рожден ден Щъки   bouquet
Бъди все такава слънчева , позитивна , обичана , обичаща   bouquet

# 379
Мерси момичета  Hug

# 380
  • Варна.....
Щъки,
Много здраве и усмивки  Hug
Спасдиди- добре дошла  Heart Eyes

Моля, с оглед спазването на постоянен режим да бъде въведено правило за почерпка с пържол, салам, абе нещо мазно....  Mr. Green

# 381
Щъки ЧРД и от мен!!!
Да си здрава,щастлива и много обичана!!!  bouquet

И аз да почерпя макар и виртуално за здравето на моето момиченце,което днес става на цели 5 годинки.
И моята почерпка е нережимна,ама и аз вече трети ден съм такава Blush,ама съм на гости при мама,а тук режимите са почти невъзможни JoyКато се прибера в къщи ще влизам в правия път Grinning

# 382
Честито на всички празнуващи!
Шъки, желая ти да си все така борбена и лесно да задържиш прекрасните резултати!
Поли 5, нека дъщеричката ти има едно прекрасно и запомнящо се детство. Веело изкарване на партито!
Тайс, честит първи месец и на бебето ти! Дано много слушка, папка и радва мама Simple Smile Като ти гледам лентичките, май заедно ще им празнувате Рожденните дни с Акекс Simple Smile

# 383
Честито на всички празнуващи!

Момичета, може ли да помоля за малко помощ  Hug
Прочетох основните принципи на ВМ-НВХ от тук и от сайта на Спайдър спорт и ги спазвам от 3.02., т.е тази ще е четвърта седмица.
Режимът ми е горе-долу следния:
Закуска: 1 яйце със сирене/или с к.мл. + 1 ц.л. зехтин
Междинна закуска:50г сурови ядки, най-често орехи със или без к.мл.
Обяд: някакво место около 100 - 150 г със салата
Междинна закуска: обикновено ми остава от ядките от преди обяда
Вечера: пак месо със салата
Да кажа че 2 дни бяха въглехидратни - две от неделите  Embarassed и от време на време се случва някое парче черен шоколад да изям.

Та притеснението ми е, че не съм свалила даже и грам! Не се тегля всеки ден, а веднъж в седмицата, но явно че нещо не е както трябва!
Имам 10кг за сваляне, все още кърмя!
Ако може някой да ми помогне да опимизирам нещата, ще съм много благодарна  Hug
и

# 384
Честито на всички рожденици!  Hug
Венити, недей да бързаш с рязкото отслабване. Продължи си режима, но махни тези въглехидратни дни. Аз съм от 10 месеца на режима и ако имам по неволя дори един въглехидратен, веднага ми се отразява с +2 кг, които после бързо си заминават като вляза пак "на мазно". Според мен тялото ти не се е адаптирало още към горене на мазнини за енергия.
Ако и премахването на въглехидратните дни не помогне, можеш да прибегнеш до вкарване на още мазнина вместо сиренето, млякото и ядките.
Ако имаш възможност, прави някакво кардио по 10-15 мин на ден Wink
Успех!

# 385
  • Варна.....
Към казаното от буболечката да те питам вода пиеш ли??

# 386
Благодаря ви момичета за пожеланията  Hug
И на новодошлите Veniti  Grinning и аз кърмех докато пазих диетата.Няма проблеми сваля се.Водата около 3 литра,защото кърмиш,че и повече.Сокове никакви.В салатите зехтин слагаш ли?Само месо и салата не може,трябва и мазничко.Сметана,масло,зехтин.Иначе храненията са ти добре.Опитай един лимон изтисквай в 1.5 вода и си го изпий до обяд.И наистина от въглехидратите е подобре да се въздържаш,или до обяд.По късно не е добре.

# 387
Абе ако месото е мазно (едни вратни пържоли например), няма нужда от допълнително мазнина. Но на салатките задължително зехтин.
Кво да ви кажа, ям режимно, но намалих калориите и смъквам много успешно, нали ми се появиха едни 2 кг изневиделица  Laughing

# 388
  • Варна.....
 Венити, да кажа ме и аз кърмя в момента. Не е проблем, кърма си имам. То това не е гладуване всъщност.

# 389
Благодаря момичета  Hug
Все си е по-добре човек като сподели  Laughing
Вода явно не пия достатъчно, със зор ми се събира около 1,5л, а така като ме подсетихте май и мазното го забравям, месото все гледам да е по-сухо.
Ще се коригирам, дано да има ефект  Simple Smile.
За кърмата не се притеснявам, че ще намалее, бебето е на 8м и я кърмя не повече от 4-5 пъти за денонощие, по-скоро притеснението ми беше дали това не пречи на свалянето, но щом казвате, явно не е това проблема.

Общи условия

Активация на акаунт