ВМ-НВХ Свалям мас от мойто бедро-фин съм кат кокоше перо-38

• 24 703
  • 416
  •   1
Отговори
# 390
venity, кърменето опредлено не пречи на свалянето. Даже напротив, кърменето подпомага слабеенето, тъй като организмът ти има допълнителен разход на около 500ккал за производството на кърма.
Аз свалих 12-13 кг за около 6 месеца докато кърмех. Естествено ограничавах вредните храни, газирано, пържено, сладко и тестено и правех физ.упражнения, колкото можех.

# 391
Мдаа тук каприз е много права.И аз свалих докато кърмех 13-14кг.За около 7 месеца
Аз съм несериозна и незнам какво да се правя.Чак ми минава през акъла да постя,ама пусто като знам,че от тесто дебелея.Пък много обичам месо.Няма да се мъча,от утре се мятам пак с режима.Хайде лека от мен.Почвам пак сериозно с докладите.Цунки

# 392
Мда, явно повредата е в моя телевизор  Thinking
Изобщо не съм отслабнала от кърменето, а газирано, пържено и тестяно си позволявам много, ама много рядко, същото обаче не може да се каже за сладкото и особено за сладоледа  Embarassed, но вече съм друг човек  Heart Eyes, режимна от всякъде  Laughing

Аватара със сладоледа ще си го оставя, ей така за цвят  Joy

# 393
Veniti, казвай меню ние ще помагаме.
Аз до днес бях с нережимностите.От утре с начале  Wink на тепиха  bouquet.Лека и спокойна нощ ви желая

# 394
  • Варна.....
Хаха, много сме значи от утре.....
Мъжът ми днес има Рожден ден и майка му (че кой ли друг може да стори такова нещо  Mr. Green) да вземе да направи торта. Е едно парче изчезна някъде из дебрите на вторият ми стомах.
Щък и аз се замислих тия дни за пости. Че и вегетарианка съм била преди време. Ама след като толкова време си поддържам този режим, с някакви си отклонение периодични, не мога да се пренастроя да маам две месеца почти картофи, ориз и хляб.
Венити, а ти обиколки мериш ли душо?? Вероятно там ти е намалението  Hug

# 395
  • Варна
Не знам точно как да ви дам линка, но понеже ВМ-НВД темата от бг-мамма е цитирана - дано видите за какво става дума. Публикацията е от вестник "СЕГА" - 14.02.09

Един съфорумник дава линка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374500.msg10297596#msg10297596

дано ви се отваря.  Hug

# 396
http://store1.data.bg/tuningmania/tuningmania_vestnik_sega_14.02.2009.pdfDorchester предполагам,че това искаш да прочетем.Този линк който си ни дала е към Дюканите.
Ето започваме с диетата.Отивам да си правя каланетиката.Ади цунки,а довечера доклад

# 397
  • Варна
Привет  bowuu

Щъки,честит рожден ден със закъснение.Много здравности,късмети,щастия и омлети ти пожелавам
Слаб, красив, с бира в ръката, да затваряш винаги на мъж ти устата   bouquet
Много прегръди за теб  Hug

Поли,честито и на теб пораснало детенце
Тайсе, честит боб едномесечен, расте ли му шушуля..

Ох, Дорч...благодаря за статията....  bouquet
Не разбрах каков му е проблема на човека-шпионин. Или по-точно разбрах,че не му харесва целия диетичен подфорум...амчи здраве да е, сигурно е слаб, вейка, трохица, франзела, даже половин франзела ...и няма мазнинни проблеми, затуй тъй е обрисувал с насмешка всичкия народ тука, а той хич не е малко.
Ами, туй е то положението...всеки дири си смалението, както може тъ й го прави, който не не иска да ходи си със здравьи

И още нещо да кажа-аз,кърмачът, не свалям грам от мен си, но и не съм се ограничил совсем си...
Просто, живот си живей, вафла на знаме си вей, с грах в луди игри по цял ден, стои му маста по бедрата -непроменен

Нямам мотивация, пълна стагнация, кълките все тъй се търкат, дрехите все тъй скърцат, ще фръкне скоро копче, ще се види шкембето ми кат топче....но и моя час някой ден ще доди ....да си махна пеньоара от мазни дроби

Хайди, бай
Някой да пусне нова тема,нямам муза и дух да я напълня с оптимизъм и решителност

# 398
Тонииииииииииии, по-ведро, джанъъъм  bouquet Heart Eyes!

Аз довечера мога да я пусна темата.

А бтв - аз нИ съм на нвд, само броя калории, закусвам плод, после пак закусвам 1 филийка черен хляб, в обяда или вечерята слагам пълнозърнеста пастта, картоф или ориз.
Та така ЗАСЕГА.
Докато измъдря друго...

# 399
  • Варна
Гледате ли "На Кафе"-гост е Милко от спайдърите...ай дано някои най-накрая разберат какво е холестерол и спрат да ни питат не ни ли е страх от него
Аман

# 400
Не я прочетох статията, но ми изглежда много повърхностна и ... айде няма да обиждам, просто ще пропусна коментар. Милко не съм го гледала също Sad щеше да ми е интересно Simple Smile

# 401
  • Варна.....
Кафето на Гала го пропуснах, Милко тоже. За което съжалявам. Вярвам умни неща е казал.
Статията няма да коментирам, прекалено повърхностна е. А още повече, че нямат право да цитират така постове и т.н.
Тони, Дени, кви са тия фафли, ориз, картофи.... В мотивацията е въпроса. Аз от вас съм вземала пример (това без ни най- малка ирония, ей). Ще ви мине тая "есенна" депресия, ще си дойдете на режима ама айде наяжте се с вредности. Но наминавайте оттук по- честичко.
Я споделете мнение за сусамена разядка- от Пикадили я купувам, според мен вътре има освен сусам  Mr. Green майонеза, сирене, чесън - брашно. Режимно горе- долу  newsm78
А шушулката вече преди 2 седмици беше качилра 1200 (туй за 20 дена), добре че аз не трупам тъй. И на длъж и на шир расте човека. И гласовит е да си кажа, като запее цялата кооперация събужда. А го прави честичко, особено веечер....
И да се нафаля за днес- режимна съм. Тъй ще да е денят и седмицата (пу-пу ми)

# 402
Аз гледах, много радостно ми стана.  Mr. Green
Да кажа тихо на ушенце, че карам трети мазен ден, и спорта рипам всеки ден. Обаче не смея аз да се похваля, да не взема пеизажа пак да омажа.  Blush

# 403
  • Варна.....
Допълвам се

# 404
 Hug Тайсче  Grinning сетих се за един приятел как беше казал за едно бебе на мои приятели."Голям мадуранко на баща си се е метнал Laughing"
До момента режимна,а сега отивам да мушна нещо.Мама каза,че е гледала,че спортиста казал,че този режим на хранене е най-правилния и отричал всички други.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 16:55 от Щък

Общи условия

Активация на акаунт