Играчки и закачки ще има, ала най вече здраве тая зима!

• 17 486
  • 319
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
При нас само хомеопатия не върви - с тежката артилерия сме и пак няма много успех. След първоначалното откриване на проблема пихме антибиотик 10 дни, после нелидикс, имуностимулатор 3месеца и беше добре (тогава Вики пиеше и противоалергично). После пак започнах да виждам дребни признаци, че нещо не е наред и се оказа с по-лека форма от първия път, но същите проблеми. Лекуваха ни със суметролим (не е антибиотик) - 2 седмици. След това пихме антибиотик (нали се разболя) като антибиотика беше подходящ и за бъбречния проблем (според антибиограмата на последните изолирани бактерии) и въпреки всичко състоянието е същото.
Ако и сега след този антибиотик няма промяна, ще търся друг нефролог.
Ivanah, хирурга каза, че за деца под 3 години е рано да се прави манипулацията. Единствено ако детето има проблем - по препоръка на лекар. Преди това само леко се подръпва - колкото да се измие по-добре.

# 151
нямат край мъките с тия наще деца Tiredднес сме на преглед в София,при алерголог и УНГ.молете се най-накрая да ни поставят точна диагноза,и да почнем адекватно лечение.
Вики ,съжалявам лиличка,и на вас много ви се събра.

# 152
  • София,
Здравейте и от нас!  Hug Ние днес сме станали рано и сме много кисели, чудя се фкакво да я правя. А мен пък цяла нощ ме боля единия бъбрек, явно от силния антибиотик и ми е едно скапано, то и сега ме наболява, но по слабо.

ВИки много съжалявам, а и тия антибиотици, ужас - дано помогне този път и да се оправите! Hug

Алекс е голям сладур, а щом е кисел явно ще се озъбва и той, Ан МАри мажеш ли му венците с нещо?

ПАли при кой алерголог и УНГ ще ходите? А записали час за Куфарджиева?

Ох айде после пак ще пиша, да я нахраня и да я сложа да спи  Hug

# 153
ДА ПРИ НЕЯ ЗАПИСАХ,ТЯ НЕ Е ЛИ АЛЕРГОЛОГ?И ПРИ уЛЕВИНОВ

# 154
  • София,
НЕ Тя е пулмолог и педиатър Hug

# 155
  • София
Вики, дано се оправите този път  Praynig че то тия антибиотици  ooooh!

Аз пък за пилето мисля че е по-добре докато е малко детето с една проста манипулация да се реши, а не да се чака да стане на 3 години да се ходи, когато ще разбира и ще се травмира. така поне мисля аз Simple Smile

# 156
тя постави диагнозата на Вероничка,нали?

# 157
  • София
тя постави диагнозата на Вероничка,нали?
Да, и на нас също. Много съм доволна от нея, дано да ви помогне и на вас, че много се измъчихте  Hug Пиши като се върнете от прегледа.

# 158
  • София,
Аз също  Peace Peace Peace
И от Улевинов съм доволна! Peace

# 159
момичета, според вас трябва ли да заведа  Жоро,при ортопед?   Пали , Viki_76,дано дечицата ви се оправят скоро Praynig

# 160
  • София,
ГЕри на нас ортопеда дето я водя Вероника ни каза да я заведа след като проходи,  newsm78 ама и аз още не съм я завела, но нека се постопли и ще я заведа! Hug

# 161
  • София
Дани, Улевинов не беше ли УНГ специалист?

Гери, като водих Алекс при Драганов ми каза да го заведа когато почне да сяда стабилно, и след това като проходи.

# 162
  • София,
ДА Улевинов е специалист УНГ, но на тях и такъв им трябва! Hug

# 163
  • София
Ми аз щот прочетох пулмолог. Не знам, що Улевинов го свързах с това Simple Smile
За УНГ мога да препоръчам и д-р Найден Петров от МВР б-ца. Ако се интересувате, ще напиша и мобилния.

# 164
Здравей те момичета,гледам пак има болнички,да оздравяват бързо.Нашия кошмар е към края си,пъпките имат корички вече и детето се чувства мн по добре,но такова чудо не бях виждала,като ренде е една през друга са и на всякъде SickСега  като минат съвсем трябва да я водя при Куфарджиева и за кръв,бях се шашнала защото и се появи една буца отзад на главичката,но педи то ми каза че е лимф,за всеки случай ще я заведа и за др мнение.това е от нас,веднъж направи 4крачки,но от тогава не е повтаряла,както и да е аз не се притеснявам за прохождането,а иначе мое лично мнение е,че Драганов нещо не е в час,аз поне не го харесвам дава едни съвети Shocked
айде чао от нас и целувки

Общи условия

Активация на акаунт