ВМ-НВХ Свалям мас от мойто бедро-фин съм кат кокоше перо-38

• 24 713
  • 416
  •   1
Отговори
# 360
Фен душата ми благодари,
за мислите ти дет' и сподели!  Heart Eyes
Вече вижда тя марулка свежа с риба тон
и зехтинче със лимон.
Кафе на гладно пие госпожата,
за да стане от кревата.
Но уви ефект това не дава
и само лена я спасява  Tired

# 361
Може също така да се прави и коремен масаж- с мазни пръсти (от лосион или зехтин) с кръгообразни движения се масажира целия корем, внимателно, но достатъчно енергично. Simple Smile

Когато голямата дъщеря беше малко бебе,страдаше от упорит запек(заради АМ) и докторката ме караше да й правя масаж с мазни пръсти в посока обратно на часовниковата срелка.Трябва да се прецени в коя посока трябва да бъде,ако го правим върху нас самите. Rolling Eyes

# 362
Тъй, тъй, право думаш, байо Либене!  Grinning Ванче,  Hug  Heart Eyes

# 363
# 364
Шоши  Wink много добре ама ти липсват междинни хранения,а другото за кафето едно кафе ама и 1,5л.Вода покрай него.Закуската трябва да е по стабилна.Таз активия я смени с някое друго млекце.3,6% поне,че и на горе.Ади залязвам,че малкия иска да гледа филмче

# 365
  • Варна
Алоха! Другари!
Виждам и ва възхвалявам,
но малко аз са отчуждавам,
щото с дребни ми несгоди
неприятност по глава ми ходи!
Тюх! Но и въх!

Когат ви падне срама от челото, побелеят ви бузите и се зачервят чюрешите,
тоест решите да си направим един гуляй, моля да ме осведомите в кратък срок,
 да моя да направя един подскок и със слюнка на уста да стигна ресторантена врата..
Тъй то.
Диет нет! Laughing

# 366
  • Варна.....
Брях, де сте бе малини.... В тоя сняг и дъжд се изгубихте, кво ли ще е като напече слънце и отидете да зреете.....
Тъй днес, за сега съм пооочти доволна от себе си
Сутринта- мляко, лен, трици, кафе с мляко;
Обяд яйца, шунка, краставица, домат и зеФтин;
Вечеря- свинско с гъби, салата;
междувременно съм омотала една ябълка, орех- 30-40 грама и една филия чер хляб с лютеница.
Чай, вода, доста изпих. И продължавам.
Ама много ме мъчи глада в последно време..... Направо ми  идва да изям хладилника, що ли тъй?? Не ми е нормално състояние туй?? Дали има връзка с млаконадоя дето образувам?? Или си е просто глад....  newsm78 

# 367
ама иска до тоалетната да ходи всеки ден  Cry
Случайно някаква идея да имаш за това-  Rolling Eyes
как да излекуваме ленивите черва? 
Повече мазно и много вода.  Peace

# 368
Тайсче.Малко са ти калориите сигурно.Изяждай повече ядки.
Аз тия дни съм несериозна.Само спорта ми е сериозен,което ми напомня,че ще го мятам след малко.Ади лека от мен   bouquet

# 369
  • Варна.....
Тайсче.Малко са ти калориите сигурно.Изяждай повече ядки.
Щък, уж ям ядки, гледам до 50-60 гр да се спра, че от друга страна ме е страх да не взема да качвам.  Ще взема да се пробвам да смятам калории май.
Шуши, а лен хапваш ли??

# 370
Иска тука да доде да писка, но времени- нет.
Отива да бута на някой рушвет,
който вместо него да шета навред,
а той да са върне тядъва напет
и да са светка как става най-удачен диет!

/след време/

К сожелению не откри, кой в шетнята да го замени, та се наложи възвишената му природа да се принизи и битовите нужди да поотреди.
Но вече всичко е наред,
обърса прашния бюфет,
боклука под килима смете,
поля дори горкото цвете.
И не остави в порив див,
ни мръсни гащи, ни чорап смрадлив.

Хора, днес менюто е кисело зеле с мазно свинско. Ще минем без винско. I promise. Голямата случка е, че прави упражнения, ай дано хаирлия да е... fingerscrossed

Уф, ама е за Пампоровоо...
Бай ви. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 14:06 от Фен

# 371
Хъм,  newsm78 имам си тема, собствена, моя, където мога да си пиша и да си се чета?
Я, да идвате тука веднагически!И да казвате кой, как, какво, колко пъти и защо!А и с кого?

Ще намалям кафето- целулит, та не се трае.
Клечих се пак у дома, от вчерашното сефте ме понаболява.
Меню няма измислено, но може би ще размрази една риба, ще пече. Салатата я знай- зеле, морков, лимонов сок, зефтин и маслин безкрай. На вечеря ще ходи на РД на френд, ще се справи без проблем. Няма да пие огнена вода, бъдете уверени в това, той вече поел е по вярна следа.

Хубава неделя на всички! Heart Eyes

# 372
  • Варна.....
ААА, Фен, не я обсебвай моля  Mr. Green
Аз всъщност не знам що ли пиша тук, като още имам вкус от оная бисквита с парченца школад дето омитох ей сега, ама свекървите са виновни- може ли да ми донесе в къщата едно от малкото неща, които наистина обичам.
И забелязвам лоша тенденция у мене си- събота и неделя провалям тотално режима  #Cussing out
Май и фемилито трябва да се храни режимно като мен...... ама как ми ще приемат възможността за закуска с лен в неделя сутрин.....  Joy
Ще вечерям поне режимно.
Ай чал ви, да не ме ползвате за пример мене....

# 373
Гледам фенския имал тема,сам си пишел и си четял творбите,та рекох да драсна да му разнообразя монолозите.
Бях много нережимна тези дни,само от време на време нещо режимно и те така.Снощи бях на боулинг,а после на караоке.Купона стана,само дето днес главата ми тежеше и едва стана.Та всичко добре,пия тука едни води и ям супи,поддържам пиянството си.Довечера съм на рибка и салатка.Детето ми помага да отрезнея,като си прави панталоните от сини в кафяво,че с едни боксерки и като паднало надолу по крачолчето,че чак чорапите бяха кафяви.Половината го изтърси по пътя към тоалетната,абеееее ко да ви кажа.Сега яде гъбата за чистене на обувки.Не ми я дава,крещи.Ми да яде...
Фен бравос за раздвижването,хубо праиш.
Тайсче, нищо сега продължавай с правилното хранене там 2-3 бисквитки няма да обърнат каруцата

# 374
Здравейте на всички!
Не знам как да попитам, тъй като четох само последните няколко страници. Ех, че готино се забавлявах с как да кажа . . . по-общо . . . изказа някак е различен. Даже не четях менютата, а самата реч.
Дали това ще отклони вниманието ми от към яденето?  newsm78
Искам да питам: да изчета ли темите колкото мога, или направо от утре да почна? Все пак е понеделник!  hahaha Аз направо си попитах.
Бях на много диети, и все резултатни, но после . . . знаете. Сега съм взела тел. да се записвам при О. Симеонов, но нещо много се зачетох тук!
Ще чакам за съвет! Все се надявам от някъде да чуя за някое чудо и да отслабна! Но не би...

Общи условия

Активация на акаунт